چه گوشیی؟
آموزش باز و بسته کردن P990 تو خود تاپیکش هست. سرچ کنی پیدا میشه.
موفق باشی.
چه گوشیی؟
آموزش باز و بسته کردن P990 تو خود تاپیکش هست. سرچ کنی پیدا میشه.
موفق باشی.
اره.ولی میخوام بدونم با gprs وصل شدم یا edage ؟ اخه غیره اون کره زمین چیزه دیگه ای نشون نمیده!![]()
سلاماره.ولی میخوام بدونم با gprs وصل شدم یا edage ؟ اخه غیره اون کره زمین چیزه دیگه ای نشون نمیده!
edage روش وصل شدن جدید و متفاوتی نسبت به gprs نیست. edage فقط وصل شدن به اینترنت با سرعت زیاد تر است. شما چه گوشیت edage داشته باشه چه نداشته باشه با gprs وصل میشی به اینترنت فقط اگه edage داشته باشه سرعت اینترنتت زیاد تره. تقریبا دو برابره.
بعضی گوشی ها این قابلیت رو دارن. فکر نکنم k810 اصلا edage داشته باشه. نمیدونم. در هر حال کره زمین به معنی وصل شدن به اینترنت هست. حالا اگه گوشیت قابلیت edage داشته باشه ، به نفع تو میشه... چون سرعتت دو برابره.
موفق باشی.
با سلام من در گوشی اریکسونم وقتی روی تصویری روی علامت منهای راست برای انتخاب استفاده کردن به عنوان ... رو میزنم صفحه موبایلم سفید میشه !!! ، لطفا راهنماییم کنین چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد ...
سلام دوستان من یه کمکی می خوام
گوشی من w508 است وقبلا با گوشی یه فیلم گرفتم حال که می خوام اون را پاک کنم پیغام می ده که فایل محافظت شده است
حتی گوشی امو ریست کامل کردم ولی بازم نشد
ممنون می شم کمکم کنید
ما اینجا منتظریم ها ...
من قصد دارم یا C905 بگیرم W705 !
حالا سوال من اینه که کیفیت صدای هدفون W705 خیلی بهتره ؟
دوست عزیز برای بیشتر سونی اریکسون ها اینجوریه کاری نمیشــــه کرد ...
برای گذاشتن تصویر روی صفحه اصلی از قسمت تنظیمات برید اینکارو کنید !!!
دوست عزیز بذارید چند مدتی بگذره بعد از گذشت چند روز دوبار اقدام به حذفش کنید !!!
برای منم بعضی موقع همینجوری میشه
موفق باشید!![]()
!!
دوست عزیز بذارید چند مدتی بگذره بعد از گذشت چند روز دوبار اقدام به حذفش کنید !!!
برای منم بعضی موقع همینجوری میشه
موفق باشید![/QUOTE]
مرسی از اینکه وقت گذاشتید وپاسخ دادید ولی الان 4ماه از ازاین می گذرد
کمک.............
با سلام قیمت بهترین گوشی اریکسون چنده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)