میگم دوست عزیز شما اگه توی شرکت کومودو برو بیا داری یه لطف کن یه پیشنهاد بده اینترفیس کودورو عوض کنن
خدایی خیلی گزینه هاش در هم برهمه
از شانس ما دو ساله هیچ تغیییریش ندادن
ظاهرو![]()
میگم دوست عزیز شما اگه توی شرکت کومودو برو بیا داری یه لطف کن یه پیشنهاد بده اینترفیس کودورو عوض کنن
خدایی خیلی گزینه هاش در هم برهمه
از شانس ما دو ساله هیچ تغیییریش ندادن
ظاهرو![]()
COMODO Internet Security/Antivirus/Firewall 8.2.0.4674
نسخه جدید کومودو اینترنت سکیوریی 8.2.0.4674 با پشتیبانی از ویندوز 10 منتشر شد.
لینک دانلود نسخه جدید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Size: 217M
MD5: 0e72b985d5bddd44229238ceabd0ee79
SHA1: dc8798f3f0c56a78f5e7effa79321b5f3c143926
البته دریافت این نسخه از طریق آپدیت درون برنامه ای هم امکان پذیره.
Last edited by Jadda; 06-08-2015 at 22:43.
سلام علی آقا
هنوز هم لیست فایل فاقد گزینه پالایشه!
![]()
سلام یه ویروس باجگیر هست کمودو نمیشناسه و هرچی واسشون ارسال میکنم به دیتابیس اضافه نمیکنند چرا ؟!!!
رمز: infected
Last edited by pedram_01; 09-08-2015 at 14:09.
سلام
درسته الان چک کردم توی دیتابیس نیست هر چند بحش حفاظت شناسایی میکنه و هشدار میده:
در کل اگر از طریق انجمن کومودو موارد را گزارش بدید سریعتر پیگیری میشه که من الان این کارو میکنم.
====
وضعیت ترافیک سرورهای اینجا چرا اینجوریه؟ .... یه پست ساده نمیشه ارسال کرد!!
الان یه سوال دارم . اگ hips فعال باشه ولی سر حالت کامپیوتر پاک باشه هم تشخیص میده ؟ یا نه حتما باید اخرین درجه باشه ؟
خب بستگی داره آیا شما بعد از اینکه HIPS را روی حالت کامپیوتر پاک قرار دادی این فایل را دانلود کردید( تشخیص میده)... یا اینکه قبل از این روی سیستم شما بوده (تشخیص نمیده).
بطور کلی اگر در فراینده اجرای یک فایل بخش "حفاظت" یا همون +Defense درگیر بشه و فایل را مانیتور بکنه، طبیعتا الگوریتمهای شناسایی رفتارهای مشکوک موجود در +Defense بکار گرفته میشه.
اما تنظیمات خودم:
HIPS روی حالت امن هست و اتوسندباکس هم غیرفعاله.
سلام دوستان من امروز ورژن 8.2.0.4674 رو دانلود کردم برای ویندوز 10 اما با آپدیت مشکل دارم ... یک فایل که با حجم حدود 230 مگ هست اول شروع میشه به دانلود بعدش میشه 278 مگ تقریبا بعد دیگه کلا قطع میشه دوباره از اول شروع میشه ... چندین بار این اتفاق افتاد چجوری میشه آپدیت کرد ؟
سلام
شما باید آپدیت آفلاین کنید. فکر کنم روشش رو هم بلد باشید اگر نه در پست دوم همین تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
اما برای دانلود فایل دیتابیس آنتی ویروس از لینک زیر دانلود کنید:
مرسی از پاسخ شما اون مشکل رو با قیلترشکن رفع کردم ...
زدم برای اسکن درایور C کلی از برنامه های اصلی رو با یک ویروسی به نام Win32.Jeefo.A66574 گرفتش ... خیلی از برنامه های اصلی رو حتی درایور ها ، sdk های مربوط به اندروید ، 3ds max , کلی از مجموعه ادوبی و کلی برنامه دیگه ... ویندوزم 10 هستش مشکل از کجاست این فایل ها رو چکار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)