تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 720 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395435485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خوب طبیعیه دیگه چون رسپانس تایم پلاسما نانو ثانیه هست.

---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------

شما خودت برو پستایی که دادیو بخون ببین چطوری حرف زدی از درو دیوار سایت و ادیتور و کسی نبود که ایراد نگیری تا توهین و توهم و ...
    خوب پسر گل اینها 4 تا جواب منطقی داره باید خودتونو واسه این چیزا اینقدر کوچیک کنین و تحمت بازی سنتری و .... بزنین؟مگه دبستانه؟یه جور صحبت میکنی انگار VT30 یا ST30 ناموستون شده .زشته این طرز صحبت کردن و انگ TROLL و Hater زدن و غیره. جالبه همین شما بودی که یک بنده خدایی یک حرف از tv سامیش زد با درو دیوار یکش کردی میگی هرکی یه چیزی میخره میشه فن اون برند کلی درموردش خندیدم.

حالا میبینیم متاسفانه این مصداق دوستان شده

من یک بحثی رو مطرح کردم که باید واضح پاسخ داده میشد پاسخ alucard عزیز هم منطقی بود و من برای مثلا v20 قانع شدم.اینجور بچه بازی هارو که نداره دیگه.

همین دوستمون poonel اگه اشاره به این موضوع نمیکرد ما هیچوقت به فعال نشدن infinit black در صحنه های complex پی نمیبردیم چیزی که اون دوستمون خیلی روش پا فشاری میکرد و همه ما فکامون اویزون بود و فک میکردیم واقعا همچین چیزی اتفاق میوفته.باز دم ایشون گرم . هرچند ایشون و خود من بارها به برتری های پلاسما اشاره کردیم.دیگه این .... .

دوست عزیز
    ما از جون مایه نمی زاریم چیزی رو ثابت کنیم ما فقط اطلاعاتمون رو در اختیار سایرین قرار می دیم . من هیچ اسمی از شما نبردم و منظورم شما هم نبوده . من کل این تاپیک رو خوندم و پست های دوستمون die my darling هم تا جایی که من دیدم اشاره ای به شما نداشت . این شما هستی که بیخودی فکر وخیال می کنی . برو یکبار پستای اخیر خودتو بخون یکبار هم پستای منو ببین کیه داره از جون مایه میزاره هی بگه ادیتور پشمه و فلان سایت چرته و ...
    ارزش من و die my daraling تو فروم برای بقیه مشخصه ... شما سعی کنه ارزش خودتو حفظ کنی . زنده باشی
    شما و دای با ارزش و زحمت کش برای این تاپیک.کسی شک نداره. اما یک مرغ پخته هم منظور اون کامنت هارو فهمید چون بعد من کسی اشاره نکرد . خلاصه گفتنی ها رو گفتم گله ای نباشه : دی یک tv ارزشش برای من اونقدری نیست که بخوام کسی رو به خاطرش از خودم دلخور کنم.

این بحثم همینجا تمومه اگه حرف و حدیثی هست توی پروفایل ها زده بشه که هم تاپیک بی راهه نره هم دلخوری بیشتر ایجاد نشه

موفق باشید
    Last edited by ramincybran; 31-12-2011 at 14:53.

2. این کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نکاتی روکه اینجا میخوام به دوستان عزیز یاد آور بشم این که :
    1- مصرف کننده معمولی برند ، چشم و هم چشمی ، طراحی ظاهری و در زمانی هم که ژست حرفه ای به خود میگیرن برایتنس بالا و اشباع رنگها براشون اهمیت داره و توضیخات فنی و آوردن ریویو از این سایت و اون سایت فقط خسته کردن خود بیشتر نیست بارها شد ه دوستان و فامیل ساعتها وقت منو حضوری و تلفنی گرفتن که چی بخریم بعد از کلی صحبت و توضیح میبینی که کاملا برعکس عمل کرده به گفته فلان مغازه داره و یا چیز دیگه
    2- اکثر دوستان اینجا وقتی میخوان تست بگیرن سورس SD رو مهواره (غلط عمدی ) ویا گیرنده دیجیتال معرفی میکنن اینو خدمت دوستان بگم که 90% ریسیور (غلط عمدی ) های موجود در بازار ایران تصویر استاندارد sd پخش نمی کنن و غالبا تحت برندی در چین تولید میشن و شما اگه توی فرومهای و مجلات تخصصی دنبال این برندها گردید اصلا وجود خارجی ندارن حتی تستی من کردم برند آی کلاس با خروجی اچ دی ام آی تصاویر به مراتب پائین تر از استرنگ 4622 با خروجی کامپونت داره تصاویر ارسالی از صدا و سیما هم وضع بهتری نداره و در مورد تصاویر اچ دی هم متاسفانه باید یک سورس خوب در دسترس باشه که اکثرا نیست پس وقتی که نمیشه شرایط یکسان تست رو فراهم کرد بهتره به نتیجه تست فرومهای خارجی اعتماد کرد نمی خوام وارد بحث تخصصی ریسیور بشم ولی توی میان قیمتها به غیر از استرانگ و توی قیمتهای بالا به غیر از vu - ap box - dream تقریبا بقیه فقط کار راه انداز هستن به لحاظ کیفیت تصویر ولی تا دلتون بخواد فیچرهاشون عین موبایلهای 5 سیمکارتشون زیاده

3- تجربه شخصی من در استفاده از پلاسما ( هر چند مدل قدیمی ) علاوه بر دقت رنگها کنتراست عالی و برایتنس مناسب ( به نظر من برایتنس غیر واقعی ال ئی دیها آزار دهنده هست و فقط به در امکان عمومی یا فضاهای پرنور میخوره ) اینه که تصاویر دل نشین تر و صمیمی تر ی ارائه میکنه خستگی کمتری در تماشای دراز مدت داره با توجه به اینکه حرفه ام دکوراسیوت داخلی هست نور پردازی و میزان شدت نوری موجود در سبک زندگی امروز و در آپارتمانها به حدی هست که اگر بخوایم با برایتنس پنلهای شو شده در فروشگاهها بخواهیم فیلم ببینم مطمئنا احساس بصری خوبی نخواهیم داشت و اذیت خواهیم شد بدون اینکه بخوام از برندی اسم ببرم با اینکه تی وی من پانا سونیک ا س 10 هستش و باید دیگه توی تاریخ دنبالش گشت در مقایسه با یک ال ئی دی 2 میلیون تومانی 46 اینچ که همسایمون10 روزه خریده هیچوقت وسوسه جایگزینی رو برام ایجاد نکرده ولی وقتی با یک وی تی 30 مقایسه اش میکنم بیشتر به مانده حساب بانکی ام فکر میکنم به طور کلی تر اگر میخواهید به دیدن حرفه ای تر نگاه کنید بهتر چک لیست انتخاب و آزمون و مشاور هاتون رو هم حرفه ای انتخاب کنید برای بهترینها باید هزینه بهتری هم کرد
    آقا رضای گل
    شما با صواد ما بیصواد - شما هرفه ای ما مبطدی - شما پرفشنال ما عاماطور
    1- درک زیبایی و تلقی اشخاص از زیبایی "یک چیز" میتونه باهم فرق کنه خاصه اون چیز ساخته دسته بشر باشه
    شما یک مدل ماشن رو میپسندی ولی دیگری ازون متنفره
    شما از یک ترکیب رنگ خوشت میاد اما دیگری براش چندش آوره
    شما از یک رنگ لباس به وجد میای اما دیگری احساس افسردگی بهش دست میده
    تصاویر با شفافیت بالا(نگفتم برایتنس که ژستی درش نباشه) و رنگ های داغ از دید شما و خیلی از سروران دیگر جالب نیست اما بعضی ها این رو میپسندند و این ربطی به ژست و اینجور حرفها نداره
    من خودم شخصا اگه قرار بود به حرف فلان مغازه دار کنم که اولا توی این انجمن و خیلی از انجمن های دیگه پیدام نمیشد و ثانیا طرف پلاسما نمیرفتم چون اکثر فروشنده های بی اطلاع پلاسمارو از رده خارج و عقب مونده می دونند. من VT30 خریدم که بهترین تصویر رو به خونم بیارم و بیشترین لذت رو ببرم که خوب تا حالا محقق نشد!
    2- در اینکه اون 3 مدل رسیوری که نام بردید (دریم - وو - استرانگ) جزء بهترین های بازار در کلاس خودشون هستند شکی نیست اما هستند ----- هایی که ساخت کارخونه ای پدر و مادر دارند و میشه بهشون اعتماد کرد
    در حال حاظر شرکت فورتیس کره جنوبی که بسیار معتبر و کار درست هست نزدیک به 20 تا کلون داره از آلمان و اروپا بگیر(مارک Octagon) تا همین ایران (شرکت ایکس کروزر واقع در دبی ثبت شده در فورتیس به اسم ایران)
    من نمیخوام بگم اینها تصاویر بی نقصی دارند نه اما جنس آشغال چینی هم محسوب نمیشن.
    3- نظرتون محترم و قابل احترامه.

4. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

10-12 صفحه رو خوندم شاید یه چیزه درست درمون ببینم که نشد .... واقعا بعضی از پستا رو که آدم میبینه میخواد تگری بزنه .
    1000000000000 دفعه در مورد فرق بین پلاسما و ال.ای.دی ها بحث شده و در مورد نور منازل یا جاهایی که به درد این 2 تکنولوژی میخورن گفته شده ، باز با کمال تعجب میبینم اوونایی که خودشونو مطلع میدونستن و از پلاسما بد میگفتن ، در آخر بازم میان پلاسما میخرن و بازم ایراد میگیرن .... با تمام احترام برای دوستمون دقیقا منظورم arash_a59 ه عزیزه که باعث شد 10-12 صفحه از تاپیک به ... و شعر بگذره ، که دوستان باید بیان و برای ایشون تنظیمات از راه دور انجام بدن و کار بجایی رسیده که نقشه اتوکد خونه میکشن و بحث از تغییر دکوراسیون و حتی تغییر محله و کار داره یواش یواش به فروش آپارتمان ایشون میرسه !!!!!!!!!!!!
    دوستان عزیز که مطلع هستن و به عزیزان دیگه کمک میکنن باید بگم تی.ویه آرش جان عزیز هیچ ایرادی نداره بلکه ( با کمال احترام ) این خوده دوستمونه که ایراد داره . وقتی کسی میاد و یه تاپیک جدید ایجاد میکنه بنام راهنمایی خرید بهترین LED از نوع Local Dimming غیر سه بعدی ! و بعدش میاد یه حرف بسیار جالب میزنه و میگه : اما...همچنان مشکل شفافیت تصویر یا براقی تصویر رو داشتتصویرش نسبت led و lcd کم نور تربود به بیان دیگه LCD و LED بسیار شفاف و براق بود تصاویرشون اما vt30 انگار نورشرو کم کرده باشی و یه هاله جلو تصویرش باشه...
    راستش خیلی خوشم اومد از vt30 اما شفافیت تصویر و جیغ بودن آن برام جذاب و دارای اهمیته...ضمنا سه بعدی اونرو همچک کردم هرچند به پای ال جی نمیرسید .
    میشه نیجه گرفت که این دوستمون هم VT30 رو دیده و هم چکش کرده و ایراداتشو دیده و 100 البته که مزایاا نداره ، اوونا رو هم چک کرده و در نهایت این TV رو خریداری میکنه و بعد پست میزنه که .......................... کنتراست منتراست چه کشکیه !!!!!!!! برایتنس رو عشق است .
    باید بگم دوست عزیز شما از روز اول تکلیفت با خودت مشخص نبوده و نمیدونستی دنبال چی میگردی پس نه تاپیک رو مسخره خودت کن و نه اتهام به بقیه بزن که فن بوین و اطلاعاتی هم نداره . اوون TV رو هم تا میخرن بفروشش بره و دست از سره این تاپیک بردار .خدا خیرت بده جوون .
    دوباره نتیجه اخلاقی برای دوستان دیگه اینکه : اگه خوده Rasmus Larsen هم بیارید اینجا که به ایشون ثابت کنه که VT30 از همه شاختره بازم این دوستمون میگن ایراد داره و کدره و اطلاعات اشتباه منو مجبور به خرید کرد!!!پس خودتوونو خسته نکنید .
    اوون عکسایی که پونل گذاشته ، حیرت آوره ..... نمیدونم شاید آرش عزیز دنبال پرژکتور توو TV میگرده که مستقیم بتابه توو چشاش !!!!!!!!!!
    میدونم وقت تاپیک گرفته شد ولی نمیشد چیزی نگم و بعضی از دوستان 20 صفحه .... بگن .
    عزیز دل ممنون که اهمیت دادید و پست گذاشتید
    اول اینکه این تاپیک ملک شخصی کسی نیست و هدف از ایجادش راهنمایی، بحث ، تبادل نظر و احیانا گرفتن دست چندتا کم اطلاع مثل من هست و هرکی آزاده در این تاپیک طبق قوانین صحبت کنه ، نظر بده حالا از دید شما این نظر ...شعر هست بماند. این تاپیک ناظر داره مدیر داره و اونها حق دارند بحثهای بی ربط رو حذف کنند شما هم لازم نیست کالری حروم کنی و برای رفاه حال دیگران پست بدی.

دوم اینکه من از پلاسما بد نگفتم و همونجور که اشاره کردید توی نمایندگی شریعتی تست کردم و نظرم رو هم گقتم اما دوستان و کارشناسان گفتند این ماتی و تاری بخاطر نور زیاد مغازه هست و 99% منازل نورشون برای استفاده از plasma مناسبه و گرنه من دلم درد نمیکرد 3 میلیون بدم TV و بعد با مشکل بر بخورم و بیام اینجا که شما هم ... بارم کنی.
    سوم اینکه این تاپیک نه مسخره منه و نه کسی که بخواد پیرامون VT30 سوال کنه و اطلاع و راهنمایی بگیره
    VT30 خدای تلوزیون کنتراست دقت رنگ و... هست برمنکرش لعنت اما در مکانهای پر نور ممکنه افت شفافیتش برای بعضی ها خوشایند نباشه(از جمله من)
    شماهم اگر این پست ها آزارتون میده Next کن عزیز دلم.
    یا علی
    Last edited by *Alucard*; 31-12-2011 at 16:11.

6. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما میگی pes بازی کردی خیلی خوب بوده cod بازی کردی جزئیات بیشتر بوده خودت میگی قبول داری کنتراستش بهتره مشکیش عمیقتره والا دیگه نمیدونم چی از جون این تی وی میخوای مشکلت فقط اینه که دوتا شبکه sd روش کیفیتش خوب نیست یعنی توقع داری یه hdtv 50 اینچی بیاد کیفیت تصویر شبکه های sub sd (چون رزولوشن این شبکه ها از sd کمتره) مثل hd نشون بده بعدش رفتی 3 میلیون پول تی وی دادی میگی مشکل داره ولی مشکلو تو ----- 200 تومنی نمیبینی من بهت پیشنهاد میکنم این تی ویو رد کنی بره ایشالا یه تی وی دیگه میخری راضی میشی (البته امیدوارم)
    Last edited by die my darling; 31-12-2011 at 15:09.

8. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

عزیز دل ممنون که اهمیت دادید و پست گذاشتید
    اول اینکه این تاپیک ملک شخصی کسی نیست و هدف از ایجادش راهنمایی، بحث ، تبادل نظر و احیانا گرفتن دست چندتا کم اطلاع مثل من هست و هرکی آزاده در این تاپیک طبق قوانین صحبت کنه ، نظر بده حالا از دید شما این نظر ...شعر هست بماند. این تاپیک ناظر داره مدیر داره و اونها حق دارند بحثهای بی ربط رو حذف کنند شما هم لازم نیست کالری حروم کنی و برای رفاه حال دیگران پست بدی.

دوم اینکه من از پلاسما بد نگفتم و همونجور که اشاره کردید توی نمایندگی شریعتی تست کردم و نظرم رو هم گقتم اما دوستان و کارشناسان گفتند این ماتی و تاری بخاطر نور زیاد مغازه هست و 99% منازل نورشون برای استفاده از plasma مناسبه و گرنه من دلم درد نمیکرد 3 میلیون بدم TV و بعد با مشکل بر بخورم و بیام اینجا که شما هم ....شعر بارم کنی.
    سوم اینکه این تاپیک نه مسخره منه و نه کسی که بخواد پیرامون VT30 سوال کنه و اطلاع و راهنمایی بگیره
    VT30 خدای تلوزیون کنتراست دقت رنگ و... هست برمنکرش لعنت اما در مکانهای پر نور ممکنه افت شفافیتش برای بعضی ها خوشایند نباشه(از جمله من)
    شماهم اگر این پست ها آزارتون میده Next کن عزیز دلم.
    یا علی
    سلام
    قربون من خونه هم ال ای دی دارم هم پلاسمای st30 برایتنس st30 تو خونه ما فرق زیادی با ال ای دی سامسونگ c7000 نداره تازه بعضی جاها براقترم هست نور خونه ما یه لوستر 6 شاخه هست که لامپای نسبتا پرنورم داره بیشتر وقتا 3 تاش خاموشه ولی وقتی روشن میکنمم زیاد فرقی نمیکنه اگه دنبال برایتنس میگردی فقط فقط برو یه ال سی دی بخر چون نور ال سی دی از ال ای دی بیشتره من قبلا ال سی دیم داشتم اگه خونتون خیلی پر نوره مطمئن باش زیر نور خونه شما ال ای دیم جواب نمیده.

10. 2 کاربر از warrio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

10

سلام به همگی
    بالا خره من هم یه ST30 42 اینچ سری M خریدم
    میتونم بگم تو تلوزیون هایه بازار ایران از لحاظ کیفیت حرف دوم رو(حرف اول با vt30 ا) lمیزنه و واقعا کیفیت تصویرش حرف نداره
    به کسایی که میخوان تلوزیون بخرن پیشنهاد میکنم اصلا دورو بر ال ای دی ها نرن و اگه کیفیت میخوان بچسبن به نیوپلاسما های پاناسونیک
    دی وی دی ریپ رو چنان پخش میکنه که آدم فک میکنه فول اچ دی انداختی
    خیلی خوشحالم که ال ای دی سامسونگ و ... نگرفتم

.................................................. .................................................. .....................
    یه سوال؟ شنیدم st30 گیرنده دیجیتال داره, چه طوری میتونم ازش استفاده کنم؟ حتما باید آنتن مخصوص بهش وصل کنم یا با معمولیم جواب میده؟

یکیم ساعت کارکردشو از کجا بفهمم؟
    ممنون

12. 2 کاربر از armin_gera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما میگی pes بازی کردی خیلی خوب بوده cod بازی کردی جزئیات بیشتر بوده خودت میگی قبول داری کنتراستش بهتره مشکیش عمیقتره والا دیگه نمیدونم چی از جون این تی وی میخوای مشکلت فقط اینه که دوتا شبکه sd روش کیفیتش خوب نیست یعنی توقع داری یه hdtv 50 اینچی بیاد کیفیت تصویر شبکه های sub sd (چون رزولوشن این شبکه ها از sd کمتره) مثل hd نشون بده بعدش رفتی 3 میلیون پول تی وی دادی میگی مشکل داره ولی مشکلو تو ----- 200 تومنی نمیبینی من بهت پیشنهاد میکنم این تی ویو رد کنی بره ایشالا یه تی وی دیگه میخری راضی میشی (البته امیدوارم)
    کیفیت بد شبکه های SD به احتمال خیلی زیاد حق با شماست و اشکال از رسیورم هست چون این یک تلوزیون خاص هست مشکلات تصویر SD رسیورم در این بیشتر نمایان شده
    اما برای شفافیتش فقط میتونم بگم چون تصاویر LED رو خیلی زیاد دیدم و دنبال کردم این برام ماته(غیر شفافه) شاید با گذر زمان حل شه
    از تمامی سروران و اساتید که جهت راهنمایی بنده وقت گذاشتند بسیار ممنون و سپاسگزارم.

14. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان اگر یه پست دیگه خارج از چهارچوب تاپیک زده بشه برخورد میشه.
    arash_a59
    دوست عزیز شما تو پستهای قبلیتون اشاره کردین که رفتین داخل مغازه و اونجا تصویر این تی وی ارضاتون نکرده اینجا دوستان دیگه یه شما توصیه کردن اگر نور منزل شما زیاد هست این پنل مناسب شما نیست با همه این توصیه ها شما رفتین این پنل رو خریدین میشه بپرسم اگه راضی نبودید برای چی خریدین؟

16. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان اگر یه پست دیگه خارج از چهارچوب تاپیک زده بشه برخورد میشه.
    arash_a59
    دوست عزیز شما تو پستهای قبلیتون اشاره کردین که رفتین داخل مغازه و اونجا تصویر این تی وی ارضاتون نکرده اینجا دوستان دیگه یه شما توصیه کردن اگر نور منزل شما زیاد هست این پنل مناسب شما نیست با همه این توصیه ها شما رفتین این پنل رو خریدین میشه بپرسم اگه راضی نبودید برای چی خریدین؟
    تا اندازه ای حماقت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

[QUOTE=armin_gera;6737732]سلام به همگی
    بالا خره من هم یه ST30 42 اینچ سری M خریدم
    میتونم بگم تو تلوزیون هایه بازار ایران از لحاظ کیفیت حرف دوم رو(حرف اول با vt30 ا) lمیزنه و واقعا کیفیت تصویرش حرف نداره
    به کسایی که میخوان تلوزیون بخرن پیشنهاد میکنم اصلا دورو بر ال ای دی ها نرن و اگه کیفیت میخوان بچسبن به نیوپلاسما های پاناسونیک
    دی وی دی ریپ رو چنان پخش میکنه که آدم فک میکنه فول اچ دی انداختی
    خیلی خوشحالم که ال ای دی سامسونگ و ... نگرفتم

.................................................. .................................................. .....................
    یه سوال؟ شنیدم st30 گیرنده دیجیتال داره, چه طوری میتونم ازش استفاده کنم؟ حتما باید آنتن مخصوص بهش وصل کنم یا با معمولیم جواب میده؟

یکیم ساعت کارکردشو از کجا بفهمم؟
    ممنون

سلام
    من به شما تبریک میگم بای انتخاب درستی که کردی و یک سوال دارم st30 من سری R هست و تو تنظیمات ISFCCC مد رو نداره ببین مال شما داره یا نه و اگر نداره برو و به تاپیک نامه به پاناسونیک رای مثبت بده.
    بازم مبارکت باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •