اقایون عزیز این اینترنت چرا دو شبه وصل نمیشه کسی خبر نداره دارم روانی می شم از دست این نت مخابرات![]()
اقایون عزیز این اینترنت چرا دو شبه وصل نمیشه کسی خبر نداره دارم روانی می شم از دست این نت مخابرات![]()
هنوز مونده تا به قطعی های مخابرات عادت کنی![]()
دوستان این قعطی سراسری بود برای رفیقام که از ispهای دیگه هم دارن قطع بود
و اینکه من دیشب تا ساعت 3 بیدار بودم دقیقا ساعت 1.5 اینترنت به مدت 5 ثانیه قطع شد و دوباره درست شد که همینم باعث میشه بعضی از لینکهای دانلود ادامه پیدا نکنن و قع بشن
فهمیدم برای چی نویزم بالا بود از طرف مخابرات بود .زنگ زدم 2020 گفتن از طرف شما نیست از طرف مخابرات هست.
تا الان به 2020 زنگ میزدیم و رو شکایت روی اینترنت پر سرعت تیک میزدیم.حالا باید به مخابرات محلمون که هیچی هم نمیفهمن برم و با هاشون سروکله بزنم روی شکایت باید روی تلفن ثابت تیکه بزنیم.3 ماه طول کشید تا فهمیدیم که خطمون نویز داره حالا معلوم نیست که تا چند وقت باید دنبال خوب شدن نویز خط طول بکشه.
من چند بار زنگ زدم2020 گفتن نميتونن نويز خط رو از اونجا اندازه بگيرن
این 2020 هم با اون اپراتور های پروفسورش ...
در ضمن حسين آقا شما شما گفته بودي که وقتي سيم کشي ساختمونتون رو از سيم بيروني مخابرات جدا ميکني درست ميشه
اين يعني اين که مشکل از سيم کشي ساختمون شماست نه از مخابرات !!!!
براي اين که بخواي نويز رو از طرف مخابرات اندازه بگيري بايد زنگ بزني به MDF مخابرات منطقتون نه 2020!!!!!
وقتی پشتیبانی اینجوری جواب آدمو میده چه برسه به کارکنان توی MDF زنگ بزنی بد و بیرا هم بت میگن
اون نویز عدد رو 2تا پایین میاورد یعنی از 61 میورد به 59![]()
رفتی مخابرات منطقتون یه جوری بر خورد کن که بفهمن که اطلاعاتت تو این زمینه ها بالاست اگه بهونه اوردن با یه دلیل قاطع جوابشونو بدین دیگه ساکت میشن
الان مخابرات منطقموم کلا منو می شناسن قبلشم پشتیبانی کادنت منو میشناخت کلا اگه مشکلی پیش میومد می فهمید منم دیگه دست به سر نمی کرد و واقعیت رو می گفت قبلشم شاتل داشتم که یارو بنده خدا به غلط کردم افتاده بود یاد پشتیبان های شاتل بخیر واقعا یه چیز بارشون بود مثل مخابرات و شرکت های دیگه گاگول نبودن![]()
امروز از مخابرات اومدن نویزش خوب نشد ولی روی تابلوش یه کارایی کردن فعلا از صبح تا الان داناستریم روی 4 مگ به بالا هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)