نمیدونم شاید هم من تازه وارد هستم (باید به جای هدفون میگفتم هدست ؟

)من یه مدلی مثل
سونی MDR-ZX300/B میخوام نمیدونم همین خوبه یا بهتر از این هم هست
درهر صورت ممنون بابت پیشنهاد

سلام.
هدفون های مورد نظر شما Ultra Portable نام دارند. بسته به قیمت مدلهای متفاوتی وجود دارند که هر کدام نقاط قوت و ضعفی دارند. Sony ZX100
Sony ZX300
Pioneer SE-MJ31
Jays V-Jays
AKG K450
AKG Q460
Sennheiser PX100-II
Sennheiser PX200-II
AIAIAI Capital
...
بعضی از مدلهای فوق Close یا پشت بسته هستند که باعث افزایش Isolation و حذف بیشتر صدای محیط می شوند. بعضی هم Open یا پشت باز هستند که صدای محیط هنگام گوش دادن به اهنگ کاملا" شنیده خواهد شد و همچنین اطرافیان صدای موزیک شما را می شنوند. باید متناسب با بودجه و کاربردتان خرید کنید.
موفق باشید.
امروز بلاخره هدفونو با راهنمایی های دوستان به خصوص اقای کاوه عزیز خریدم.
مدل پایونیر se-m390
تا اینجا یک ساعتی باهاشش اهنگ گوش دادم و چیزی که دیدم اینا بوده.
کیفیت ساخت خوبی داره و وقتی تو دست میگیریش حس خوبی به ادم دست میده.
کاپ هاش بزرگه و به راحتی روی گوش قرار میگیره و کاملا فیت میشه.طراحیش طوریه که بعد از مدتی باعث ایجاد خستگی نمیشه.
در مورد صداش باید بگم که بیسش قویه و وقتی روی هدفون دست میزارم کاملا متوجه لرزش حاصل از بیس میشم.
اگه اکولایزر رو روحالت بیس بوست قرار بدم بیس بوم بومی میشه و سریع خستگی میاره.پس از اکولایزر های دیگه استفده کردم که بیس خیلی خوب بود و لذت بخش.
در مورد تفکیک پذیری خوب عمل کرده و تقریبا سازها از هم تفکیک شدن و تمام صداهای موجود در تراک شنیده میشن.اما به نظر میرسه این تفکیک پذیری کنترل شده نیست و صدا خیلی شلوغه
مید خوبی داره و البته نه چندان قوی و صدای تقریبا صاف و شفاف ارائه میده.اما به های که میرسیم به نظرم یه خورده زیاده روی کرده و صداش به تیزی میزنه و تیس تیس زیادی داره و تو اهنگ هایی که صدای های بالایی دارن مجبور شدم به سرعت از اکولایز های بم استفده کنم چون صدای بالاش قابل تحمل نبود.همچنین ساند استیج چندان زیادی نداره.
---------------
حالا burn-in چه تاثیراتی روی صداش میزاره؟
سلام.
مبارک باشد. امیدوارم راضی باشید.
بررسی شما نقاط مشترکی (از جمله لرزش روی سر) با بررسی یکی از کاربران دارد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Burn-in برای این هدفونهای این رده قیمت خیلی اهمیت ندارد. اگر قرار باشد اتفاق بیفتد با استفاده معمولی از هدفون اتفاق خواهد افتاد.
موفق باشید.