تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 602 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395435485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

امروز بلاخره هدفونو با راهنمایی های دوستان به خصوص اقای کاوه عزیز خریدم.
    مدل پایونیر se-m390
    تا اینجا یک ساعتی باهاشش اهنگ گوش دادم و چیزی که دیدم اینا بوده.
    کیفیت ساخت خوبی داره و وقتی تو دست میگیریش حس خوبی به ادم دست میده.
    کاپ هاش بزرگه و به راحتی روی گوش قرار میگیره و کاملا فیت میشه.طراحیش طوریه که بعد از مدتی باعث ایجاد خستگی نمیشه.
    در مورد صداش باید بگم که بیسش قویه و وقتی روی هدفون دست میزارم کاملا متوجه لرزش حاصل از بیس میشم.
    اگه اکولایزر رو روحالت بیس بوست قرار بدم بیس بوم بومی میشه و سریع خستگی میاره.پس از اکولایزر های دیگه استفده کردم که بیس خیلی خوب بود و لذت بخش.
    در مورد تفکیک پذیری خوب عمل کرده و تقریبا سازها از هم تفکیک شدن و تمام صداهای موجود در تراک شنیده میشن.اما به نظر میرسه این تفکیک پذیری کنترل شده نیست و صدا خیلی شلوغه
    مید خوبی داره و البته نه چندان قوی و صدای تقریبا صاف و شفاف ارائه میده.اما به های که میرسیم به نظرم یه خورده زیاده روی کرده و صداش به تیزی میزنه و تیس تیس زیادی داره و تو اهنگ هایی که صدای های بالایی دارن مجبور شدم به سرعت از اکولایز های بم استفده کنم چون صدای بالاش قابل تحمل نبود.همچنین ساند استیج چندان زیادی نداره.
    ---------------
    حالا burn-in چه تاثیراتی روی صداش میزاره؟
    Last edited by yoosefshaskol; 06-10-2013 at 17:59.

2. 4 کاربر از yoosefshaskol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مدل پایونیر se-m390
    کاپ هاش بزرگه و به راحتی روی گوش قرار میگیره و کاملا فیت میشه.طراحیش طوریه که بعد از مدتی باعث ایجاد خستگی نمیشه.
    در مورد صداش باید بگم که بیسش قویه و وقتی روی هدفون دست میزارم کاملا متوجه لرزش حاصل از بیس میشم.
    اگه اکولایزر رو روحالت بیس بوست قرار بدم بیس بوم بومی میشه و سریع خستگی میاره.پس از اکولایزر های دیگه استفده کردم که بیس خیلی خوب بود و لذت بخش.
    در مورد تفکیک پذیری خوب عمل کرده و تقریبا سازها از هم تفکیک شدن و تمام صداهای موجود در تراک شنیده میشن.اما به نظر میرسه این تفکیک پذیری کنترل شده نیست و صدا خیلی شلوغه
    مید خوبی داره و البته نه چندان قوی و صدای تقریبا صاف و شفاف ارائه میده.اما به های که میرسیم به نظرم یه خورده زیاده روی کرده و صداش به تیزی میزنه و تیس تیس زیادی داره و تو اهنگ هایی که صدای های بالایی دارن مجبور شدم به سرعت از اکولایز های بم استفده کنم چون صدای بالاش قابل تحمل نبود.همچنین ساند استیج چندان زیادی نداره.
    ---------------
    دوست عزیز مدل mj31 رو هم تست کردید ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نمیدونم شاید هم من تازه وارد هستم (باید به جای هدفون میگفتم هدست ؟)من یه مدلی مثل
    سونی MDR-ZX300/B میخوام نمیدونم همین خوبه یا بهتر از این هم هست
    درهر صورت ممنون بابت پیشنهاد
    سلام.
    هدفون های مورد نظر شما Ultra Portable نام دارند. بسته به قیمت مدلهای متفاوتی وجود دارند که هر کدام نقاط قوت و ضعفی دارند.
    Sony ZX100
    Sony ZX300
    Pioneer SE-MJ31
    Jays V-Jays
    AKG K450
    AKG Q460
    Sennheiser PX100-II
    Sennheiser PX200-II
    AIAIAI Capital
    ...
    بعضی از مدلهای فوق Close یا پشت بسته هستند که باعث افزایش Isolation و حذف بیشتر صدای محیط می شوند. بعضی هم Open یا پشت باز هستند که صدای محیط هنگام گوش دادن به اهنگ کاملا" شنیده خواهد شد و همچنین اطرافیان صدای موزیک شما را می شنوند. باید متناسب با بودجه و کاربردتان خرید کنید.
    موفق باشید.
    مدل پایونیر se-m390
    ---------------
    سلام.
    مبارک باشد. امیدوارم راضی باشید.
    بررسی شما نقاط مشترکی (از جمله لرزش روی سر) با بررسی یکی از کاربران دارد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Burn-in برای این هدفونهای این رده قیمت خیلی اهمیت ندارد. اگر قرار باشد اتفاق بیفتد با استفاده معمولی از هدفون اتفاق خواهد افتاد.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 06-10-2013 at 19:43.

5. 6 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

دوست عزیز مدل mj31 رو هم تست کردید ؟
    خیر امکان تستش وجود نداشت.ولی بازهم به نظرم در مقابل این ارزش نداره چونکه کاپ هاش روی گوش قرار میگیره و گوش رو در بر نمیگیره و به خاطر همین بیس ضعیف تری ارائه میده.
    ---------
    در حال حاظر من از این هدفون کاملا راضی هستم و البته به راحتی با تغییر اکولایزر به صدای دلخواهم رسیدم و با توجه به صدای گرم و تفکیک مناسبی که این هدفون داره میشه با تغییر فرکانسها به صدای مطلوب رسید.

7. 4 کاربر از yoosefshaskol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

سلام.
    هدفون های مورد نظر شما Ultra Portable نام دارند. بسته به قیمت مدلهای متفاوتی وجود دارند که هر کدام نقاط قوت و ضعفی دارند.
    Sony ZX100
    Sony ZX300
    Pioneer SE-MJ31
    Jays V-Jays
    AKG K450
    AKG Q460
    Sennheiser PX100-II
    Sennheiser PX200-II
    AIAIAI Capital
    ...
    بعضی از مدلهای فوق Close یا پشت بسته هستند که باعث افزایش Isolation و حذف بیشتر صدای محیط می شوند. بعضی هم Open یا پشت باز هستند که صدای محیط هنگام گوش دادن به اهنگ کاملا" شنیده خواهد شد و همچنین اطرافیان صدای موزیک شما را می شنوند. باید متناسب با بودجه و کاربردتان خرید کنید.
    موفق باشید.

موفق باشید.
    شما خودت کدومشو پیشنهاد میکنی ؟ قیمتش رو هم بگو
    اینا بی سیم هم دارن ؟مدل بیسیم اگه سراغ دارین معرفی کنین
    بودجه من هم نهایتا 100 نومنه
    Last edited by mohammad varaste; 06-10-2013 at 23:43.

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دیروز رفتم مدل زیر رو گرفتم .
    کیفیتش حرف نداره . مخصوصا باس.

TDK EB800 By Dr. Dre In-ear Earphones

Last edited by OMiD.1080p; 07-10-2013 at 01:06.

10. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شما خودت کدومشو پیشنهاد میکنی ؟ قیمتش رو هم بگو
    اینا بی سیم هم دارن ؟مدل بیسیم اگه سراغ دارین معرفی کنین
    بودجه من هم نهایتا 100 نومنه
    سلام.
    متأسفانه از قیمت مدلها بی خبرم. اما این مدلها تقریبا" در محدوده ی بودجه ی شما هستند:
    Sony MDR-ZX100
    Sony MDR-ZX300 (مطمئن نیستم در محدوده ی بودجه ی شما باشد.)
    Pioneer SE-MJ31
    مدل ZX300 در بعضی از سایت های خارجی از صدایش تعریف کرده اند.
    هر کدام را بخرید مناسب است.
    موفق باشید.

12. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من چندماه پیش یه تاپیک زدم هیچ کس جواب نداد دستتون درد نکنه واقعا ناامیدمون کردید.

من از این هدفون AKG K240 MKII که خریدم و روش هم حک شده ساخت اتریش بشدت ناراضی هستم. من از فروشگاه اینترنتی ایران صوت خریدم 450 تومن که نسبت به تهران ملودی که 750 تومن زده تقریبا 300 هزار تومن ارزون تر بود !!! به نظر شما علت این ارزونی چیه تو رو خدا یه چیزی بگید به نظر شما هدفونی که من خریدم تقلبیه؟ خرابه یا دست دومه؟ آکبند نبود کارتش ولی داخلش به نظر میرسید همه چیش نو باشه. مشکل اصلیش بیس دیستورت شده تو فرکانس های 100 هرتز به بالاست و میدرنج ضعیفی هم داره و همینطور های اندش هم شفاف نیست. بازم میگم همونطور که تو تاپیک گفتم خبری از تقلبی بودن این مدل تو نت پیدا نکردم ولی خیالم راحت نیست اخه واسه چی یه شرکت باید این هدفونو 300 هزار تومن ارزون تر بده؟؟؟ شاید اصلا اون که گرون تر میده فقط واسه سود بیشتر هست نه چیز دیگه.

اینم پاسخ فرکانسی این مدل (راست و دروغشو نمیدونم) ولی با اون چیزی که من میشنوم تقریبا مطابقت داره

من کارم اهنگسازی و میکس و مستر هست و داشتن یه رفرنس فلت واسه میکس خیلی اهمیت داره البته اگه میدونستم این هدفون واقعا اینطوریه اصلا نمیخریدمش یکم پول جمع میکردم بعد میرفتم دنبال DT880 Pro یا M50

به نظر شما M50 که تهران ملودی میده 850 تومن اصلیه؟ از کجا میشه اینترنتی یا غیر اینترنتی با خیال راحت خرید و قیمتشم مناسب باشه؟
    Last edited by Memonex; 08-10-2013 at 04:09.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان من چندماه پیش یه تاپیک زدم هیچ کس جواب نداد دستتون درد نکنه واقعا ناامیدمون کردید.

من از این هدفون AKG K240 MKII که خریدم و روش هم حک شده ساخت اتریش بشدت ناراضی هستم. من از فروشگاه اینترنتی ایران صوت خریدم 450 تومن که نسبت به تهران ملودی که 750 تومن زده تقریبا 300 هزار تومن ارزون تر بود !!! به نظر شما علت این ارزونی چیه تو رو خدا یه چیزی بگید به نظر شما هدفونی که من خریدم تقلبیه؟ خرابه یا دست دومه؟ آکبند نبود کارتش ولی داخلش به نظر میرسید همه چیش نو باشه. مشکل اصلیش بیس دیستورت شده تو فرکانس های 100 هرتز به بالاست و میدرنج ضعیفی هم داره و همینطور های اندش هم شفاف نیست. بازم میگم همونطور که تو تاپیک گفتم خبری از تقلبی بودن این مدل تو نت پیدا نکردم ولی خیالم راحت نیست اخه واسه چی یه شرکت باید این هدفونو 300 هزار تومن ارزون تر بده؟؟؟ شاید اصلا اون که گرون تر میده فقط واسه سود بیشتر هست نه چیز دیگه.

اینم پاسخ فرکانسی این مدل (راست و دروغشو نمیدونم) ولی با اون چیزی که من میشنوم تقریبا مطابقت داره

من کارم اهنگسازی و میکس و مستر هست و داشتن یه رفرنس فلت واسه میکس خیلی اهمیت داره البته اگه میدونستم این هدفون واقعا اینطوریه اصلا نمیخریدمش یکم پول جمع میکردم بعد میرفتم دنبال DT880 Pro یا M50

به نظر شما M50 که تهران ملودی میده 850 تومن اصلیه؟ از کجا میشه اینترنتی یا غیر اینترنتی با خیال راحت خرید و قیمتشم مناسب باشه؟
    به نظر من شما DT990 یا 880 بخر. یه فروشگاه هست که جنس اصلی با قیمت خیلی خوب میده اگه خواستی پیام خصوصی بفرست ادرسش رو بدم بهت.

15. این کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان برای یه هدفون 250 اهمی چی پیشنهاد میشه؟ منظورم کارت صدا هست و غیره هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •