من باشم با طنز خودمو مسخره می کنم که سرباز بدبختم. ماهی 85 تومن میریزن به کارت انصارت، میخوای قرض هم بدی رفیق؟ :|
من باشم با طنز خودمو مسخره می کنم که سرباز بدبختم. ماهی 85 تومن میریزن به کارت انصارت، میخوای قرض هم بدی رفیق؟ :|
سلام دوستان
یه سوال فوری، سایتی انجمنی تاپیکی کتابی جایی منبعی چیزی میشناسین بتونه توی این موضوع بهم کمک کنه؟ بتونین کمک کنین خیلی ممنون میشم.
یه جمله ای هست caught in the crossfire
یعنی تو وسط جنگ دو جبهه، تو نفر یا دو شرکت مثلا قرار گرفتی و بی تقصیری ولی داری چوبش رو میخوری! یعنی دودش داره توی چشم تو هم میره.
حالا اینجا یه ضرب المثل کاربردی نیازه درحد یه جمله کوتاه بیان بشه. من این ضرب المثله رو میخوام و میخوامم بتونم راحت سرچش کنم، واسه مثالهای دیگه هم لازمش دارم.
آقا کسی نیست جوابی داشته باشه؟
سلام بر همگی
ماهِ مبارک . بر شما مبارک . ماهِ خیر و برکت , ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=================================
توصیه به کسانی که ادب و اخلاق و شرم و حیا و جوانمردی براشون مهم هست
وقتی میرید درِ خانه یا آپارتمانِ مردم , در جائی بایستید که وقتی دربِ خانه یا آپارتمان رو باز میکنند داخلِ خانه رو نبینید
سلام دوستان.من میخواستم با راهنمایی های مفیدتون از برادر همسرم ک همیشه پشتیبانی محکم و مطمعن برای همسرم بودن و در تمام طول تحصیل ایشون همراه و همگامشون بودن و همه جانبه حمایتشون میکردن تقدیر و تشکر کنم...یه جمله تشکرآمیز لطفا![]()
به صورت اتفاقی به این تاپیک برخوردم و جمله ای بین المللی از این دوستمون دیدم !!!منظورشون "من " بود نه "ما " .
ضمن تشکر از شما دو دوست عزیز بابت پاسختون .
راستش خانواده به دلایل زیر با ازدواج من و اونیکه واقعن عاشقانه دوسش دارم مخالفند
1. اینکه دو تامون هم سنیم من 28 سالمه اونم 28 سالشه. میگن پنج ساله دیگه اون دو تا بچه به دنیا بیاره شکسته میشه و..
زن زودتر شکسته میشه و ..
اما من میگم اگر این 28 سالشه قیافه و اندام و زیبایی ش مثله 24-25 ساله هاست و اصلن 28 نمیزنه
2.وضع مادی ما نمیگم خیلی خوبه اما تقریبن جای خوب شهر هستیم و متوسط رو به بالا اما اونا متوسط رو به پایین هست و تقریبن حتی میشه گفت پایین.
اما من میگم اونکه گناه نکرده که تو این خانواده بدنیا اومده
3. من سه تا خاهر دارم که یکیش کارمند دادگستری. یکیش معلمه و یکیش هم خانه داره که با پسر خالم که وضعش خوبه ازدواج کرده
من خودم هم کارمند بانکم اما اون خاهراش سه تا خانه دارن و شوهراشون هم وضعشون پایین هست و دو برادر داره که چهل سالشه و هنوز ازدواج نکرده و یه برادر دیگه که هر دو پیش یک نفر توی یک شرکت کار لوله کشی میکنن
اینو من به خانواده نگفتم اما این و مشاور گفت از لحاظ خانوادگی مناسب نیستید.
اما من میگم خودشو میخام چکار خانواده ش دارم مگه در سال چند بار میخام داداشش و ببینم یا.. یا حتی بخاد این چیزا واسم مهم باشه
انسانیت مهمه
4. ایشون پدرشون فوت کرده در زمان شش ماهگی
باز اینم مشاور به من میگه نه. میگه دختری که از اول پدر نداشته کمبود داره
من میگم اگه اون این مشکلات و داره که خودش مقصر نبوده که.
خانواده میگن ازدواج با دختری که از اول پدر نداشته و تو هم کارمندی اونم که الان کار نداره وخانوادش هم وضع مالی مناسب نداره
با یکی ازدواج کن که حداقل پدر بالا سرش باشه یا وضعشون بهتر باشه که حداقل یک خرج مانتو و کرمی که میخاد بخره خودش بده و.. یا حداقل اینقدر کمبود نداشته باشه که همه چیز و از تو بخاد و ما خودمون کارمندیم و شوهرمون کارمنده و هنوز کم میاریم
تو اینجور زندگی کردی فلان زندگی کردی اگر بخای ب این ازدواج کردی خودت و بچه ت باید خیلی سطح پایین زندگی کنی و...
من با هیچکدوم اینها مشکل ندارم اما خانواده میگن ما هم دوست داریم ازدواج کنی اما اینو تو الان میگی ما آینده رو میبینم
در مورد کار هم گفتم میگه میرم سرکار اصلن شده خودم براش کار پیدا میکنم رفیق دارم توی یک شرکت که بیمه ش کنه یا شرکت بیمه ایران و البرز یه کاری واسش پیدا کنم .
اونم میگه هر کاری که بگی که باعث بشه من به تو برسم انجام میدم
مسخرم فقط نکنید
این همه چیز بود. لطفن راهنمایی کنید
Last edited by brad pitt; 17-06-2016 at 11:12.
سعی کنید دم خانواده همسرتون رو از زندگی تون قیچی کنید نه اینکه بجاش اینجوری لی لی به لالاشون بزارید.
در خصوص فرگشت و تاثیرش بر نقش های جنسیتی کمی مطالعه کنید.
مشاورتون یه احمقه و اگه در تصمیم گیری نهایی شما اثر گذاشت شما هم هکذا
Last edited by Captain_America; 17-06-2016 at 11:20.
اگه تفاوت ها همیناس که گفتید، بنظرم اگر ازدواج کنید مشکل خاصی پیش نمی آید، من فکر مساله خیلی بغرنجه که خانواده و مشاور مخالفت کردن
خانواده میگن تو هنوز هیچ جا نیومدی خواستگاری
چون هیچ جا نیومدی میگی فقط این
در صورتی که رفتن دختر حتی خوشگل تر و پولدارتر دیدن که شاغل دادگستری و دکتر داروساز هست
من خودم ارشدم
یه چیزی که فقط هست و من به خانواده نگفتم و به مشاور گفتم اینه که اون دختر قبل از من پنج سال با یکی نامزد بوده . دانشجوی یک شهر دیگه بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)