تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 421 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام

دوستان وقتی کسی در سربازی درخواست قرض پول دستی میکنه ، در صورتی که به هر دلیلی (نشناختن طرف ، عدم برگشت پول ) نمیخواهیم قرض بدیم. حتی مقدارش در حد بسیار کمی باشه

چه بهانه ای باید بیاوریم ؟
    من باشم با طنز خودمو مسخره می کنم که سرباز بدبختم. ماهی 85 تومن میریزن به کارت انصارت، میخوای قرض هم بدی رفیق؟ :|

2. این کاربر از eeeeeeehsan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال فوری، سایتی انجمنی تاپیکی کتابی جایی منبعی چیزی میشناسین بتونه توی این موضوع بهم کمک کنه؟ بتونین کمک کنین خیلی ممنون میشم.

یه جمله ای هست caught in the crossfire
    یعنی تو وسط جنگ دو جبهه، تو نفر یا دو شرکت مثلا قرار گرفتی و بی تقصیری ولی داری چوبش رو میخوری! یعنی دودش داره توی چشم تو هم میره.
    حالا اینجا یه ضرب المثل کاربردی نیازه درحد یه جمله کوتاه بیان بشه. من این ضرب المثله رو میخوام و میخوامم بتونم راحت سرچش کنم، واسه مثالهای دیگه هم لازمش دارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال فوری، سایتی انجمنی تاپیکی کتابی جایی منبعی چیزی میشناسین بتونه توی این موضوع بهم کمک کنه؟ بتونین کمک کنین خیلی ممنون میشم.

یه جمله ای هست caught in the crossfire
    یعنی تو وسط جنگ دو جبهه، تو نفر یا دو شرکت مثلا قرار گرفتی و بی تقصیری ولی داری چوبش رو میخوری! یعنی دودش داره توی چشم تو هم میره.
    حالا اینجا یه ضرب المثل کاربردی نیازه درحد یه جمله کوتاه بیان بشه. من این ضرب المثله رو میخوام و میخوامم بتونم راحت سرچش کنم، واسه مثالهای دیگه هم لازمش دارم.
    آقا کسی نیست جوابی داشته باشه؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام بر همگی
    ماهِ مبارک . بر شما مبارک . ماهِ خیر و برکت , ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    =================================
    توصیه به کسانی که ادب و اخلاق و شرم و حیا و جوانمردی براشون مهم هست
    وقتی میرید درِ خانه یا آپارتمانِ مردم , در جائی بایستید که وقتی دربِ خانه یا آپارتمان رو باز میکنند داخلِ خانه رو نبینید

6. 8 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

سلام دوستان.من میخواستم با راهنمایی های مفیدتون از برادر همسرم ک همیشه پشتیبانی محکم و مطمعن برای همسرم بودن و در تمام طول تحصیل ایشون همراه و همگامشون بودن و همه جانبه حمایتشون میکردن تقدیر و تشکر کنم...یه جمله تشکرآمیز لطفا

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

در خصوص مردها این قضیه کمی پیچیده است و فرق می کنه ، ما به عنوان جنس مذکر انسان جوری تکامل پیدا کردیم که میتونیم با چند نفر از جنس مونث باشیم. همین موضوع در کنار عرف جوامع تک همسر باعث شده مسائلی مثل خیانت بوجود بیاد. در حال حاضر به نظر من همون عرف تک همسری نرمال هست ولی در پاسخ به نیازهای بیولوژیکی یه مرد میتونه به شرط اینکه به رابطه اصلیش (ازدواج) خللی وارد نکنه موازد دیگه ای هم داشته باشه اما به شرطی که اونها رو به همسرش ترجیح نده و اولویت براش همسر و خانواده باشه. و یا اینکه به چند همسری کلاسیک با رعایت شرط عدالت بین همسران که در دین ما هم اجازه داده شده روی بیاره.
    به صورت اتفاقی به این تاپیک برخوردم و جمله ای بین المللی از این دوستمون دیدم !!! منظورشون "من " بود نه "ما " .

9. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام
    توی بد شرایطی گیر افتادین، از یک طرف عاشق کسی هستین که هم مشاور و هم خانواده معتقد هستن بدرد هم نمیخورید ( و به احتمال زیاد هم همینطوره)، از طرف دیگه با هر کس دیگه ازدواج کنید این عشق به احتمال زیاد بلای جان او رابطه خواهد بود و زندگی متاهلی تون رو تحت تاثیر منفی قرار خواهد داد.

بنظرم عاقلانه ترین کار اینه که عشقتون رو کلا از زندگیتون حذف کنید تا بمرور فراموشتون بشه. هم حضوری و هم مجازی رابطتون رو بکلی با ایشون قطع کنید، اونم نه تدریجی که یکدفعه. اگر میخواید توی زندگی با همسر اینده تون خوشبخت باشید، قاطعانه قید این رابطه رو بزنید، در غیر این صورت مطمین باشید در زندگی متاهلی تون هم خودتون و هم همسر آیندتون بسیار اذیت خواهید شد( اگر به جدایی ختم نشه)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عجله نکنید
    حتما تکلیفتون رو با مورد قدیمی به طور کامل مشخص کنید
    ببینید میتونید با در نظر گرفتن تمامی شرایط به این نتیجه برسید که زندگی با ایشون جایی در آینده شما نداره یا خیر
    اگه مطمئن شدید یک بار برای همیشه کنارش بذارید از ایشون هم قویا بخواین که رابطه با شما رو قطع کنن
    اگه نمی تونید تصمیم بگیرید پیش مشاور برید یا از آشناها (معمولا خاله و عمو و دایی تو خانواده هست که آدم باهاش صمیمیه و به قدرت تصمیم گیریش مطمئنه) به صورت خصوصی کمک بخواین

متد قدیمی ها روی همچین موردی اینه که با کیس جدید ازدواج کنید تا قدیمیه به مرور فراموش بشه
    میتونه کارساز باشه ولی ریسک بزرگیه و ممکنه در آینده زندگیتون رو به چالش بکشه
    ولی اگه الان و قبل از ازدواج تکلیفتون رو با خودتون به طور 100% مشخص کنید هیچ وقت به مشکل خورد
    همون قدر که ممکنه فکر کنید ازدواج با ایشون تصمیم درستیه ممکنه اشتباه هم باشه خیلی مهمه که خودتون درک کنید مواردی که مشاور گفته در ازدواج شما دو نفر مشکل زاست رو تا چه حدی خودتون قبول دارید

میگن آخر عمر آدم برای کارهایی که نکرده بیشتر پشیمونه تا کارهایی که کرده
    این رو بذارید در کنار اینکه فقط و فقط یک بار شانس زندگی دارید
    با این دو پیش فرض سعی کنید تصیمی بگیرید که آخر عمر حسرتش رو نخورید
    ضمن تشکر از شما دو دوست عزیز بابت پاسختون .

راستش خانواده به دلایل زیر با ازدواج من و اونیکه واقعن عاشقانه دوسش دارم مخالفند

1. اینکه دو تامون هم سنیم من 28 سالمه اونم 28 سالشه. میگن پنج ساله دیگه اون دو تا بچه به دنیا بیاره شکسته میشه و..
    زن زودتر شکسته میشه و ..
    اما من میگم اگر این 28 سالشه قیافه و اندام و زیبایی ش مثله 24-25 ساله هاست و اصلن 28 نمیزنه

2.وضع مادی ما نمیگم خیلی خوبه اما تقریبن جای خوب شهر هستیم و متوسط رو به بالا اما اونا متوسط رو به پایین هست و تقریبن حتی میشه گفت پایین.
    اما من میگم اونکه گناه نکرده که تو این خانواده بدنیا اومده

3. من سه تا خاهر دارم که یکیش کارمند دادگستری. یکیش معلمه و یکیش هم خانه داره که با پسر خالم که وضعش خوبه ازدواج کرده
    من خودم هم کارمند بانکم اما اون خاهراش سه تا خانه دارن و شوهراشون هم وضعشون پایین هست و دو برادر داره که چهل سالشه و هنوز ازدواج نکرده و یه برادر دیگه که هر دو پیش یک نفر توی یک شرکت کار لوله کشی میکنن
    اینو من به خانواده نگفتم اما این و مشاور گفت از لحاظ خانوادگی مناسب نیستید.
    اما من میگم خودشو میخام چکار خانواده ش دارم مگه در سال چند بار میخام داداشش و ببینم یا.. یا حتی بخاد این چیزا واسم مهم باشه
    انسانیت مهمه

4. ایشون پدرشون فوت کرده در زمان شش ماهگی
    باز اینم مشاور به من میگه نه. میگه دختری که از اول پدر نداشته کمبود داره
    من میگم اگه اون این مشکلات و داره که خودش مقصر نبوده که.
    خانواده میگن ازدواج با دختری که از اول پدر نداشته و تو هم کارمندی اونم که الان کار نداره وخانوادش هم وضع مالی مناسب نداره
    با یکی ازدواج کن که حداقل پدر بالا سرش باشه یا وضعشون بهتر باشه که حداقل یک خرج مانتو و کرمی که میخاد بخره خودش بده و.. یا حداقل اینقدر کمبود نداشته باشه که همه چیز و از تو بخاد و ما خودمون کارمندیم و شوهرمون کارمنده و هنوز کم میاریم
    تو اینجور زندگی کردی فلان زندگی کردی اگر بخای ب این ازدواج کردی خودت و بچه ت باید خیلی سطح پایین زندگی کنی و...
    من با هیچکدوم اینها مشکل ندارم اما خانواده میگن ما هم دوست داریم ازدواج کنی اما اینو تو الان میگی ما آینده رو میبینم
    در مورد کار هم گفتم میگه میرم سرکار اصلن شده خودم براش کار پیدا میکنم رفیق دارم توی یک شرکت که بیمه ش کنه یا شرکت بیمه ایران و البرز یه کاری واسش پیدا کنم .
    اونم میگه هر کاری که بگی که باعث بشه من به تو برسم انجام میدم

مسخرم فقط نکنید
    این همه چیز بود. لطفن راهنمایی کنید
    Last edited by brad pitt; 17-06-2016 at 11:12.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان.من میخواستم با راهنمایی های مفیدتون از برادر همسرم ک همیشه پشتیبانی محکم و مطمعن برای همسرم بودن و در تمام طول تحصیل ایشون همراه و همگامشون بودن و همه جانبه حمایتشون میکردن تقدیر و تشکر کنم...یه جمله تشکرآمیز لطفا
    سعی کنید دم خانواده همسرتون رو از زندگی تون قیچی کنید نه اینکه بجاش اینجوری لی لی به لالاشون بزارید.
    به صورت اتفاقی به این تاپیک برخوردم و جمله ای بین المللی از این دوستمون دیدم !!! منظورشون "من " بود نه "ما " .
    در خصوص فرگشت و تاثیرش بر نقش های جنسیتی کمی مطالعه کنید.

راستش خانواده به دلایل زیر با ازدواج من و اونیکه واقعن عاشقانه دوسش دارم مخالفند

1. اینکه دو تامون هم سنیم من 28 سالمه اونم 28 سالشه. میگن پنج ساله دیگه اون دو تا بچه به دنیا بیاره شکسته میشه و..
    زن زودتر شکسته میشه و ..
    اما من میگم اگر این 28 سالشه قیافه و اندام و زیبایی ش مثله 24-25 ساله هاست و اصلن 28 نمیزنه

2.وضع مادی ما نمیگم خیلی خوبه اما تقریبن جای خوب شهر هستیم و متوسط رو به بالا اما اونا متوسط رو به پایین هست و تقریبن حتی میشه گفت پایین.

3. من سه تا خاهر دارم که یکیش کارمند دادگستری. یکیش معلمه و یکیش هم خانه داره که با پسر خالم که وضعش خوبه ازدواج کرده
    من خودم هم کارمند بانکم اما اون خاهراش سه تا خانه دارن و شوهراشون هم وضعشون پایین هست و دو برادر داره که چهل سالشه و هنوز ازدواج نکرده و یه برادر دیگه که هر دو پیش یک نفر توی یک شرکت کار لوله کشی میکنن
    اما من میگم خودشو میخام چکار خانواده ش دارم مگه در سال چند بار میخام داداشش و ببینم یا.. یا حتی بخاد این چیزا واسم مهم باشه
    انسانیت مهمه

خانواده میگن ازدواج با دختری که از اول پدر نداشته و تو هم کارمندی اونم که الان کار نداره وخانوادش هم وضع مالی مناسب نداره
    با یکی ازدواج کن که حداقل پدر بالا سرش باشه یا وضعشون بهتر باشه که حداقل یک خرج مانتو و کرمی که میخاد بخره خودش بده و.. یا حداقل اینقدر کمبود نداشته باشه که همه چیز و از تو بخاد و ما خودمون کارمندیم و شوهرمون کارمنده و هنوز کم میاریم
    تو اینجور زندگی کردی فلان زندگی کردی اگر بخای ب این ازدواج کردی خودت و بچه ت باید خیلی سطح پایین زندگی کنی و...
    من با هیچکدوم اینها مشکل ندارم اما خانواده میگن ما هم دوست داریم ازدواج کنی اما اینو تو الان میگی ما آینده رو میبینم
    در مورد کار هم گفتم میگه میرم سرکار اصلن شده خودم براش کار پیدا میکنم رفیق دارم توی یک شرکت که بیمه ش کنه یا شرکت بیمه ایران و البرز یه کاری واسش پیدا کنم .
    اونم میگه هر کاری که بگی که باعث بشه من به تو برسم انجام میدم

مسخرم فقط نکنید
    مشاورتون یه احمقه و اگه در تصمیم گیری نهایی شما اثر گذاشت شما هم هکذا
    Last edited by Captain_America; 17-06-2016 at 11:20.

12. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

زن زودتر شکسته میشه و ..

انسانیت مهمه

اگه تفاوت ها همیناس که گفتید، بنظرم اگر ازدواج کنید مشکل خاصی پیش نمی آید، من فکر مساله خیلی بغرنجه که خانواده و مشاور مخالفت کردن

14. 2 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

اگه تفاوت ها همیناس که گفتید، بنظرم اگر ازدواج کنید مشکل خاصی پیش نمی آید، من فکر مساله خیلی بغرنجه که خانواده و مشاور مخالفت کردن

خانواده میگن تو هنوز هیچ جا نیومدی خواستگاری
    چون هیچ جا نیومدی میگی فقط این

در صورتی که رفتن دختر حتی خوشگل تر و پولدارتر دیدن که شاغل دادگستری و دکتر داروساز هست
    من خودم ارشدم

یه چیزی که فقط هست و من به خانواده نگفتم و به مشاور گفتم اینه که اون دختر قبل از من پنج سال با یکی نامزد بوده . دانشجوی یک شهر دیگه بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •