ویرایش چهاردهم :راهی برای حل مشکل دوست عزیزی که با پیام زیر مواجه می شدند :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
License date is not valid yet
it will become valid on 24-11-2008
ویرایش چهاردهم :راهی برای حل مشکل دوست عزیزی که با پیام زیر مواجه می شدند :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
License date is not valid yet
it will become valid on 24-11-2008
pdf نه ولی راهی در ذهن من است که انجام میدم به زودی ...
در صورتی که من به pdf تبدیل کنم استفاده از لینک ها سخت میشه ! و به دلیل اینکه تمام پست نیاز به لینک و .. داره به نظر من لازم نیست فعلا ولی برای روش هایی دارم کار میکنم که شاید بعد ها اجرا بشه !
سلام به دوستان میشه بگید مراحل بازی رو چجوری باید سیو کرد
مثلا نمیشه این پست رو کاری کرد که همیشه آخرین پست باشه؟!!!!!!!!!!!![]()
درضمن این قدر مشکلات زیاده که دائم دوست عزیزمان دارن آپ دیتش میکنن و تا پچ درست حسابی نیاد
نمیشه گفت که مشکلات از این بیشتر نیست.
اگر این روش اوورکلاک رو انجام بدیم تاثیری داره
من گرافیکم 7300
من یه مشکل با بازی بولی پیدا کردم حتماً میگین جاش اینجا نیست اما این مشکل بعد از نصب gta iv ایجاد شد
به این صورت که از دایرکت ایکس برای کارت صدا ایراد میگیره .در ضمن امتحان کنید شاید دیگر بازی های شما هم به مشکل بخورند . چون نرم افزار های جانبی اینبازی زیاده ودر سیستم تغییراتی برای اجرای بازی باید داد.
Last edited by asaasaasa; 10-12-2008 at 17:48.
سلام بچه ها
اینم تمامی خطا ها هنگام اجرای بازی که Beny-Nvidia عزیز زحمتشو کشیده و بعضیهاشو به فارسی ترجمش کرده
این لیست کامل خطاها هست .
یکی زحمت ترجمشو بکشه
ممنون
این لینک زیر رو هم ببینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا یه سوال داشتم
با برنامه driver sweepدرایور کارت گرافیک رو حذف کنم ؟ بعد اونی که لینکش تو پست منفرد بود رو دان کنم ؟
اخه 77 مگا بایته ؟
این ارور برای چیه ؟
چجوری حلش کنم ؟
[IMG]i36.tinypic.com/2vsluhj.jpg[/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)