تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 639 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395435485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلامسه بانک آینده ایران زمین و سرمایهکه بانک آینده از همه وضعش خرابتره
    سلام

چند هفته پیش توی اخبار گفت که قرار بی مجوزها در هم ادغام بشند تا تعدادشون کم بشه و سر و سامان داده بشند
    تا پایان سال بهشون مهلت دادند که یا مجوز بگیرند یا ادغام میشند و بعضبهاشون هم ممکنه تعطیل بشند چون گفت تعطیل کردنشون مشکلات زیادی به وجود میاره
    گفت 7000 بی مجوز !!!! مشغول چاپیدن ... ببخشین , مشغول کارند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

چند هفته پیش توی اخبار گفت که قرار بی مجوزها در هم ادغام بشند تا تعدادشون کم بشه و سر و سامان داده بشند
    تا پایان سال بهشون مهلت دادند که یا مجوز بگیرند یا ادغام میشند و بعضبهاشون هم ممکنه تعطیل بشند چون گفت تعطیل کردنشون مشکلات زیادی به وجود میاره
    گفت 7000 بی مجوز !!!! مشغول چاپیدن ... ببخشین , مشغول کارند
    سلام
    موسسه کوثر هم جز هست یا نه ؟
    کوثر فکر نکنم بانک شده باشه ؟
    چون من خیلی تو موسسه کوثر گذاشتم
    Last edited by alijigari; 22-02-2015 at 12:21.

3. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    موسسه کوثر هم جز هست یا نه ؟
    کوثر فکر نکنم بانک شده باشه ؟
    چون من خیلی تو موسسه کوثر گذاشتم
    سلام
    کوثر با مجوز هست
    اون مطلب در مورد بی مجوزها هست
    لیست بامجوزها:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 24-02-2015 at 21:26.

5. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

حکم توقیف اموال بانک ایران زمین صادر شد

نصر نیوز: شعبه ۱۹ مجتمع قضایی شهید بهشتی، بانک ایران زمین را با شکایت شرکت توسعه تجارت بین الملل وابسته به بانک سپه به توقیف اموال محکوم کرد.

به گزارش نصر نیوز، محمدرضا بوذری وکیل مدافع شرکت توسعه تجارت بین‌الملل در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم اظهارداشت: شعبه 19 مجتمع قضایی شهید بهشتی، بانک ایران زمین را با شکایت شرکت توسعه تجارت بین الملل وابسته به بانک سپه به توقیف اموال محکوم کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید.من توی بانک اینده حساب دارم ، پنج ساله 22% الان سال دومشه ، به نظرتون بیرون بیارم پولمو ؟ و اینکه بهترین بانک الان کدومه که هم سود بلند مدت و هم کوتاه مدت و خدماتش خوب باشه؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید.من توی بانک اینده حساب دارم ، پنج ساله 22% الان سال دومشه ، به نظرتون بیرون بیارم پولمو ؟ و اینکه بهترین بانک الان کدومه که هم سود بلند مدت و هم کوتاه مدت و خدماتش خوب باشه؟ ممنون
    سلام
    5 ساله 22% ؟
    الان یکساله 22 درصده
    اگر بخواین کنسلش کنین چند درصد حساب میکنند براتون
    چقدر کسر میشه از پولتون ؟

داره خودمونی میشه Hamid2545's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوانسار

پيش فرض بهترین بانک کدام است ؟

انتخاب بهترین بانک :
    تقریبا هیچ شخص بالغی را نمی توانید پیدا کنید که در هیچ بانکی(چه درایران و چه کشورهای دیگر) حساب بانکی نداشته باشد زیزا بدون حساب بانکی نمی توان و یا به سختی می توان در این دنیا کار و تجارت و زندگی کرددر اینجا بدون توضیح و دفاع از بانک خاصی می خواهم خدماتی که بانک ها ارائه می دهند و هدف ازحساب بانکی را به طور مختصر توضیح دهم.
    هدف از باز کردن حساب بانکی چه می تواند باشد ؟
    1- پس انداز و نگه داشتن نقدینگی : بسته به این که آیا دنبال جایزه و یا سود بیشتری می گردید می خواهید به پول خود تا مدت طولانی احتیاج نداشته و یا اول برج حقوق خود را در آن بریزید و روزانه و یا هفتگی برداشت کنید و یا با کارت خرید کنید و.... می توانید به دنبال انواع حساب های پس انداز رفته که دراینجا مثلما مهره بانکی حرف اول را می زند . بنابراين سعی کنید پول نقد زیاد در خانه نگه ندارید که از نظر امنیتی خطرناک است جای پول در بانک است و امروزه براحتی می توان با یک کارت در هر موقع شبانه روز هم خرید کرد هم پول نقد گرفت چه نیازی به انباشت پول زیاد در خانه وجود دارد .
    1) برای کسانی که می خواهند حقوق خود را اول برج در حساب ریخته و روزانه و.... برداشت کنند تا آخر برج که تمام می شود حساب روزشمار بهترین گزینه است . و بهتر است به دنبال بانکی باشند که بیشترین سود را به حساب های روزشمار بدهد .
    2) برای کسانی که مدت طولانی تری به حساب خود نمیخواهند دست بزنند و برداشت کنند سرمایه گزاری بلند مدت یک ساله و دو ساله و.... بکنند تا بتوانند بهره و سود بیشتری بگیرند . در ضمن هیچ جای نگرانی نیست مثلا اگر حساب بلند مدت 5 ساله داشته و 20 روز بعد به تمام پول خود احتیاج داشته می توانید پول خود را گرفته و فقط بهره آن از دست می رود .
    3)بعضی ها هم برای دریافت جایزه حساب های قرض الحسته به این حساب ها علاقه نشان می دهند که من توصیه نمی کنم چون ازنظر احتمالات هیچ خیری بهتان نمی رسد .
    2-گرفتن دسته چک : امروزه دسته چک برای معاملات و ... تقریبا یکی از ضروریات است ولی سخت گیری بانک ها (که بخاطر افزایش چک های برگشتی که ناشی از
    اوضاع وخیم اقتصادی و....می باشد) باعث شده تقریبا از طریق آشنا و... این روش ها بشود دسته چک گرفت (داشتن ضامن یکی از شرایط بانک ها است) بعد از آن هم به خوش حسابی خودتان بستگی دارد . قوانین دسته چک در تمام بانک هایکی است و اعتبار دسته چک بیشتر به خوش حسابی و اعتبار خودتان بستگی دارد بنابراین توصیه می شود در این مورد زیاد سخت گیری نکنید و از هر بانکی توانستید دسته چکتان را بگیرید البته اگر نفوذ و آشنا و... دارید می توانید ازچندین بانک دسته چک گرفته و کار کنید . نکته مهم این است که تمام چک هائی که می کشید در دفتری ثبت کرده و با صورت حساب بانک مقایسه کرده تا مطمئن شوید همه چک های کشیده شده به بانک رفته و دقیقا مبلغی که گرفته اید پاس شده زیرا بسیارند کسانی که با سرقت دسته چک و کندن یک برگ از وسط آن و جعل امضا به سرقت از حساب می پردازند . هز چند وقت یک بار دسته چک را کنترل کرده تا تمام چک ها در آن باشد .
    3-گرفتن کارت های بانکی : می توانید در هر بانکی با حداقل موجودی کارت بانکی بگیرید می توانید از تمام بانک ها کارت داشته باشید بسته به نیاز و... من توصیه می کنم از چندین بانک ( بخصوص بانک های دولتی ) کارت داشته باشید و اگر پول زیادتر دارید در آنها پراکنده کنید یکی از مزایای این کار این است که عابر بانک ها بیش از 200 هزار تومان نقد نمی دهند و اگر بیشتر خواستید می توانید با چندین کارت بگیرید .
    4- اینترنت بانک : حساب ها و خدمات اینترنتی بانک های مختلف با هم تفاوت خیلی زیادی دارد چه از نظر امنیت و چه از نظر خدمات و... بعضی بانک ها فقط می شود با دستگاه رمزیاب وارد سامانه حساب شد ( که بهترین امنیت را ایجاد می کند ) بعضی امنیت بالائی دارند و بعضی کمتر و....
    1) با وجود تبلیغات زیادی که هرکدام از بانک ها در مورد امنیت حساب های اینترنتی ذکر می کنند و البته توصیه هائی که حتما جدی می گیرید . نظر من این است که اگر واقعا احتیاجی به اینترنتی کردن حساب خود ندارید دنبال این کار نروید زیرا هکرها و دزدان اینترنتی در ایران زیادند و با روش های عجیبی ( که در جای دیگر در مورد آن صحبت می شود ) حساب شما را خالی می کنند . با این وجود اگر حسابی را اینترنتی کردید فقط برای مخارج روزانه و... از آن استفاده کنید و پول زیادی را درآن نریزید حساب اصلی خود را ( که پول خیلی زیادی در آن است )در بانکی قرار دهید که نه تنها اینترنتی نباشد بلکه کارت بانکی هم نداشته باشد .
    2) از نظر خدمات اینترنتی چند مورد مهم است :
    1-2) صورت حساب اینترنتی : بانک را انتخاب کنید که بهتریتن صورت حساب را ارائه دهد بعضی از بانک ها بدون محدودیت صورت حساب تا 10 سال پیش را هم ارائه می کنند و بعضی بانک ها تا دوماه پیش را بیشتر نمی دهند بعضی بانک ها تا 30 تراکنش و بعضی بیش از 1000 تراکنش و...بعضی ها فایل صورت حساب با چندیتن فرمت و برنامه و... ( world , Exel, Pdf ,...) می دهند که بسیار مفید است و بعضی دیگر این امکانات را ندارند . از نظر اطلاعات حساب هم بعضی کامل تر و بعضی بسیار ناقصند بهتر است این موارد را کاملا تحقیق کرده و بعد به سمت بانک مورد نظر خودتان بروید .
    2-2) انتقال وجه : این گزینه هم بسیار مهم است و اینترنت بانک ها با هم تفاوت زیادی دارند اگر چه همه آنها انتقال وجه را انجام می دهند ولی از نظر امنیت و ...فرق دارند همچنین در بعضی اینترنت بانک ها می شود موقع انتقال وجه توضیحات خودمان(در مورد وجه انتقالی)ذکر کرده که از نظر من این نیز مفید است .
    3-2) از نظر مدیریت حساب و تعغیر گزینه های کاربردی(همچون : شماره تلفن همراه -مشخصات فردی "آدرس و میزان تحصیلات و... ") در بعضی اینترنت بانک ها می توانید به راحتی تعغیر دهید و در بعضی نمی توانید .

4-2) البته در تمام اینترنت بانک ها گزینه های تعغیر شناسه مشتری و رمز عبور وجود دارد . و بهتر است مرتب نسبت به تعغیر آن اقدام کنید .
    3) یکی از مهترین گزینه های اینترنت بانک این است که وقتی وارد حساب کاربردی خودتان می شودید sms به تلفن همراهتان ارسال شود این گزینه از آن جهت اهمیت دارد که اگر کسی به اطلاعات حساب دسترسی داشته و از طریق اینترنت برای سرقت و... وارد حساب کاربردی شما شود فورا با خبر شوید پس برای امنیت بیشتر این گزینه را حتما باید داشته و فعال کنید .

5- تلفن بانک : خدمات تلفن بانک هم مانند اینترنت بانک در تمام بانک ها وجود دارد و از نظر امنیتی همان معایب را هم دارندجز ان که از نظرمن اینترنت بانک انیت بیشتری دارد . علاوه بر خبردار شدن از موجودی و گردش های آخر حساب و آمدن sms بابت واریز و برداشت از حساب و... با تلفن بانک خدماتی نظیر پرداخت قبوض و انتقال وجه و... را هم می توانید انجام دهید .
    1)برنامه هائی توسط بانک روی موبایل شما نصب می شود که بدون نیاز به اینترنت می توانید بسیاری از خدماتی را که با اینترنت بانک انجام می دهید با تلفن همراه هم انجام دهید در این حالت اگر کسی رمز ورود شما را بداند و تلفن همراهتان را سرقت کند و یا در مواقعی که نزدتان نیست دسترسی پیدا کند می تواند حساب را سرقت کند .

2) بعضی بانک ها به دلائل امنیتی خودشان فقط برداشت وجه را sms می زنند و واریز وجه را sms نمی زنند به این نکته هم توجه کنید .
    3) نکته آخر این که فقط حساب هائی که مبلغ زیادی در آن نیست به تلفن بانک مجهز کند و مبالغ بالا را در حساب های دیگر نگهداری کنید .
    6- از دیگر خدمات مهم بانک ها دادن وام است : از انجائی که بسیاری از بانک ها باید مبلغی را مدت زمان معینی خوابانده و بعد وام بدهند و بسته به شرایط وام(ضامن و وثیقه و...)اگرنیاز به گرفتن وام دارید بانکی را انتخاب کنید که بهترین شرایط را داشته باشد .
    1) از شرایط وام عبارتند از : مبلغ و مدت زمانی که باید در بانک باشد تا از روی ان وام بدهند - وثیقه و ضامن و مدارک درآمد و ... - بهره و مدت زمان باز پردخت وام .
    با جمع بندی این شرایط می توانید در بانکی حساب باز کنید که بتوانید وام با شرایط بهتر و بهره کمتر دریافت کنید .
    2) در صورتی که اقساط شما ( بسته به چند قسط ) عقب بی افتد برخورد بانک نسبت به شما و اخطار و ظبط وثیقه و... در بانک های مختلف متفاوت بوده پس این گزینه را هم در نظر بگیرید .
    3) ذکر این نکته بسیار مهم است که اگر در بانکی اقساط عقب افتاده داشته باشید و یا چک برگشتی داشته باشید نمی توانید از بانک دیگر وام بگیرید از طریق سامانه های بانک مرکزی بانک ها وام های و حساب های دیگرتان را چک کرده و از دادن وام خود داری می کنند . پس خوش حساب باشید بیخود نگفته اند: آدم خوش حساب شریک مال مردم است .

7- حساب های ارزی : بسیاری از بانک ها امکاناتی برای حساب های ارزی دارند که می تواند بسیار مفید باشد در این مورد بعدا مطالبی می آورم
    8- نکته دیگر در باز کردن حساب های بانکی این است که بجز بانک های معروف دولتی بسیاری از بانک ها در شهرهای کوچک و روستاها و... شعبه ندارند پس اگر قسمت زیادی از سال را در این شهرها زندگی می کنید بهتر است حساب های مهم خودتان را در بانکی باز کنید که در شهرتان حداقل یک شعبه داشته باشد . انتقال وجه مبلغ بالا از طریق اینترنت و عابر بانک ها همیشه ممکن نیست و ممکن است به مراجعه حضوری به شعبه نیاز پیدا کنید
    .
    Last edited by Hamid2545; 25-02-2015 at 14:48.

داره خودمونی میشه Hamid2545's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوانسار

پيش فرض اینترنت بانک فقط ملت

بهترین اینترنت بانک :
    همانطور که در پست قبلی گفتم خدمات اینترنت بانک ها بسیار با هم متفاوت است من شخصا در چندین بانک مختلف حساب باز کردم و برای آزمایش همه انها را اینترنتی کردم و پی بردم بهترین خدمات اینترنت بانک را بانک ملت انجام می دهد چه از نظر صورت حساب و چه .... بنابراین حساب مربوط به مخارج روزانه و پرداخت قبوض و... را به ملت اختصاص دادم( هیچ موقع هم بیش از یک میلون در آن نمی ریزم مگر موقعی که بخواهم مبلغ زیادی انتقال دهم که آن هم فوری انتقال داده و حساب را خالی می کنم) و حساب های دیگرم را تعطیل کردم البته حساب دسته چک ملی را بهیچ عنوان اینترنتی نکردم و کارت هم نگرفتم همچنین حساب کشاورزی که مبالغ بالا را در آن قرار داده و فقط از طریق دفترچه کار می کنم.
    بعد از حساب ملت فکر کنم پاسارگارد از همه بهتر است صادرات با وجود امنیت بالا سخت گیری زیادی در دادن صورت حساب دارد و از دو ماه قبل تر را روی اینترنت نمی ریزد و اطلاعات حسابش هم بهیچ وجه خوب نیست.
    مثلا از طریق ملت هرکس با کارت به حسابم پول بریزد و یا من بریزم شماره کارتش در صورت حساب وارد می شود و من می توانم براحتی پی ببرم چه کسی این وجه را ریخته و... تا 1000 تراکنش را صورت می دهد فایل صورتحساب(درچهار فرمت مختلف) را هم روی کامپیوتر می ریزد و هم مستقیم به ایمیلم می فرستد . ( این گزینه از آن جهت اهمیت دارد که وقتی خانه فامیل و آشنا مهمان هستیم و وارد حساب کاربردی خودمان می شویم صورت حساب را روی کامپیوترش نمی ریزد تا طرف هم دسترسی پیدا کند ) و... انتقال وجه و... حرف ندارد . هر بار وجهی انتقال دهیم فایل انتقال وجه را مستقیم می شود دانلود کرد تا به عنوان مدرک هر موقع خواستیم چاپ کرده و به طرف بدهیم .
    همه بانک ها این امکانات را به این کاملی ندارند امتحان کنید .
    Last edited by Hamid2545; 25-02-2015 at 15:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir hamzeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من یه سوالی دارم که نمی دونم جاش کجاست ولی همین جا میپرسمش:
    من برای استفاده از یک سایت خارجی نیاز کارت اعتباری مثل پی پال و یا شبیه به اون دارم میخوام به صورت انلاین تهیه کنم حالا کسایی که وارد هستند راهنمایی کنند سرم کلاه نره
    سایت معتبر معرفی کنید اگر اینجا نمیشه خصوصی بگید
    فیزیکی بگیرم و یا جاهایی که میگن غیر فیزیکی هم ارائه کارت دارن میشه
    متشکرم

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

الان روز شمار بعضی بانک ها و موسسات هم 24 الی 25 تا 27 و حتی 30 درصد هستش ...

همشون سر و ته یه چیزن زیاد با هم فرقی ندارن ...

تو موسسه ها کوثر خوبه / بانک هام سلیقه ایی هستش مثلا پاسارگاد / سامان / اینده / دی / اقتصاد نوین / سرمایه و ... کلا ببین اون شعبه ای که حساب باز میکنی شلوغ نباشه و برای مشتری وقت و ارزش قائل باشند ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •