تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 860 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395435485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    این بازی زیبا ورژن جدید واسه پی سی نداره...یادش بخیر چهغدر بازی کردمش!! اخرشم شهر نرفتم!! شما هم هنوز تو کف شهرید؟؟
    یا علی

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام به همه امشب یه جورایی دست پر اومدم اینم7تا دموی که امروز دیدم

خوب توچندتا از پستا بحث کرده بودم که پشم وکانوا ها به 999نمی رسن که من رد می کنم چرا که اگه گوسفندا رو بفروشیم وهمون روز گوسفندای تازه بخریم گوسفندای تازه داری پشم ان ولی این کار مشکلی که داره اینه که باید این حدودا پول داشته باشی
    2000000=1000*2000
    1500000=750*20000 کلا3500000
    2000=ضرر فروش گوسفند
    1000=کانوا لازم
    750=پشم لازم

سلام.
    واسه دیدن یه دموی دیگه ساله دوم بیست و پنجم به بعد بهار ساعت 1 تا 4 برید به مسافرخونه.یه دزدی شده که به won شک میکنن.
    شرمنده من عکس نمیزارم.سرعت اینترنت خیلی پایینه.

اینجوری محصول نکارید زیاد جالب نمیشه.اگه شد واستون عکس میزارم.

به سلامت
    هر جور فکر می کنم از این بهتر راه برای کاشت محصول نیست میشه همه رو اب داد به شرطی که بیش از یک تا دو ساعت داخل شهر کار نداشته باشی

شما می تونید با برنامه paint حجم عکس رو بیارین پایین در حدود 150 کیلو بایت حدود 1دقیق طول میکشه که اپ کنه اینم راهی برای اینکه برامون عکس بزاری
    این دمو همون دموی نیست که گربه دزدی کرده بعد این بازی دمو هاش روز معیین ندارن ولی تقریبا البته تقریبا ساعت معینی دارن بین بازه ی زمانی خاصی

3. 5 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

بازم سلام.
    اول اینکه چشم از دفه بعد سعی میکنم عکس بزارم.
    یه سوال اون خیار وسطیا رو چه طور میچینی؟
    گلخونه منو نگاه.:

یه نکته, چهار بار اناناسام در بیان پول گلخونم درمیاد.مگه نه

اون دموی پلیسو که دیدی حتما بعدا برو مشروب فروشی به مانا بگو .قبل از ساعت 9 صبح.
    اون یکی از مهمترین دموهاس که اخرش باعث میشه دختر مانا برگرده.

دوتا از دموها رو به خاطر زود زن گرفتن ندیدم .ولی اون گربه رو دقیق یادم نیست ولی تو ps1 دیدم.
    راستی به نظر من به احتمال 99/9999 درصد شهر میره.چون خیلی کارا مونده که اونجا باید کامل کرد.

یه سوال.تبدیل ps2 واسه کامپیوتر دارم اما نمیتونم باهاش کار کنم کسی بلده؟چهارتا تبدیل دارم.یکی کمک کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بچه رفتم با دخترا رقصیدم اینا دخترا چقد دورروان(بعضیاشون)این کارن به همتون چشمک زده
    Iman reza جون این آموزش رقصی که کارن میده به رنگ قلبش ربط داره یا نه ؟
    در ضمن اینجوری که تو میکار ی کارت سخت میشه چون باید برای برداشت از کوتوله ها استفاده کنی و وقتی اونا اینکارو کنن مجبوری خودت به محصولات آب بدی و کلی وقتت گرفته میشه این همه زمین داری استفاده کن دیگه !!!
    Last edited by hopee; 08-04-2009 at 20:58.

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

این بازی برای کامپیوتر هم هست؟
    اگه هست حداقل سیستم مورد نیاز چیه؟

داره خودمونی میشه tataloo_3q's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نه برای کامپیوتر ساخته نشده

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

یه سوال اون خیار وسطیا رو چه طور میچینی؟:
    اون دموی پلیسو که دیدی حتما بعدا برو مشروب فروشی به مانا بگو .قبل از ساعت 9 صبح.
    راستی به نظر من به احتمال 99/9999 درصد شهر میره.چون خیلی کارا مونده که اونجا باید کامل کرد.
    به سختی! با با شوخی کردم یه وقت ناراحت نشی
    وقتی در اومدن شخم خانه دوم رو میوهاش رو بر می دارم واز بین می برم تا راهی باز بشه که بوتنونم از خونه بین یک وسه حرکت کنم ومیوه های خانه یک و سه رو بچینم
    حالا مشکل شخم شما نسبت به من:1- از خونه های وسطی علف هرز در میاد 2- برداشت محصول کمتر نسبت به من3-زمان کندتر برای چیدن میوها

دمو اون پلیسه من همون شب رفتم با دختره حرف زدم (نه فردا صبحش) فرداش اول صبح پلیس اومد بعد خریدار اومده نامه ای از طرف دختره اورد که ادامه دمو بود وهمه خوشحال شدن وبه خوبی وخوشی تموم شد اینی که شما گفتی اینه یا یه چیز دیگس

ولی من اعتقادی به شهر ندارم من این بازی رو خیلی بازی کردم وبرای همین چیزای زیادی از دستت دادم اگه انقد که برای این بازی وقت گزاشتم برای درسهام وقت می زاشتم شک نکنین شک نکنین شک نکنین رتبه اول کنکور می اوردم ولی نمی دونم چه جوری ا 88 درصد این باز ی رو بیشتر کنکم

iman reza جون این آموزش رقصی که کارن میده به رنگ قلبش ربط داره یا نه ؟
    در ضمن اینجوری که تو میکار ی کارت سخت میشه چون باید برای برداشت از کوتوله ها استفاده کنی و وقتی اونا اینکارو کنن مجبوری خودت به محصولات آب بدی و کلی وقتت گرفته میشه این همه زمین داری استفاده کن دیگه !!!
    نه ربطی نداره وقتی اون دموی که دیدی کارن با رایک سال اول دعواش شده برو با رایک حرف بزن سال دوم ساعت 12 اینا یهو میاد بهت اموزش رقص می ده

من که از کوتوله ها فقط تو دامداری کمک می گیرم تو پست قبلی هم تو ضیح دادم که چه جوری می تونی برداش کنی و فواید این نوع شخم زدن رو
    منم می خوام از این همه زمین به بهترین شکل ممکن استفاده کنم

بیاین این دموها رو بگیرین که تا چند روز دیگه فکر نکنم دموی ببینم

9. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

اقا در اين بازي ميدوني چه جوري ميشه مزرعه ي ديگر را خريد ؟يا ميدونيد چه جوري ميشه در بهار از كوتوله ها چاي گرفت ؟
    يا ميدونيداز روستايي كه وقتي زنم كارين مريض ميشه چگونه چيز هاي ديگري خريد؟ اخ اخ ببخشيد زياد شد واقعا معذرت ميخوام
    اگه جواب بدين ممنونتون ميشم و ما هم از خجالت شما در ميايم!!!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اقا در اين بازي ميدوني چه جوري ميشه مزرعه ي ديگر را خريد ؟يا ميدونيد چه جوري ميشه در بهار از كوتوله ها چاي گرفت ؟
    يا ميدونيداز روستايي كه وقتي زنم كارين مريض ميشه چگونه چيز هاي ديگري خريد؟ اخ اخ ببخشيد زياد شد واقعا معذرت ميخوام
    اگه جواب بدين ممنونتون ميشم و ما هم از خجالت شما در ميايم!!!!!!
    اقا شما کجای کاری
    مزرعه دیگه ؟چی می گی درباره چی حرف می زنی
    در بهار بین ساعت 2تا 4با دادن هدیه به اونا
    کارن مریض میشه ما که ندیدیم
    جواب دادن رو که می دیم این تایپک هم بای همین ایجاد شده ولی لطفا یکم اطلاعات رو بیشتر کن اخه سوالات خیلی ابتدایه

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

با سلام.
    واسه خرید مزرعه دیگه باید بازی کامل بشه.اما علما این بازی سر این موضوع به اختلاف رسیدن.
    واسه گرفتن چای باید تو بهار بین ساعت 2 تا 4 فقط بری خونشون و 7 تا هدیه داشته باشی.اول باید با یکی صحبت کنی بعد هدیه بهش بدی.و وقتی به همه هدیه دادی تو جشن شرکت میکنی و اونا اخر مجلسی یه چای بهت میدن.

مگه شما روستای دیگه هم رفتی؟

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •