یه بخش زیادیش به خاطر عوضی بودن فروشنده هاست همون جنسای قبلشونم 2 برابر قیمت میفروشند....
دلار که دیگه 2000 نیستش بگی گرون شده دلار ..نهایت باید 10% رو قیمتا بکشن.نه اینقدر
یه بخش زیادیش به خاطر عوضی بودن فروشنده هاست همون جنسای قبلشونم 2 برابر قیمت میفروشند....
دلار که دیگه 2000 نیستش بگی گرون شده دلار ..نهایت باید 10% رو قیمتا بکشن.نه اینقدر
خوب این مطلب به همه جا صدق میکنه
که جنس های قدیمی رو هم با قیمت گرون شده روز میفروشن
و اگر قیمت پائین بیاد جنس های گرون خریدشون رو ارزون تر نمیفروشن و میگن خرید قدیمه
من آرکم رو 470 خریدم و تقریبا اون هفته رفتم قیمت گرفتم شده بود 600وخورده ای
سلام
3-2 روزه که رو گوشیم پیغام میاد که میتونی به رام 62 آپدیت کنی.مال خودم الان 42 هستش.بنظر شما ارزش داره؟
چون شنیدم روت هم نمیشه.سپاس.
قیمت واسه این کشیده بالا که این دوتا گوشی تو بازار کم یاب شدن یا حداقل تا اونجایی که میدونم ارک کم یاب شده یه دلیلش اینه واسه افزایش قیمت, دلیل دیگه هم که دوستان گفتن اخرین مورد هم وارد کننده ها هستن که اصلا گوشی رو از گمرک وارد کشور نمی کنند و این باعث افزایش قیمت و... میشه
62 و خاورمیانه هست
یه ماه صبر کنید تا ورژن 4 بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . با چه برنامه ای میشه رو کامپیوتر از گوشی بکاپ گرفت؟
و یه سوال دیگه تو لیست برنامه های نصب شده تو گوشی یه برنامه ضبط صدا (voice recorder ) هس ولی آیکونش تو لیست برنامه ها نیس.
چجوری اجراش کنم؟ مرسی.
Last edited by expanium; 15-02-2012 at 16:34.
اقا اپرا مینی دیگه کار نمیکنه. چیکار باید کرد
من خودم خیلی فرق خاصی احساس نکردم بین این دو رام .سلام
3-2 روزه که رو گوشیم پیغام میاد که میتونی به رام 62 آپدیت کنی.مال خودم الان 42 هستش.بنظر شما ارزش داره؟
چون شنیدم روت هم نمیشه.سپاس.
در ضمن اگه یه کرنل از قبل روت شده نصب کنی (مثلا Doomkernel) و رام .62 نصب کنی ، روت میشه !
ولی قبلش باید بوت لودر آنلاک کنی .
منم خودم این Voice recorder رو ندیدم.ممنون . با چه برنامه ای میشه رو کامپیوتر از گوشی بکاپ گرفت؟
و یه سوال دیگه تو لیست برنامه های نصب شده تو گوشی یه برنامه ضبط صدا (voice recorder ) هس ولی آیکونش تو لیست برنامه ها نیس.
چجوری اجراش کنم؟ مرسی.
میتونی یه برنامه جدا برای ضبط صدا نصب کنی .
دلیل گرونی هم به خاطر اینه که دلار 1200 شده 1800 تومن !
کسی asphalt 6 تموم کرده یا بیشتر از 190 امتیاز گزفته؟
رفیق من که از گرونی وقیمت چیزی نگفتم.
پرسیدم : با چه برنامه ای میشه از گوشی رو pc بکاپ گرفت؟
در ضمن اگه میشه یه نگاه هم به پست 3777 بکنید.شاید اون مشکلمو هم بتونین حل کنین.مرسی
Last edited by expanium; 16-02-2012 at 19:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)