نوری شاهین رسما اعلام کرد:"به رئال مادرید خواهم پیوست."

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
نوری شاهین چند لحظه پیش در کنفرانس مطبوعاتی که در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک دورتموند برگزار شد رسما اعلام کرد که به رئال مادرید خواهد پیوست.
نوری شاهین بازیکن جدید رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی ای که در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک باشگاه دورتموند و جایی که خود او در 16 سالگی در آن جا توپ میزده است به طور رسمی اعلام کرد:
"به رئال مادرید خواهم پیوست."
این کنفرانس مطبوعاتی با حضور رضا فاصلی مدیر برنامه های نوری شاهین و چند تن از مدیران باشگاه بروسیا دورتموند برگزار شد که نوری شاهین خبری که مطبوعات چند روز پیش آن را منتشر کرده بودند را به طور رسمی اعلام کرد.نوری شاهین دلایل تغییر باشگاهش را اینگونه تصریح کرد:
"از باشگاه بروسیا دورتموند بسیار متشکر هستم، آن ها به من فرصت این را دادند تا در بوندسلیگا بازی کنم، چیزی که از کودکی همیشه آرزویش را داشته ام.اینکه رئال مادرید به تو علاقه داشته باشد و تو را بخواهد فوق العاده است و این فرصتی بود که نمیتوانستم به راحتی از دستش بدهم."
نوری شاهین در حالی خبر پیوستنش به رئال مادرید را اعلام کرد که هواداران زیادی از بیرون شیشه ی اتاق کنفرانس در حال تماشای نوری شاهین بودند و فهمیدند که دیگر دوران حضور شاهین در دورتموند به پایان رسیده است. حالا باید در انتظار ماجرای نوری شاهین در رئال مادرید باشیم.رئال مادرید با یک قرارداد شش ساله و با حقوق سالیانه 2.5 میلیون یورو نوری شاهین را به خدمت گرفته است.به هر حال رئال مادرید یکی از پدیده های این فصل بودنسلیگا را با 10 میلیون یورو ازآن خود کرده است در حالی که دیگر باشگاه آلمانی یعنی بایرن مونیخ نیز قصد داشت با یک پیشنهاد 6 میلیون یورویی شاهین را به ترکیب خود اضافه کند که در این راه نتوانست حریف رئال مادرید شود.
نوری شاهین هم اکنون در حال ریکاوری مصدومیت رباط زانوی پای راست خود است و این بازیکن انتظار دارد که مصدومیتش تا ماه جون کاملا خوب شود.نوری شاهین در این کنفرانس مطبوعاتی عنوان کرد که شرایط جسمی او هیچگونه مشکلی را برای موفقیت در رئال مادرید برای او ایجاد نخواهد کرد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید