تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 416 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

تو ایران تیم b داریم ولی از اینکه ایا لیگ دارند یا نه با خبر نیستم .
    مربی تیم اصلی میشه سر مربی تیم b . تو پرسپولیس که اینطوری بود و هست { زمانی که شیس از تیم 1 خط خورد تو تیم b تمرین می کرد و تقریبا این تیم رو میشه تیم تستی به حساب اورد و هرکی خوب بازی کنه مربی اون رو میفرسته بالا ولی نه مجانی }
    مهندس شیث این جوریه ! :دي یه ساعته دارم فک می کنم چی نوشتی ! :دي

مطمئنی تیمای رزرو اسپانیا لیگ جدا دارن واسه خودشون؟
    من فکر میکردم توی دسته دوم اسپانیا هستن و اجازه صعود به دسته یک رو هم ندارن
    توی آلمان فکر کنم اینجوریه که تیمای رزرو توی دسته سه به پایین میتونن باشن و حق شرکت توی جام حذفی رو هم ندارن
    اگه اشتباه نکنم تیم دوم سویا الان دسته دوهه /یک ؟ خلاصه منظورم اینه که یه دسته پایین تره ! :دي

توی ایران هم یادتون رفته تیم دووم سپاهان اومد دسته یک ولی گفتن نمی تونه و باید یه مدیریت دیگه داشته باشه و حقش رو فروخت ؟

شاهین یه خیانتکاره.حداقل باید یه فصل دیگه هم میموند توی باشگاهی که بهش کمک کرد به شهرت برسه و همه چیز بهش داد.
    تمام این حرفاشم که زده حرف مفته،امیدوارم گرمکن خدیرا و ژابی باشه.
    بابا طرف از 16 سالگی ( ؟ ) تو یه باشگاه بوده خسته شده ! :دي

سال دیگه هم انگار رئال پر المانی می شه !
    2 فصل پیش ( ؟) پر هلندی بود ..که الان همشون رفتن ...

راستی قرار داد س/شاهین 6 سالس ...
    Last edited by SAMCRO; 09-05-2011 at 16:53.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مطمئنی تیمای رزرو اسپانیا لیگ جدا دارن واسه خودشون؟
    من فکر میکردم توی دسته دوم اسپانیا هستن و اجازه صعود به دسته یک رو هم ندارن
    توی آلمان فکر کنم اینجوریه که تیمای رزرو توی دسته سه به پایین میتونن باشن و حق شرکت توی جام حذفی رو هم ندارن
    همینجوریه که شما میگید. مثلا بارسای B یا ویارئال B تو دسته دوم اسپانیا با تیمهایی مثل خرز یا الچه بازی میکنن. ولی نمیتونن به لیگ برتر بیان

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نوری شاهین رسما اعلام کرد:"به رئال مادرید خواهم پیوست."

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

نوری شاهین چند لحظه پیش در کنفرانس مطبوعاتی که در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک دورتموند برگزار شد رسما اعلام کرد که به رئال مادرید خواهد پیوست.

نوری شاهین بازیکن جدید رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی ای که در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک باشگاه دورتموند و جایی که خود او در 16 سالگی در آن جا توپ میزده است به طور رسمی اعلام کرد:

"به رئال مادرید خواهم پیوست."

این کنفرانس مطبوعاتی با حضور رضا فاصلی مدیر برنامه های نوری شاهین و چند تن از مدیران باشگاه بروسیا دورتموند برگزار شد که نوری شاهین خبری که مطبوعات چند روز پیش آن را منتشر کرده بودند را به طور رسمی اعلام کرد.نوری شاهین دلایل تغییر باشگاهش را اینگونه تصریح کرد:

"از باشگاه بروسیا دورتموند بسیار متشکر هستم، آن ها به من فرصت این را دادند تا در بوندسلیگا بازی کنم، چیزی که از کودکی همیشه آرزویش را داشته ام.اینکه رئال مادرید به تو علاقه داشته باشد و تو را بخواهد فوق العاده است و این فرصتی بود که نمیتوانستم به راحتی از دستش بدهم."

نوری شاهین در حالی خبر پیوستنش به رئال مادرید را اعلام کرد که هواداران زیادی از بیرون شیشه ی اتاق کنفرانس در حال تماشای نوری شاهین بودند و فهمیدند که دیگر دوران حضور شاهین در دورتموند به پایان رسیده است. حالا باید در انتظار ماجرای نوری شاهین در رئال مادرید باشیم.رئال مادرید با یک قرارداد شش ساله و با حقوق سالیانه 2.5 میلیون یورو نوری شاهین را به خدمت گرفته است.به هر حال رئال مادرید یکی از پدیده های این فصل بودنسلیگا را با 10 میلیون یورو ازآن خود کرده است در حالی که دیگر باشگاه آلمانی یعنی بایرن مونیخ نیز قصد داشت با یک پیشنهاد 6 میلیون یورویی شاهین را به ترکیب خود اضافه کند که در این راه نتوانست حریف رئال مادرید شود.

نوری شاهین هم اکنون در حال ریکاوری مصدومیت رباط زانوی پای راست خود است و این بازیکن انتظار دارد که مصدومیتش تا ماه جون کاملا خوب شود.نوری شاهین در این کنفرانس مطبوعاتی عنوان کرد که شرایط جسمی او هیچگونه مشکلی را برای موفقیت در رئال مادرید برای او ایجاد نخواهد کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در حالی که دیگر باشگاه آلمانی یعنی بایرن مونیخ نیز قصد داشت با یک پیشنهاد 6 میلیون یورویی شاهین را به ترکیب خود اضافه کند که در این راه نتوانست حریف رئال مادرید شود.
    بایرن هیچوقت شاهین رو نمیخواسته
    بنده به عنوان یه هوادار که تمام خبرها و شایعات ترنسفرای بایرن رو دنبال میکنم این بند رو تکذیب میکنم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

بایرن هیچوقت شاهین رو نمیخواسته
    بنده به عنوان یه هوادار که تمام خبرها و شایعات ترنسفرای بایرن رو دنبال میکنم این بند رو تکذیب میکنم
    خوب منم یه عنوان یه هوادار رئال ( یه سوال چرا نمی نویسیم رعال ؟ :دي ) نمی دونستم مبلغ قرار داد 10 میلیونه !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب منم یه عنوان یه هوادار رئال ( یه سوال چرا نمی نویسیم رعال ؟ :دي ) نمی دونستم مبلغ قرار داد 10 میلیونه !
    10میلیون متاسفانه مبلغی بوده که توی قرارداد شاهین درج شده بوده برای خریدنش و به همین خاطر دورتموند از دستش داد
    دیگه هم اعلام کردن همچین قراردادایی نمیبندن با بازیکناشون و هوملز هم که همچین قراردادی داشت((8میلیون)) قراردادشو تمدید کردن و این بند رو حذف کردن

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حذف شود لطفا
    Last edited by romantic; 09-05-2011 at 19:18.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

26 تا بازی کرده برای ترکیه ............

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گویا باز هم جناب کرایوف حوصلشون سر رفته، درباره رئال و بخصوص تاکتیک های مورینیو اظهار فضل کردن!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

گویا باز هم جناب کرایوف حوصلشون سر رفته، درباره رئال و بخصوص تاکتیک های مورینیو اظهار فضل کردن!
    یعنی بزرگترین بازیکن تاریخ اروپا حق نداره نظرات خودش رو درباره فوتبال و دنیای فوتبال که کل زندگیش رو تو اون گذرونده حرف بزنه؟ البته اینکه شما هم از حرفهای کرایف درباره تیمتون و مربیش ناراحت بشید حق شماست. اما کرایف اتفاقا خیلی تو نوشتن مقالات فوتبالی و پرداختن به دنیای روز فوتبال فعاله. این نیست که فقط واسه همین موضوع بنویسه.

به نظر من نوشته هاش واقعا زیباست و مشخصه کسی که اینا رو مینویسه یه فوتبالی به تمام معناست که صد البته بارسایی بودنش رو به هیچ وجه تو نوشته هاش پنهون نمیکنه. به هر حال اون قطعه ای از روحش رو در بارسا گذاشته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •