خیلی ممنون از راهنماییتون.
حقیقتش یادم نمیاد چی بودش....فکر میکردم سگیت بود
1-به نظرتون اگه اطلاعات بکاپ شه بهتره یا کپی شه روی هارد؟
2-در مورد این هارد میشه نظر بدین؟قابل اطمینان هست؟
با سپاس
خیلی ممنون از راهنماییتون.
حقیقتش یادم نمیاد چی بودش....فکر میکردم سگیت بود
1-به نظرتون اگه اطلاعات بکاپ شه بهتره یا کپی شه روی هارد؟
2-در مورد این هارد میشه نظر بدین؟قابل اطمینان هست؟
با سپاس
1. در مورد اینکه با استفاده از نرم افزار wd smartware میخواهید بکآپ بگیرید یا بصورت ساده copy/paste کنید بستگی به شرایط مختلف داره ، هر کدام مزایای خودشو داره .
اگر با استفاده از نرم افزار wd smartware قصد بکآپ گیری دارید از کلیه فایلها و فولدرهایی که شما تعیین کنید بکآپ گرفته میشود و حتی اگر فایلی اضافه بشه بطور اتوماتیک هم از آن بکآپ میگیرد (یعنی قابلیت sync شدن رو دارد) . نکته جالب اینجاست که حتی اگر فایل اصلی حذف شود فایل بکآپ حذف نمیشود و میتوان آن را restore کرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. سوالتو رو با یه سوال جواب میدم !!!
آیا آدم همیشه زنده میماند ؟؟ قطعاً خیر ، حتی ممکنه یک دقیقه بعد بمیره . هارد هم همینطور هست حتی اگر بهترین هارد باشد . خودم 7 هارد اکسترنال وسترن و دو هارد اینترنال سیگیت دارم جمعاً 16 ترابایت . خودم هم نمیتونم به این هاردها اطمینان داشته باشم . خلاصه بهترین راه ذخیره در چند جا هست .
ولی هارد خوبی هست مشروط بر اینکه بصورت اصولی نگهداری بشه . در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نحوه نگهداری و استفاده درست رو گفتم .
این نرم افزار رو باید دانلود کرد یا تو هارد هست؟اگه هست کدوم فایل هست؟
با سپاس
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
اقا عطا میشه این مورد رو بیشتر و سادتر توضیح بدین؟
واسه چه کاریه؟
بله عزیز دلم .
تو خود هارد هست . در عکس قبلی که گزاشتید نرم افزاری که اسمش WD smartware بود رو باید نصب کنی .
وقتی نرم افزار رو نصب میکنید یه آیکونی مثل عکس زیر در قسمت system tray (کنار ساعت ویندوز) ظاهر میشود . برای safe remove کردن آن کافیست روی آن راست کلیک کنید و گزینه safe remove رو انتخاب کنید .
در عکس زیر این آیکون مشخص هست .
![]()
متوجه شدم اقا عطا......فقط میخواستم بدونم مزایای safe remove چیه؟از بروز چه مشگلی جلوگیری میکنه
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه.![]()
خیلی متشکرم
سیگیت و سیلیکون پاور و ... هم نرم افزار مشابهی دارند ؟
میشه از این نرم افزار برای هاید دیسک های غیر وسترن هم استفاده کرد ؟
یکی از مهمترین مزیت safe remove کردن خاموش کردن هارد بصورت اصولی و قرار گرفتن هد هارد در جای صحیح هست .
خودم که هارد سیگیت مدل goflex دارم متاسفانه چنین قابلیتی رو نداره در نتیجه باید از امکانات خود ویندوز مثل عکس زیر استفاده کنید .
![]()
اطلاع دارید ویندوز چطور هارد رو Remove می کنه ؟ چه تفاوت هایی با برنامه خود وسترن داره ؟
اگر ویندوز 7 داشته باشید حتماً اطلاع دارید که با safe remove کردن به روش ویندوزی نه تنها فلش مموری بلکه حتی هارد اکسترنال هم خاموش نمیشود و موتور هارد همچنان در حال کار هست ، در صورتیکه با استفاده از نرم افزار وسترن هر زمان که safe remove کنید هارد spin down و چراغ اندیکاتور آن نیز خاموش میشود .
یه نرم افزار معرفی میکنم که فقط برای spin down کردن هارد هست و نه برای disconnect کردن usb و خاموش کردن چراغ اندیکاتور آن
نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که طیق عکس زیر با اتنخاب گزینه spin down چرخش موتور رو متوقف کنید . همانطوری که قبلا هم گفتم چراغ اندیکاتور هارد اکسترنال همچنان روشن خواهد ماند .
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 20-04-2012 at 14:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)