تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 827 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395435485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    عکسی که گزاشتید نشون میده هارد وسترنه نه سیگیت (سگین ؟؟!!) .
    اون نرم افزارها و فولدرها رو دستکاری نکنید . یه فولدر درست کنید و اطلاعات رو داخل آن بریزید .
    بعنوان مثال هارد وسترن قابلیت Password protection and hardware encryption داره که فقط با استفاده از اون نرم افزارها امکانپذیر هست . گرچه میتوان مجدداً از سایت وسترن دانلود کرد ولی حجم زیادی دارد .

نکته مهم : در صورتی که هارد رو با استفاده از نرم افزارهای موجود Lock کنید و بصورت اتفاقی اون نرم افزارها پاک بشه دیگه نمیتونید unlock کنید و باید به مراکز تخصصی مراجعه کنید تا هارد رو unlock کنند .

خیلی ممنون از راهنماییتون.
    حقیقتش یادم نمیاد چی بودش....فکر میکردم سگیت بود
    1-به نظرتون اگه اطلاعات بکاپ شه بهتره یا کپی شه روی هارد؟
    2-در مورد این هارد میشه نظر بدین؟قابل اطمینان هست؟
    با سپاس

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون.
    حقیقتش یادم نمیاد چی بودش....فکر میکردم سگیت بود
    1-به نظرتون اگه اطلاعات بکاپ شه بهتره یا کپی شه روی هارد؟
    2-در مورد این هارد میشه نظر بدین؟قابل اطمینان هست؟
    با سپاس
    1. در مورد اینکه با استفاده از نرم افزار wd smartware میخواهید بکآپ بگیرید یا بصورت ساده copy/paste کنید بستگی به شرایط مختلف داره ، هر کدام مزایای خودشو داره .

اگر با استفاده از نرم افزار wd smartware قصد بکآپ گیری دارید از کلیه فایلها و فولدرهایی که شما تعیین کنید بکآپ گرفته میشود و حتی اگر فایلی اضافه بشه بطور اتوماتیک هم از آن بکآپ میگیرد (یعنی قابلیت sync شدن رو دارد) . نکته جالب اینجاست که حتی اگر فایل اصلی حذف شود فایل بکآپ حذف نمیشود و میتوان آن را restore کرد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. سوالتو رو با یه سوال جواب میدم !!!
    آیا آدم همیشه زنده میماند ؟؟ قطعاً خیر ، حتی ممکنه یک دقیقه بعد بمیره . هارد هم همینطور هست حتی اگر بهترین هارد باشد . خودم 7 هارد اکسترنال وسترن و دو هارد اینترنال سیگیت دارم جمعاً 16 ترابایت . خودم هم نمیتونم به این هاردها اطمینان داشته باشم . خلاصه بهترین راه ذخیره در چند جا هست .

ولی هارد خوبی هست مشروط بر اینکه بصورت اصولی نگهداری بشه . در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نحوه نگهداری و استفاده درست رو گفتم .
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

1. در مورد اینکه با استفاده از نرم افزار wd smartware میخواهید بکآپ بگیرید یا بصورت ساده copy/paste کنید بستگی به شرایط مختلف داره ، هر کدام مزایای خودشو داره .

اگر با استفاده از نرم افزار wd smartware قصد بکآپ گیری دارید از کلیه فایلها و فولدرهایی که شما تعیین کنید بکآپ گرفته میشود و حتی اگر فایلی اضافه بشه بطور اتوماتیک هم از آن بکآپ میگیرد (یعنی قابلیت sync شدن رو دارد) . نکته جالب اینجاست که حتی اگر فایل اصلی حذف شود فایل بکآپ حذف نمیشود و میتوان آن را restore کرد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. سوالتو رو با یه سوال جواب میدم !!!
    آیا آدم همیشه زنده میماند ؟؟ قطعاً خیر ، حتی ممکنه یک دقیقه بعد بمیره . هارد هم همینطور هست حتی اگر بهترین هارد باشد . خودم 7 هارد اکسترنال وسترن و دو هارد اینترنال سیگیت دارم جمعاً 16 ترابایت . خودم هم نمیتونم به این هاردها اطمینان داشته باشم . خلاصه بهترین راه ذخیره در چند جا هست .

ولی هارد خوبی هست مشروط بر اینکه بصورت اصولی نگهداری بشه . در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نحوه نگهداری و استفاده درست رو گفتم .
    این نرم افزار رو باید دانلود کرد یا تو هارد هست؟اگه هست کدوم فایل هست؟
    با سپاس

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

3. مسئله بعدی safe remove کردن هارد و در نتیجه spin down کردن آن قبل از جدا کردن کابل هست . از اونجایی که هارد شما وسترن هست کافیست که نرم افزار WD smart ware رو نصب کنید و برای safe remove کردن روی آیکونی که شبیه کله آدم هست راست کلیک کنید و گزینه safe remove رو بزنید (در system tray این آیکون دیده میشود) .

.
    اقا عطا میشه این مورد رو بیشتر و سادتر توضیح بدین؟
    واسه چه کاریه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این نرم افزار رو باید دانلود کرد یا تو هارد هست؟اگه هست کدوم فایل هست؟
    با سپاس
    بله عزیز دلم .
    تو خود هارد هست . در عکس قبلی که گزاشتید نرم افزاری که اسمش WD smartware بود رو باید نصب کنی .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ا

اقا عطا میشه این مورد رو بیشتر و سادتر توضیح بدین؟
    واسه چه کاریه؟
    وقتی نرم افزار رو نصب میکنید یه آیکونی مثل عکس زیر در قسمت system tray (کنار ساعت ویندوز) ظاهر میشود . برای safe remove کردن آن کافیست روی آن راست کلیک کنید و گزینه safe remove رو انتخاب کنید .

در عکس زیر این آیکون مشخص هست .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

متوجه شدم اقا عطا......فقط میخواستم بدونم مزایای safe remove چیه؟از بروز چه مشگلی جلوگیری میکنه
    نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه.

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وقتی نرم افزار رو نصب میکنید یه آیکونی مثل عکس زیر در قسمت system tray (کنار ساعت ویندوز) ظاهر میشود . برای safe remove کردن آن کافیست روی آن راست کلیک کنید و گزینه safe remove رو انتخاب کنید .

در عکس زیر این آیکون مشخص هست .

خیلی متشکرم
    سیگیت و سیلیکون پاور و ... هم نرم افزار مشابهی دارند ؟
    میشه از این نرم افزار برای هاید دیسک های غیر وسترن هم استفاده کرد ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متوجه شدم اقا عطا......فقط میخواستم بدونم مزایای safe remove چیه؟از بروز چه مشگلی جلوگیری میکنه
    نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه.
    یکی از مهمترین مزیت safe remove کردن خاموش کردن هارد بصورت اصولی و قرار گرفتن هد هارد در جای صحیح هست .

خیلی متشکرم
    سیگیت و سیلیکون پاور و ... هم نرم افزار مشابهی دارند ؟
    میشه از این نرم افزار برای هاید دیسک های غیر وسترن هم استفاده کرد ؟
    خودم که هارد سیگیت مدل goflex دارم متاسفانه چنین قابلیتی رو نداره در نتیجه باید از امکانات خود ویندوز مثل عکس زیر استفاده کنید .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یکی از مهمترین مزیت safe remove کردن خاموش کردن هارد بصورت اصولی و قرار گرفتن هد هارد در جای صحیح هست .

خودم که هارد سیگیت مدل goflex دارم متاسفانه چنین قابلیتی رو نداره در نتیجه باید از امکانات خود ویندوز مثل عکس زیر استفاده کنید .
    اطلاع دارید ویندوز چطور هارد رو Remove می کنه ؟ چه تفاوت هایی با برنامه خود وسترن داره ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اطلاع دارید ویندوز چطور هارد رو Remove می کنه ؟ چه تفاوت هایی با برنامه خود وسترن داره ؟
    اگر ویندوز 7 داشته باشید حتماً اطلاع دارید که با safe remove کردن به روش ویندوزی نه تنها فلش مموری بلکه حتی هارد اکسترنال هم خاموش نمیشود و موتور هارد همچنان در حال کار هست ، در صورتیکه با استفاده از نرم افزار وسترن هر زمان که safe remove کنید هارد spin down و چراغ اندیکاتور آن نیز خاموش میشود .

یه نرم افزار معرفی میکنم که فقط برای spin down کردن هارد هست و نه برای disconnect کردن usb و خاموش کردن چراغ اندیکاتور آن

نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که طیق عکس زیر با اتنخاب گزینه spin down چرخش موتور رو متوقف کنید . همانطوری که قبلا هم گفتم چراغ اندیکاتور هارد اکسترنال همچنان روشن خواهد ماند .

Last edited by ata.royalfalcon; 20-04-2012 at 14:13.

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •