با سلام ...
با تشکر از پاسخ شما .
وای من چه سوتی دادم !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
با سلام ...
با تشکر از پاسخ شما .
وای من چه سوتی دادم !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by skyzare; 01-12-2011 at 10:30.
چند تا معادله مربوط به بخش توان های ریاضی پیش دارم اگه میشه یکی برام جوابشو بنویسه ممنون میشم:
سلام به همه دوستان من این چنتا سوال رو حل کردم میخاستم ببینم درسته یا نه البته فک میکنم بیشترش غلط باشه چون زیاد تو این قسمت کار نکردم قسمت <ج> که 99 درصد غلطه هنوز مبحث قسمت<ز> رو نخوندم برا همین بهش جواب ندادم و اصلا سراغش هم نرفتم قسمت <ح> رو باید بیشتر روش فک کنم میتونم حلش کنم
حالا لطفا اونایی رو که غلطه با راه حل برام حلش کنید ممنون میشم:
الف) 1/2^(3/2)
ب)e^3
ج)1
د) e^tga
ه) e^-9
و)1-
ط)e
ی) e^2/p
p=عدد پی=3.14
Last edited by SuperSt@r; 01-12-2011 at 13:20.
سلام.
میدانیم که مخروط استاندارد در حقیقت حاصل دوران یک مثلث قائم الزاویه حول یکی از اضلاع خود (غیر از وتر) میباشد.
محتوای مخفی: شکلهای بیشتر در این زمینه
بنابراین شعاع قاعده ی مخروط در حقیقت طول یکی از اضلاع مجاور به زاویه ی قائم مثلث و ارتفاع مخروط، طول ضلع دیگر مجاور به زاویه ی قائم مثلث است. در نتیجه شیب جانبی مخروط تا رسیدن به راس مخروط برابر است با تانژانت زاویه ای از مثلث که بین وتر مثلث و شعاع قاعده مخروط قرار دارد. که این تانژانت برابر است با نسبت ضلع مقابل به ضلع مجاور به این زاویه. یعنی نسبت ارتفاع مخروط به شعاع قاعده مخروط که برابر است با 2. از طرفی با استفاده از تابع آرکتانژانت متوجه میشویم که زاویه مورد نظر تقریبا برابر است با 63.43 درجه.
موفق باشین.
90/9/10
با سلام ..
=================
==================
سلام ، دوستان من برای یه مدت دیگه نمی تونم بیام اینجا چون یه مقدار کارام زیاد شده ، امیدوارم تو این مدت که عضو این سایت بودم اگه یه وقت به کسی بی احترامی کردم منو ببخشین ، منم می بخشم.. .
موفق باشید .
اتفاقا من سه تای اول رو حل کردم و به جوابی که خودت بدست اوردی رسیدم
العان دارم میرم مسجدبرگشتنی بقیه ی سوالهاتم نگاه میکنم و اگه تونستم حل کنم جواب رو با راه حل برات میزارم
برو به سلامت ایشالله زودتر برمیگردی و از روشهای جالبت برای حل مسایل استفاده میکنیم
نبود؟؟ جوابو بذارم؟
با سلام ...
مثل این که کسی نیست !![]()
جواب رو بفرمایید .
![]()
من جواب ج و د رو برات میزارم (البته از درستی مطمئن نیستم)
بنظرم د رو اشتباه حل کرده بودی (یه اشتباه کوچیک داشتی)
ولی ج رو درست حل کردی
البته من چند تا از سوالهای دیگه رو هم حل کردم که به جواب شما رسیدم (مثله اولی و دومی و سوال ه و سوال و ) یکی دوتا رو هم حل کردم که به جواب شما نرسیدم.
بعضی از سوالهات رو هم بلد نبودم.
راستی این سوالها رو از کدوم کتاب در اوردی؟
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)