تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 451 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

دوستان من از روزی این لپ تاپ و خریدم حدود 8 ماه پیش فقط روز اول روی DVD یک آپ گرفتم دیگه از درایورش استفاده نکردم گفتم چشمش ضعیف میشه باشه مواقع ضروری استفاده کنم. با سی دی رام اکسترنال استفاده میکردم
    حالا مجبور شدم یک سی دی روش بگذارم ببینم با تعجب میبینم اصلا نمیخونش میزنه سی در رو بیرون ولی دی وی دی میخونه!! نکنه این دستگاه سی دی نمیخونه و فقط دی وی دی و بلو ری می خونه؟؟؟؟

از من خرابه یا همه سی دی نمیخونن؟؟ عجب من از روز اول این رو تست نکرده بودم. باطریشم که همون دو ماه اول خراب شد. نمایندگیش هم که میگه بفرست به هزینه خودت تهران که خیلی برام رفت و برگشتش هزینه داره حداقل بیست هزارتومان تا زه من کلی اطلاعات تو هاردش دارم که نمیدونم چیکارش کنم آخه گقت هاردت و فرمت میکنیم:(
    می خوام خودم ببرمش گارنتی که لااقل بشینم کنارش بگم بابا خواهشا هارد رو فرمت نکن و تازه اطلاعات شخصی هم روش دارم نمیدونم چیکار کنم . یک ماه دیگه هم گارنتیش تموم میشه......

2. این کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان من از روزی این لپ تاپ و خریدم حدود 8 ماه پیش فقط روز اول روی DVD یک آپ گرفتم دیگه از درایورش استفاده نکردم گفتم چشمش ضعیف میشه باشه مواقع ضروری استفاده کنم. با سی دی رام اکسترنال استفاده میکردم
    حالا مجبور شدم یک سی دی روش بگذارم ببینم با تعجب میبینم اصلا نمیخونش میزنه سی در رو بیرون ولی دی وی دی میخونه!! نکنه این دستگاه سی دی نمیخونه و فقط دی وی دی و بلو ری می خونه؟؟؟؟

از من خرابه یا همه سی دی نمیخونن؟؟ عجب من از روز اول این رو تست نکرده بودم. باطریشم که همون دو ماه اول خراب شد. نمایندگیش هم که میگه بفرست به هزینه خودت تهران که خیلی برام رفت و برگشتش هزینه داره حداقل بیست هزارتومان تا زه من کلی اطلاعات تو هاردش دارم که نمیدونم چیکارش کنم آخه گقت هاردت و فرمت میکنیم:(
    می خوام خودم ببرمش گارنتی که لااقل بشینم کنارش بگم بابا خواهشا هارد رو فرمت نکن و تازه اطلاعات شخصی هم روش دارم نمیدونم چیکار کنم . یک ماه دیگه هم گارنتیش تموم میشه......
    ببین دوست عزیز هر اپتیکال درایوی که DVD رو بخونه الزامآ CD رو هم میخونه.با CD های دیگه هم امتحان کن اگه نخوند حتمآ مشکل داره.

4. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام بله همینطور که شما میفرمایید خیلی خنده داره لپ تاپ من هم حتی تو سنگین ترین بازیا مشکلی نداره ولی وقتی صفحات اینترنت را نگاه میکنم اینطوری میشد که هنوز هم این مشکل را دارم ولی همونطورکه عرض کردم یه چند ماهی میشه که فعلا برام پیش نیومده تغییرات خاصی هم رو لپ تاپ ایجاد نکردم چه از نظر مکان استقرار و چه از نظر نرم افزاری. به هر حال خیلی مهم نیست حداقل برای من. شما هم زیاد جدی نگیر.
    سلام به همه، اینطور که من فهمیدم این قضیه نه به ویندوز ربط داره، و نه سخت افزاریه، تو سایت خود ATI یه درایور گذاشتن که برای امسال هستش (2011) و این درایور تو سایت ASUS نیستش، من تا حالا 5 بار ویندوز عوض کردم (در عرض 2 هفته) و کلی کارهای مختلف انجام دادم، اما این قضیه درست نشد، تا اینکه تو یه سایت خارجکی خوندم که یه درایور جدید هستش برای کارت گرافیک تو سایت خود ATI تاریخش 2011 هست، و تو سایت خود ASUS نیست، اونی که تو سایت ASUS هست ماله 2010 بودش.
    من 2 شب هست که نصب کردم، اول اینکه دمای کارت گرافیکم اومده پایین، یعنی رو حالت های پرفرمنس روی 64 درجه هست، در حالتیکه من دارم CAD یا MAX کار می کنم، دوما اینکه 2 شب هست که خدا بخواد دیگه این حالت پیش نیومده، ایشالا کسایی که این مشکل رو دارن، برن دانلود کنن و مشکلشون حل بشه، البته هنوز خیلی مطمئن نیستم، حالا ببینیم خدا چی میخواد
    ولی اینو خداییش میگم، من با سونیه که دارم (F11CGX) بیشتر حال میکنم، به تمام کسایی که اهل بازی نیستن توصیه میکنم اگه تو این مدلها میخوان بخرن و پولش خیلی براشون مهم نیست، سونی بگیرن، اما اگه برای بازی میخوان N61 بگیرن، البته اگه پیدا کنن، راستی مال من سری X64J هستش، فرقش با N61JQ توی CPU هست.
    CPU Core i7 740
    Last edited by amirparanoid; 15-05-2011 at 21:17.

6. این کاربر از amirparanoid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M1450M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه
    این هم یه شات از وضعیت باتری من

وسطای تابستون گرفتم . ظرفیت باتری حدود 5000mwh کم شده . دلیلش چیه ؟؟؟

8. این کاربر از M1450M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم لینک دانلود درایور کارت گرافیک ورژن 11.4 البته 11.5 هم هست.اما من هر دو تا رو تست کردم.11.5 هیچ تاثیری نداره.اما 11.4 باعث میشه که تعداد فریم تو بعضی بازیها افزایش پیدا کنه و همچنین دما هم حدود 2 تا 5 درجه کم بشه(خودم با بازیهای مختلف تست کردم):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 4 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه هیچ سی دی رو نمیخونه و جالبه که 100 درصد از روز اول هم همینطور بوده و من تا حالا سی دی روش نگذاشته بودم امتحان کنم از وقتی این لپ تاپ رو خریدم.
    متوجه شدم گرونی سونی بی دلیل نیست. هر قدر پول بدی همونقدر آش میخوری متاسفانه برند ایسوس اصلا کیفیت قطعاتش خوب نیست.

1- رنگ کلیدها بعد از 3 یا 4 ماه شروع کرد به رفت که به اجبار از روکش روی کیبوردام الآن استفاده میکنم! لپ داداشم سونیه و بعد از 3 سال هنوز کیبوردهاش آخ نگفته....

2- باتری لپ تاپ در 5 ماه اول خراب شد و تحقیق که انجام دادم کلا کیفیت باتریهای ایسوس خوب نیست و بعضی ها مثل من دچار این مشکل میشن (حالا شما نیاین بگید نه ما 5 ساله داریم باطریش مثل روز اول هست ، قرار نیست همه اینجور بشه اما میانگین بگیرید افراد بسیار زیادی باطریشون در روزهای اول خراب شده)

3-قبل از اینکه یک سال کامل کار کنه یک پیکسل سوخته افتاده وسط صفحه

4- سی دی رام اون خرابه در حالی تنها استفاده ای از سی درایو دستگاه شده همون 4 دی وی دی بوده که روز اول بک آپ گرفتم و دیگه استفاده نکردم

این همه خرابی تو 8 ماه!! دیگه دو روز دیگه که کارکرده شد و گارنتیش تموم شد حساب کنید چی میشه.

از نظر امکانات خوبه و گرافیکش و خوبه و ... ولی از لحاظ مرقوبیت لپ تاپی که بعد از چهار ماه رنگ کلیدهاش بره دیگه خودتون حساب کنید. اگر این لپ تاپ و نخریده بودم دیگه هیچوقت نمیخریدمش. یک سال گارنتی داره دوسال گارنتی داره بعدش چی؟ هر روز باید منتظر بود یک جاش خراب بشه. تازه چه گارنتی؟؟ گارنتی که قرار باشه تمام اطلاعات هاردت و فرمت کنن اطلاعاتی که با بدبختی بدست اوردید از طرفی قرار باشه بخاطر یک تعویض باتری این همه هزینه کنی تا لپ تاپ رو ببری گارنتی تهران. حتی من به خاطر اینکه هاردم و فرمت نکنن مجبورم خودم پاشم برم تهران چون از پشت تلفون حریفشون نشدم. اینجور بگم مثل من تهرانی نباشید شهرتون هم نمایندگی نداشته باشه باید اندازه یک باتری هزینه کنید یک باتری براتون عوض کنند...
    تازه اینها به کنار من لپ تاپی که هنوز یکسال کار نکرده بخواد تعمیر بشه اینهمه پولش و دادم می خوام چیکار؟ تمام پیچاش و باز کنن دل و رودش و بریزن بیرون ؟؟؟
    کپمانی اونجور ساخته وای به حال اینکه ایرانی هم بخواد بازش کنه مثلا برای من سی دی رام بخواد درست کنه دیگه دخل دستگاه و پیچ و مهره و مدار و ... همه رو میاره میشه دستگاه تعمیری.............

هیچی نگید که دلم از دستش خیلی پره. کاااااااااااااااااااااااا ااش سونی خریده بودم عجب کلاهی سرم رفت:(
    Last edited by nekooee; 16-05-2011 at 12:20.

12. 2 کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یک چیز دیگه هم که یادم رفت بگم یک ماهی هم باید بدون ل7 تاپ باشم تا بره درست بشه بیاد... یک هفته بره یک هفته برگرده ده روز اونجا تو گارنتی آب بخوره.... منم گرافیستم بدون لپ تاپم هیچ کاری نمیتونم بکنم!

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک چیز دیگه هم که یادم رفت بگم یک ماهی هم باید بدون ل7 تاپ باشم تا بره درست بشه بیاد... یک هفته بره یک هفته برگرده ده روز اونجا تو گارنتی آب بخوره.... منم گرافیستم بدون لپ تاپم هیچ کاری نمیتونم بکنم!
    با شما همدردی میکنم
    اما من خودم از اولین کسایی هستم که تو ایران این مدل رو خریده.روزی هم حدود 10 تا 12 ساعت داره کار میکنه.خدارو شکر نه رنگ کیبوردش رفته و نه قطعه ای خراب شده.قطعات الکترونیکی معولآ ایراد پیدا میکنند.ایسوس هم مثل بقیه.تازه ایسوس کمترین امار خرابی رو داره.همین سونی که میگی من قبل از این لپ تاپ یه FW 590 داشتم حدود 4 ماه که بیچارم کرد.4 ماه بود خریده بودم ولی رو هم 1 ماه هم دستم نبود.این دلیل نمیشه که بگم آی سونی فلانه ،آی سونی بهمانه و ... .حالا شانس شما هم اینجوری در اومده.در ضمن همون موقع هم که این لپ تاپ رو خریدی سونی همچین کانفیگی نداشت و خود شما هم بخاطر قابلیت های بالای این مدل خریدیش.با مقداری خونسردی مشکلات راحت تر حل خواهد شد.

15. 4 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه
    این هم یه شات از وضعیت باتری من

وسطای تابستون گرفتم . ظرفیت باتری حدود 5000mwh کم شده . دلیلش چیه ؟؟؟
    خب طبیعیه.بر اثر استفاده باطری رفته رفته سلولهاش از بین میره تا اینکه کاملآ خراب بشه.این مسئله با نحوه نگهداری و میزان استفاده رابطه مستقیم داره.

17. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

نه هیچ سی دی رو نمیخونه و جالبه که 100 درصد از روز اول هم همینطور بوده و من تا حالا سی دی روش نگذاشته بودم امتحان کنم از وقتی این لپ تاپ رو خریدم.
    متوجه شدم گرونی سونی بی دلیل نیست. هر قدر پول بدی همونقدر آش میخوری متاسفانه برند ایسوس اصلا کیفیت قطعاتش خوب نیست.

1- رنگ کلیدها بعد از 3 یا 4 ماه شروع کرد به رفت که به اجبار از روکش روی کیبوردام الآن استفاده میکنم! لپ داداشم سونیه و بعد از 3 سال هنوز کیبوردهاش آخ نگفته....

2- باتری لپ تاپ در 5 ماه اول خراب شد و تحقیق که انجام دادم کلا کیفیت باتریهای ایسوس خوب نیست و بعضی ها مثل من دچار این مشکل میشن (حالا شما نیاین بگید نه ما 5 ساله داریم باطریش مثل روز اول هست ، قرار نیست همه اینجور بشه اما میانگین بگیرید افراد بسیار زیادی باطریشون در روزهای اول خراب شده)

3-قبل از اینکه یک سال کامل کار کنه یک پیکسل سوخته افتاده وسط صفحه

4- سی دی رام اون خرابه در حالی تنها استفاده ای از سی درایو دستگاه شده همون 4 دی وی دی بوده که روز اول بک آپ گرفتم و دیگه استفاده نکردم

این همه خرابی تو 8 ماه!! دیگه دو روز دیگه که کارکرده شد و گارنتیش تموم شد حساب کنید چی میشه.

از نظر امکانات خوبه و گرافیکش و خوبه و ... ولی از لحاظ مرقوبیت لپ تاپی که بعد از چهار ماه رنگ کلیدهاش بره دیگه خودتون حساب کنید. اگر این لپ تاپ و نخریده بودم دیگه هیچوقت نمیخریدمش. یک سال گارنتی داره دوسال گارنتی داره بعدش چی؟ هر روز باید منتظر بود یک جاش خراب بشه. تازه چه گارنتی؟؟ گارنتی که قرار باشه تمام اطلاعات هاردت و فرمت کنن اطلاعاتی که با بدبختی بدست اوردید از طرفی قرار باشه بخاطر یک تعویض باتری این همه هزینه کنی تا لپ تاپ رو ببری گارنتی تهران. حتی من به خاطر اینکه هاردم و فرمت نکنن مجبورم خودم پاشم برم تهران چون از پشت تلفون حریفشون نشدم. اینجور بگم مثل من تهرانی نباشید شهرتون هم نمایندگی نداشته باشه باید اندازه یک باتری هزینه کنید یک باتری براتون عوض کنند...
    تازه اینها به کنار من لپ تاپی که هنوز یکسال کار نکرده بخواد تعمیر بشه اینهمه پولش و دادم می خوام چیکار؟ تمام پیچاش و باز کنن دل و رودش و بریزن بیرون ؟؟؟
    کپمانی اونجور ساخته وای به حال اینکه ایرانی هم بخواد بازش کنه مثلا برای من سی دی رام بخواد درست کنه دیگه دخل دستگاه و پیچ و مهره و مدار و ... همه رو میاره میشه دستگاه تعمیری.............

هیچی نگید که دلم از دستش خیلی پره. کاااااااااااااااااااااااا ااش سونی خریده بودم عجب کلاهی سرم رفت:(

به نظرم فقط میشه گفت بدشانسی

من هم لپ تاپم رو بعد از علیرضای عزیز و با راهنمایی هاش گرفتم،واقعا از انتخابم راضیم،حداقل روزی 8 ساعت به صورت متناوب روشنه،اما اصلا مشکل سخت افزاری نداشته،فقط باطریش که اونم به خاطر کاکرد تو گرمای خیلی بالاس،که خیلی هم زود بردم و کارم رو راه انداختن،باطری نو دادن بهم

منم اصلا نه رنگ دکمه هام رفته،نه حتی یه ذره هم شل شده
    ،البته من یک ماهی میشه کیبورد و موس جدا گرفتم که خیلی راحت شدم،دیگه میکوبونمشون
    یک ماه از حدود یکسال از کیبوردش استفاده نکردم،اما همیشه استفاده کردم،خیلی هم کیبورد نرم و خوبی داره
    شمام یگین سونی،یکی از دوستانم سونی داره که همزمان با من 1400 خریده،3 هفته پیش دیدمش ،اسوس من رو دیده بود میگفت طاق نمیزنی ؟ میگفت کاشکی منم این رو میخریدم،اصلا از سونی راضی نبود
    اما این دلیل نمیشه که سونی بد باشه

یه هر حال،این لپ تاپ تقریبا جزو پرفروش ترین ها تو ایران و جهان بوده،کیفیت ساخت اسوس هم خیلی بالاس،حرف من نیست،میتونین از متخصصین سوال کنین
    یه چیزایی دیگه از بدشانسیتونه و اینکه تو ایران زندگی میکنین ،مثلا اگه تو شهرتون دفتر گارانتی نمایندگی داشت خیلی راحت بودین
    اما متاسفانه ....

ضمنا در این مورد که گفتین 10 روز میمونه تو گارانتی ... امرتات خدماتش حتی سخت افزاری معمولا 48 ساعته و نهایتا 72 ساعتس

19. 4 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •