شما کرک رو دوباره بریز جایگزین کن شاید درست بشه.
شما کرک رو دوباره بریز جایگزین کن شاید درست بشه.
نخواستم خود به خود درست شد !!![]()
Nvidia Geforce GT 240
Intel Pentium D 3.00 GHz
3GB Ram
لگ دارم چه کنم ؟
شما Driver جدید رو صب کن
شاید هم برای نسخه ی Windowsت باشه
منم این مشکل رو داشتم که الان ندارم.
والا کجا دانلود کنم ؟ چون سایتش برای ایران تحریم شده ، نمیشه دانلود کرد . از هیلتر شکن هم امکان استفاده ندارم . چکار کنم ؟
با سلام خدمت مامی وستان و اساتید:
من یک مشکلی در حین انجام بازی دارم، میخوام بدونم که این نشل ز کا آب میخوره
ر همین مراحل آغازین، وقتی پدرش ازش میخواد که یک نامه ای رو برای کسی ببره (اولین ملاقات و انجام مأموریت برای پدرش)، وقتی Accept میکنم، دیگه نه مأموریتی بهم میده و مشخص میکنه که کجا برم و نه هیچ کر دیگه ای الا پرسه زدن تو شهری که همه جاش محدده نمیشه انجام داد. احتمل دادم شید ایرا از کرک باشه.. حالا نمیدونم، شما راهنماییم کنید بگید که باید چیکر کنم.
با تشکر![]()
مشکل از کرکه
این کرک رو بریزید درست میشه :
اینجا هم توضیحشو دادم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کشت منو لگ !!راهی هست که بدون درایور و عوض کردن سی پی یو درست شه ؟
دوستان یکی لینک کرک سالم رو بده......
یه کرک میخوام که بعد باز احتیاج به value نداشته باشه و دنگ فنگ نداشته باشه![]()
من ویندوزم عوض کردم ... سیو های این بازیو تو ویندوز قبلیم نگه داشتم که توی این ویندوز نصب کنم و بازی رو ادامه بدم.
ولی تو جای سیو بازی که میریزمو بعدش میرم تو بازی از اونجا شروع نمیشه و دوباره از اول![]()
ویندوز قبلیم 64 بیتی بود این یکی 32 بیتی ... فکر کنم به خاطر همینه ... نه ؟
چی کار کنم ؟ راهی هست ؟
این شبیه ساز Server رو بگیر AC2ServEmu0.44-One-Click-Install.v1.0.1.5.rar و نصب کن. تو همون پوشه ی بازی ولی تو پوشه ی مجزا! تا Fileهای قبلی و اصلی از بین نرن. البته باید UBI Soft Luncher رو نصب کرده باشی. وگرنه از همون Crack استفاده کن. من خودم از شبیه ساز استفاده می کنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجور که من فهمیدم User Name و Password شما باید یکی باشه تا بتونی از ذخیره های بازی بهتر استفاده کنی؟! ولی این تارنما ذخیره های بازی رو خودش گذاشته. ببیین به کارت می یاد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)