تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 500 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395435485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من یه سری سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
    الان و خود ایران مینیموم قیمت لپتاپ های اپل چنده و ماکزیممش چنده و کدوم مدلها هستن؟
    و سوال بعدیم اینه که تو مالزی قیمتها چه طور هست ؟ اپل استور اونجا با قیمتی که تو سایت اپل زده چقدر فرق داره؟
    و سوال آخرم لپتاپپی که برای کارای روزمره باشه نه طراحی بازی ...برای نیازهای شخصی..شما چیو پیشنهاد میکنین و از مدلهای macbook air برای این نیازهای من چیو پیشنهاد میکنین؟
    ممنون
    شما رنج قیمت و سایز صفحه رو مشخص کنین که دوستان بتونن راهنمایی کنن
    ایر خیلی قشنگه اما از لحاظ فنی ضعیف تره بیشتر به درد کسی میخوره که تاجره یا تو مسافرته
    بنظر من mc 374 و mc700 بگیر خیلی قیمتشون مناسبه قدرتشون هم خوبه( حدودای 1450 و 1550 و حتی کمتر)

---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------

374 و 700
    ایر نگیر نسبت به پرو ها قدرتشون کمتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من دنبال 13 هستم الان همین دو مدلی که گفتید چند اینچ هستن؟ و سختفزارشون چی هست؟ تفاوت mc 374 و mc700 در چی هست؟ لطفا لینکشونو تو سایت اپل هم بدید ممنون میشم چون نتونستم پیدا کنم و یه سوال مسخره (شای حتما) برنامه های کپی هم مثل ویندوز تو مک اجرا میشه؟
    من تمام محصولات اپل به جز مک بوک (کامپیوتر های اپل) داشتم میخواستم بدونم تمام کارهایی که تو ویندوز میکن تو پم هم قابل اجرا هست؟ مثل آیفون محدودیت نداره؟ در کل مهجرت از ویندوز به مک چه طوره
    لا مذهب ایر خیلی خوشگله ولی اگه میگید نمی ارزه پس هیچی....
    تو همون مایه های 1400_1500 چی پیشنهاد میکنید؟ و قیمت مالزی اگه بگید ممنون میشم چون از اونجا احتمالا میخرم
    راستی در کنار مک میشه ویندوز هم نصب کرد؟
    لطفا ارزون ترین مک بوک هم بفرمایید چون من دیدم به جای اینکه برای تولد برادرم 1300 پول آیپد بدم میتونم مک بخرم براش
    Last edited by metallica is me; 07-06-2011 at 21:50.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

4

سلام دوستان امشب یه مک 723 هم نصیبه ما بلاخره شد

از پایتخت گرفتم به قیمت 2580 بدون گارانتی ولی پایین تر از این گیرم نیومد خداوکیلی D

راستیتش یه خورده دلواپسم بدون گارانتی گرفتم البته خود فروشنده هم می گفت گارانتی بدرد نمی خوره هر چیزیشم بشه

بری گارانتی میگن یا ضربه خورده یا استفاده نادرست انجام دادی خلاصه یا نمیدونم گولم زد با واقعن حال داد بهم

ولی خیلی خوووووووووبببههههه تا الان که راضیم ازش..... راستی LZ/A این دستگاه من ولی تفاوتی من ندیدم توش فعلا"...

4. 3 کاربر از haniramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

من دنبال 13 هستم الان همین دو مدلی که گفتید چند اینچ هستن؟ و سختفزارشون چی هست؟ تفاوت mc 374 و mc700 در چی هست؟ لطفا لینکشونو تو سایت اپل هم بدید ممنون میشم چون نتونستم پیدا کنم و یه سوال مسخره (شای حتما) برنامه های کپی هم مثل ویندوز تو مک اجرا میشه؟
    من تمام محصولات اپل به جز مک بوک (کامپیوتر های اپل) داشتم میخواستم بدونم تمام کارهایی که تو ویندوز میکن تو پم هم قابل اجرا هست؟ مثل آیفون محدودیت نداره؟ در کل مهجرت از ویندوز به مک چه طوره
    لا مذهب ایر خیلی خوشگله ولی اگه میگید نمی ارزه پس هیچی....
    تو همون مایه های 1400_1500 چی پیشنهاد میکنید؟ و قیمت مالزی اگه بگید ممنون میشم چون از اونجا احتمالا میخرم
    راستی در کنار مک میشه ویندوز هم نصب کرد؟
    لطفا ارزون ترین مک بوک هم بفرمایید چون من دیدم به جای اینکه برای تولد برادرم 1300 پول آیپد بدم میتونم مک بخرم براش
    MC 374 اولین کانفیگ ۲۰۱۰ و MC 700 اولین کانفیگ ۲۰۱۱ هست، که توصیه میشه از مدل های ۲۰۱۱ خریداری کنید.

مشخصات MC 700:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله برنامه های کرک شده هم اجرا میشن، خیالتون راحت. مک هم یک سیستم عامل مثل ویندوزه و تمام نیاز هاتون رو برآورده میکنه، مک بسیار ساده تر، سریعتر و امنتر از ویندوزه و محدودیت های ویندوزی رو نداره.

قیمت های مالزی رو از سایت اپل و در فروشگاهش کشور مورد نظر رو اگر مالزی انتخاب کنید میتونید ببینید.

بله با استفاده از بوت کمپ اپل اجازه ی نصب ویندوز در کنار مک رو به شما میده.

ارزونترین مک بوک پرو همین MC700 و تنها مدل مک بوک وایت MC 516 با قیمت حدودا یک میلیون و۳۵۰ هزار تومان هست.

از پایتخت گرفتم به قیمت 2580 بدون گارانتی ولی پایین تر از این گیرم نیومد خداوکیلی D

راستیتش یه خورده دلواپسم بدون گارانتی گرفتم البته خود فروشنده هم می گفت گارانتی بدرد نمی خوره هر چیزیشم بشه

بری گارانتی میگن یا ضربه خورده یا استفاده نادرست انجام دادی خلاصه یا نمیدونم گولم زد با واقعن حال داد بهم

ولی خیلی خوووووووووبببههههه تا الان که راضیم ازش..... راستی LZ/A این دستگاه من ولی تفاوتی من ندیدم توش فعلا"...
    مبارک ه دوست عزیز

قیمتتون عالی ه، دلواپس نباش چون سال دیگه این موقع گارانتی شما تموم میشه و مک هم مثل روز اول داره کار میکنه، پس خوشحال باش که پولتو دور نریختی.

تفاوتی با LL/A نداره.

6. 4 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    به سلامتی مبارکت باشه
    هم قیمت خوب پیدا کردی هم خوب کردی 723 گرفتی هم خوب کردی بی ضمانت گرفتی
    با یه کم مراقبت ساده هیچ مشکلی پیش نمیاد
    ضربه بخوره و نوسان برق باشه یا آب روش بریزه در هر صورت شامل ضمانت نمی شه
    غیر از اینا هم که باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
    -------------------
    با بازی کال آف دیوتی 6 دما از 68 درجه بالا تر نمی ره
    قدرت سی پی یو رو داشته باشین که همچین بازی سنگینی فقط 20 درصد سی پی یو رو در گیر می کنه

8. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام دوستان |، من یک لپتاپ مک بوک دستمه که ورودی مخصوص کابل شبکه رو نداره ، میخوام به شبکه دانشکده مون وصلش کنم . یک نفر بهم گفت باید براش کارت شبکه اکسترنال usb بخری . از کجا میتونم کارت شبکه اکسترنال usb مخصوص مک بوک ها رو پیدا کنم؟ قیمتشون چجوریه؟ و اینکه تو مشهد جایی رو میشناسید که از این قطعات جانبی برای مک بوک بفروشند؟
    ممنون میشم اگه بهم جواب بدید

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان |، من یک لپتاپ مک بوک دستمه که ورودی مخصوص کابل شبکه رو نداره ، میخوام به شبکه دانشکده مون وصلش کنم . یک نفر بهم گفت باید براش کارت شبکه اکسترنال usb بخری . از کجا میتونم کارت شبکه اکسترنال usb مخصوص مک بوک ها رو پیدا کنم؟ قیمتشون چجوریه؟ و اینکه تو مشهد جایی رو میشناسید که از این قطعات جانبی برای مک بوک بفروشند؟
    ممنون میشم اگه بهم جواب بدید
    سلام
    معمولا این جور قطعاتو طوری می سازن که با همه ی کامپیوترها سازگار باشن
    می تونی بری تو مجتمع تک لپ تاپتم ببری یه جا که داشته باشه واست تست کنه
    اگه کار کرد و قیمتش مناسب بود بخری

11. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

یه چند روز بعد از نصب ویندوز اینطوری شده که موقع بالا امدن مکینتاش یه نوار لود شدن خاکستری میاد که یه ۳ دقیقه ای طول میکشه تا لود بشه ، نمی دونم مال چیه ؟ اعصابمو ریخته بهم

ویندوز حالا ۳۰ -۲۰ ثانیه ای میاد بالا ولی مک خیلی دیر .

کسی میدونه قضیه ی اون لود شدن طولانی چیه ؟؟؟

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان !
    منم یه mc700 گرفتم ۱۵۳۰ !
    نسبت به ۳۷۴ گرافیکش  ضعیف تره ؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان !
    منم یه mc700 گرفتم ۱۵۳۰ !
    نسبت به ۳۷۴ گرافیکش  ضعیف تره ؟
    سلام
    مبارکت باشه
    نه ضعیف تر نیست
    الان با وجود مدل 2011 خریدن 2010 اشتباه محضه

15. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •