تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 385 از 410 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آره کاملا مشخصه سروکارت با پهنای بانده لازم نبود اشاره کنی !!!

مسائلی ازین قبیل انقد واضحه نیازی نیست جزو وزارت اطلاعات باشی که ازشون سردر بیاری ، دیگه الان هرکسی از وضعیت ADSL و سیاست اینا برای ارائه به مردم مطلع هست مگه اینکه بخوای خودتو بزنی به اون راه !

در کل به جای جا زدن از حرفای چندتا پست قبلت و اینکه بیای بگی من منظورم فلان و بهمان بود سعی کن دیگه توهماتتو تو این تاپیک تخلیه نکنی !

توهماتمو؟
    فعلا كه شما توهم توطئه زديكه آره من از مسئولين كشور و 20:30 هستم

نميدونم من از چي دفاع كردم كه انقدر ناراحت و عصبانيت كردم كه بولد ميكني متنتو برام!!از دولت يا مخابرات يا زيرساخت؟ )

خودمو به كدوم راه زدم ميشه بفرمايين؟ من فقط مثل شما كه اطمينان كامل از مسائل و سياست هاي كشور داري صحبت نميكنم!! درمورد مسائل فني اين قضيه صحبت كردم كه باهاش سروكار داشتم و رو هوا هم چيزي نگفتم!!

من خودم اصلا از وضع اينترنت راضي نيستم ولي معتقدم اين اينترنت حجمي كم سرعت واسه 99 درصد مردم كشور كافيه و حتي زيادشونم هست , مردم بي فرهنگي كه دزدي وايفاي همسايه براي دانلود رو افتخار ميدونن !! (همين امروز صبح دونفر دزد كانكت بودن به مودمم !! ) )

اينم اولين كامنتي بود كه گذاشتم.نميدونم زير كدوم قسمتش زدم !!

اين ربطي به مخابرات يا شركتاي ديگه نداره
    مشكل از زيرساخته كه پهناي باند كافي نداره
    وگرنه مخابرات يا بقيه isp ها از خداشونه واسه رقابت و پول بيشتر دراوردن اينترنت نامحدود بدن به ملت,ولي خوب پهناي باندشو ندارن!
    اين كه مديريت مخابرات تو بخش adsl ضعيفه درسته.
    ولي گمون نكنم مخابرات و هيچ شركتي خلاف قراردادي كه باهاش ميبندين عمل كنه.
    طبق قرارداد اگه شما اينترنت 2 مگ بگيري سرعت دانلودش 32 هم باشه حق اعتراض نداري!!
    ولي خوب شركتاي خصوصي براي رضايت مشتري يجوري پهناي باندو مديريت ميكنن كه همه راضي باشن.پس بهتره بريد از شركتاي خصوصي اينترنت بگيريد واگر هم خطتون فيبره فعلا بيخيال adsl بشيد
    حالا شما باز برو بگرد يكيو پيدا كن كه سرعتش 1000 مگه تا بقيه رو قانع كني كه مشكل پهناي باند وجود نداره تو كشور!پهناي باند داريماا ولي زير ساخت ميده به آشناهاش‌ )))

وضعيت adsl

اصلا يه سوال دارم ازت, به من بگو اينترنت 2 مگ شما مثلا بشه 50 مگ ميخواي مثلا چيكار كني باش ؟ انقلاب ميكنيد؟ نهايتش اينه كه چند گيگ فايل بيشتر دانلود كني , اونم فايلي كه صاحبش معمولا راضي نيست شما مفت و مجاني دانلودش كني!!مگه غير از اينه ؟! توهم نيست حقيقته !! يكم فكر كن بش
    Last edited by ho3in0861; 25-09-2015 at 03:12.

داره خودمونی میشه azar2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بنظر میرسه دانلود رایگان امشب داره از حجم کم میکنه - حواستون باشه . جمعه 3-7-94 ساعت 1و24صبح
    تایید میشه امشب دانلود نکنید تعجب کردم سرعتم خوبه الان ساعت سه ونیم بامداد من چک کردم دیدم داره گیگم کم میشه

3. 3 کاربر از azar2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه azar2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

توهماتمو؟
    اينترنت 2 مگ شما مثلا بشه 50 مگ ميخواي مثلا چيكار كني باش ؟ نهايتش اينه كه چند گيگ فايل بيشتر دانلود كني , اونم فايلي كه صاحبش معمولا راضي نيست شما مفت و مجاني دانلودش كني!!مگه غير از اينه ؟! توهم نيست حقيقته !! يكم فكر كن بش
    این پارادوکس اخلاقی شما خیلی جالبه
    دلسوز کپی رایت کمپانی های غربی هستید
    اما از کم فروشی و گرانفروشی اینترنت به هموطناتون حمایت میکنید
    همه که مثل شما مفتی دانلود نمیکنند
    من cd key هر بازی رو 150 تا 200 تومن میخرم
    اگه بخوام گیگی چهار تومن برای دانلود هزینه کنم هر بازی 400 تومن برام تموم میشه

5. 2 کاربر از azar2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

توهماتمو؟
    فعلا كه شما توهم توطئه زديكه آره من از مسئولين كشور و 20:30 هستم

نميدونم من از چي دفاع كردم كه انقدر ناراحت و عصبانيت كردم كه بولد ميكني متنتو برام!!از دولت يا مخابرات يا زيرساخت؟ )

خودمو به كدوم راه زدم ميشه بفرمايين؟ من فقط مثل شما كه اطمينان كامل از مسائل و سياست هاي كشور داري صحبت نميكنم!! درمورد مسائل فني اين قضيه صحبت كردم كه باهاش سروكار داشتم و رو هوا هم چيزي نگفتم!!

من خودم اصلا از وضع اينترنت راضي نيستم ولي معتقدم اين اينترنت حجمي كم سرعت واسه 99 درصد مردم كشور كافيه و حتي زيادشونم هست , مردم بي فرهنگي كه دزدي وايفاي همسايه براي دانلود رو افتخار ميدونن !! (همين امروز صبح دونفر دزد كانكت بودن به مودمم !! ) )

اينم اولين كامنتي بود كه گذاشتم.نميدونم زير كدوم قسمتش زدم !!

حالا شما باز برو بگرد يكيو پيدا كن كه سرعتش 1000 مگه تا بقيه رو قانع كني كه مشكل پهناي باند وجود نداره تو كشور!پهناي باند داريماا ولي زير ساخت ميده به آشناهاش‌ )))

اصلا يه سوال دارم ازت, به من بگو اينترنت 2 مگ شما مثلا بشه 50 مگ ميخواي مثلا چيكار كني باش ؟ انقلاب ميكنيد؟ نهايتش اينه كه چند گيگ فايل بيشتر دانلود كني , اونم فايلي كه صاحبش معمولا راضي نيست شما مفت و مجاني دانلودش كني!!مگه غير از اينه ؟! توهم نيست حقيقته !! يكم فكر كن بش

پاراگراف آخر حرفاتون واقعا نشون میده چقدر سطحی نگرانه دارید به افزایش سرعت اینترنت نگاه میکنید . در واقع دانلود چند گیگ بیشتر اخرین کاربردش هست . شما به کاربردهای قبل از آن اندیشه کنید .

7. 3 کاربر از behrooz3229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من یکی که گهگاه آموزش نرم اقزار میخوام بیگرم با این حجم باید نصف شب بلند بشم و بزارم دانلود اونوقت صبح ها سردرد دارم. نمیدونم چطوری میشه گفت که محدود یودن حجم بد نیست!
    اصلا اون به کنار بدبختی اینه که هی هر روز من میرم تو پنل مخابرات ببینم ازم دزدی شده یا نه، آدم واسه ترافیک هم باید حرص بخوره؟ بعدش میگن امید به زندگی در ژاپن و بقیه کشورها انقدره و در ایران سن سکته به 30 سال رسیده.
    ویرایش:
    دیشب ازم 3 گیگ کم شده اونم در صورتی که در ریزکارکرد خبری نیست!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by crazyrobot; 25-09-2015 at 09:40.

9. 4 کاربر از crazyrobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

پاراگراف آخر حرفاتون واقعا نشون میده چقدر سطحی نگرانه دارید به افزایش سرعت اینترنت نگاه میکنید . در واقع دانلود چند گیگ بیشتر اخرین کاربردش هست . شما به کاربردهای قبل از آن اندیشه کنید .

نمیدونم شاید شماهم جزو اون یه درصد باشی من منکرش نیستم [emoji106]
    ولی اون ۹۹ درصدی که من هرروز باهاشون سروکاردارم متاسفانه، استفاده ی خاصی جز تلگرم و اینستاگرم از نت نداشتن و همیشه هم سرعت بالاتر میخوان !
    Last edited by ho3in0861; 25-09-2015 at 10:26.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این پارادوکس اخلاقی شما خیلی جالبه
    دلسوز کپی رایت کمپانی های غربی هستید
    اما از کم فروشی و گرانفروشی اینترنت به هموطناتون حمایت میکنید
    همه که مثل شما مفتی دانلود نمیکنند
    من cd key هر بازی رو 150 تا 200 تومن میخرم
    اگه بخوام گیگی چهار تومن برای دانلود هزینه کنم هر بازی 400 تومن برام تموم میشه
    من از چیزی حمایت نکردم به جون خودم! یه درصد از مردم هم هستن که مثل شما استفاده درست میکنن و حقشون سرعت بالاست!! [emoji4] ولی قبول کنید کمتر کسی فرهنگ استفاده از اینترنتو داره تو ایران.
    ۹۹٪ دانلودا تو ایران = دزدی ،حالا چه از غربی یا داخلی .
    آهان حالا یعنی شما میخوای بگی تا حالا بازی یا آهنگ یا فیلمیو مجانی دانلود نکردی دیگه؟ اگه جوابت مثبته من کل حرفامو پس میگیرم!
    مطمئن باشید تو کشورایی هم که اینترنت پرسرعته و ارزون انقدر دزدی راحت نیست برای کاربرای اینترنت!!فرهنگ استفادشم دارن.
    Last edited by ho3in0861; 25-09-2015 at 10:30.

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من از چیزی حمایت نکردم به جون خودم! یه درصد از مردم هم هستن که مثل شما استفاده درست میکنن [emoji4] ولی قبول کنید کمتر کسی فرهنگ استفاده از اینترنتو داره تو ایران.
    ۹۹٪ دانلودا تو ایران = دزدی ،حالا چه از غربی یا داخلی .
    آهان حالا یعنی شما میخوای بگی تا حالا بازی یا آهنگ یا فیلمیو مجانی دانلود نکردی دیگه؟ اگه جوابت مثبته من کل حرفامو پس میگیرم!
    مطمئن باشید تو کشورایی هم که اینترنت پرسرعته و ارزون انقدر دزدی راحت نیست برای کاربرای اینترنت!!فرهنگ استفادشم دارن.
    سلام
    انقد نزاشتن دانلود کنیم از یه ور میزنه بیرون دیگه همش با دیال آپ بودیم خوشگل 5 سال عقب تریم از هر جایی دیگه
    وقتی آدم 5 سال یه چیزو ببینه نداشته باشه همین میشه آخرش
    غیره اینه؟!

13. 2 کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام
    انقد نزاشتن دانلود کنیم از یه ور میزنه بیرون دیگه همش با دیال آپ بودیم خوشگل 5 سال عقب تریم از هر جایی دیگه
    وقتی آدم 5 سال یه چیزو ببینه نداشته باشه همین میشه آخرش
    غیره اینه؟!
    درست میگی از همه نظر عقبیم،ولی این توجیه مناسبی واسه دزدی نیست ،اونقدری که فایل دزدی رو وبسایتای فارسی هست باهاش میشه کل اینترنت جهانیو خرید ) اینم باید قبول کرد.

15. این کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من یکی که گهگاه آموزش نرم اقزار میخوام بیگرم با این حجم باید نصف شب بلند بشم و بزارم دانلود اونوقت صبح ها سردرد دارم. نمیدونم چطوری میشه گفت که محدود یودن حجم بد نیست!
    اصلا اون به کنار بدبختی اینه که هی هر روز من میرم تو پنل مخابرات ببینم ازم دزدی شده یا نه، آدم واسه ترافیک هم باید حرص بخوره؟ بعدش میگن امید به زندگی در ژاپن و بقیه کشورها انقدره و در ایران سن سکته به 30 سال رسیده.
    ویرایش:
    دیشب ازم 3 گیگ کم شده اونم در صورتی که در ریزکارکرد خبری نیست!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بنده هم دیشب بیدار بودم و ساعت 4 بود که متوجه کم شدن ترافیک شدم و دانلود رو قطع کردم. فکر میکنم 1.5 گیگ کم شد
    نکته فوق العاده جالب میدونید چیه، دیشب که خواستم سیستم رو خاموش کنم و بخوابم ترافیک دقیقا 2.5 گیگ باقی مونده بود!
    همین الان که سیستم رو روشن و پنل رو نگاه کردم 2.49 بود به تب ریزمصرف رفتم و برگشتم (در حد یک کلیک 1 ثانیه ایی) ترافیک شد 2.48 !

اخه چجوری در یک ثانیه 10 مگ سیستم من دانلود و اپلود کرد ، یعنی خنده دار و مضحکه وضعیت مون.

17. 3 کاربر از .:: Ali ::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •