تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 1291 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395435485885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

مشکل با نصب مودم یو اس بی وایمکس ایرانسل
    من وقتی برنامه را نصب میکنم یک ایکون ایرانسل میاد رو دسکتاب وقتی موم رو وصل میکنم جایی برای وارد کردن یوزر نیم و پسوورد نداره
    یعنی قسمتی که داره خاکستری هست و نمیشه چیزی توش وارد کرد.حتی دیسکانکت هم زدم اما قسمت یوزرنیم فعال نشد.

اما در صورتی که باید پنجره باز شده به صورت زیر باشد تا بتوانم یوزرنیم را وارد کنم:

چند بار ری استارت کردم بازهم نشد
    یکی از دوستم میگفت باید برنامه رو اپگرد کنم ولی چطوری؟
    چیکار کنم که قسمت پسورد قابل انتخاب باشه؟

ببخشید عکس هارو بد اپلود کردم باید روی اندازه واقعی کلیک کنید تا خوب ببینید
    Last edited by eng2006; 29-06-2011 at 01:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مشکل با نصب مودم یو اس بی وایمکس ایرانسل
    من وقتی برنامه را نصب میکنم یک ایکون ایرانسل میاد رو دسکتاب وقتی موم رو وصل میکنم جایی برای وارد کردن یوزر نیم و پسوورد نداره
    یعنی قسمتی که داره خاکستری هست و نمیشه چیزی توش وارد کرد.حتی دیسکانکت هم زدم اما قسمت یوزرنیم فعال نشد.

اما در صورتی که باید پنجره باز شده به صورت زیر باشد تا بتوانم یوزرنیم را وارد کنم:

چند بار ری استارت کردم بازهم نشد
    یکی از دوستم میگفت باید برنامه رو اپگرد کنم ولی چطوری؟
    چیکار کنم که قسمت پسورد قابل انتخاب باشه؟

ببخشید عکس هارو بد اپلود کردم باید روی اندازه واقعی کلیک کنید تا خوب ببینید
    سلام
    در حالت tlc شما نیازی به وارد کردن یوزر و بسورد ندارید وقتی دکمه کانکت رو بزنید خودش با یوزر wimax وارد سایت می شه و شما کانکت میشید. در این حالت تنها کاری که شما نیاز به انجام دارید اینه که وقتی رفت تو سایت ایرانسل شما کد فعالسازی رو وارد کنید و از اینترنت استفاده کنید. اما اگه بخواهید از مود ttlc استفاده کنید که خود مودم اتوماتیک کانکت بشه و شما نیازی به وارد کردن کد فعالسازی در سایت ایرانسل نداشته باشید باید به روش زیر اقدام کنید که در اون صورت نیاز به وارد کردن یوزر و پسورد هست. برای این کار هم در منوی tools گزینه expert login رو انتخاب کنید. پسورد wimax820 بعد گزینه ttlc رو انتخاب می کنید و باقی ماجرا که پیشتهاد می کنم برای آشنایی دقیق تر با این روش از فایل راهنمای تنظیمات مودم usb که روی سایت ایرانسل هست استفاده کنید. اگر سئوالی بود در خدمتم.

3. این کاربر از dietman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    مودم من مدل BM632W هستش
    امروز مودمو به صورت نرم افزاری از 192.168.1.1 ریبوت کردم و بعد از به صورت سخت افزاری از روی خود مودم هم ریست کردم. وقتی می خوام کانکت بشم، توی لیست وایرلس ها، اسم مودم به شکل پیش فرض BM932W تغییر کرده و Network Security Key سابق هم دیگه عمل نمی کنه! می خواستم بپرسم Network Security Key پیش فرض برای این مودم چیه!؟
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

سلام بچه ها , یکی یه آمار بده ببینم پینگ این سرویس های ایرانسل چقدره ؟؟ سرعت 128 و 256 باشه بهتره ..
    یه سوال دیگه که پینگ سرویس های ایرانسل پایینتره یا مبین نت ؟

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

من از دوستم مودم رو گرفتم 128 داره با مودم یو اس بی
    سیگنالش 100% هست سرت دانلود هم 15 حدودا . قطعی ندیدم داشته باشه !!!
    من که راضی هستم تنها مشکلش محدودیت 3 گیگ دانلود هست.
    راستی اگه بخوام مودم WI FI بخرم میتونم با استفاده از کابل هم استفاده کنم؟
    واسه کامپوتر رو میزی پنتیوم 4 با مادر برد p4p800 e-delux
    منظورم اینه که برای مودم وای فای باید کارت لن یا کارت شبکه یا ... واسش بخرم یا مستقیما به مادر برد pc وصل میشه؟
    میتونم در ان واحد با کابل به کامپیوتر وصل کنم و یکی دیگه هم بتونه با لپتاب کانکت بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از دوستم مودم رو گرفتم 128 داره با مودم یو اس بی
    سیگنالش 100% هست سرت دانلود هم 15 حدودا . قطعی ندیدم داشته باشه !!!
    من که راضی هستم تنها مشکلش محدودیت 3 گیگ دانلود هست.
    راستی اگه بخوام مودم WI FI بخرم میتونم با استفاده از کابل هم استفاده کنم؟
    واسه کامپوتر رو میزی پنتیوم 4 با مادر برد p4p800 e-delux
    منظورم اینه که برای مودم وای فای باید کارت لن یا کارت شبکه یا ... واسش بخرم یا مستقیما به مادر برد pc وصل میشه؟
    میتونم در ان واحد با کابل به کامپیوتر وصل کنم و یکی دیگه هم بتونه با لپتاب کانکت بشه؟

بله دوست عزیز. مودم های وای فای حداقل یک خروجی لن دارن و می تونین با لن به کامپیوترتون وصل بشید و همچنین تا چندین دستگاه ( حدود 40 ) دستگاه هم می تونن به صورت همزمان از وایرلس ازش استفاده کنن.
    موفق باشید و تبریک می گم بابت سیگنال صد در صد!

8. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها , یکی یه آمار بده ببینم پینگ این سرویس های ایرانسل چقدره ؟؟ سرعت 128 و 256 باشه بهتره ..
    یه سوال دیگه که پینگ سرویس های ایرانسل پایینتره یا مبین نت ؟
    برای سوال اولت هم با سرعت 128 و هم با سرعت 512 که الان دارم پینگم بالا بود.حدودا ً 458 بطور متوسط
    سوال دوم رو نیدونم

---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

سلام.
    دوستان پسر عموی من اکانت دائمی 128 کیلو با حجم دانلود ماهانه 3 گیگ رو داره!الان 1-2 ساله.با مودم USB.
    حالا میخواد اکانتشو اعتباری کنه.آیا میتونه؟ایرانسل این تغییر رو انجام میده؟یا باید یه حساب جدید و شناسه جدید بگیره؟
    دوستان این سوال منو نذارید خاک بخوره.کسی میدونه باید چیکار کنه این پسرعموی ما؟

10. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای سوال اولت هم با سرعت 128 و هم با سرعت 512 که الان دارم پینگم بالا بود.حدودا ً 458 بطور متوسط
    سوال دوم رو نیدونم

---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

دوستان این سوال منو نذارید خاک بخوره.کسی میدونه باید چیکار کنه این پسرعموی ما؟
    به نظرت اگه زنگ میزدی ایرانسل زودتر جواب نمیگرفتی. دی:

12. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    مودم من مدل BM632W هستش
    امروز مودمو به صورت نرم افزاری از 192.168.1.1 ریبوت کردم و بعد از به صورت سخت افزاری از روی خود مودم هم ریست کردم. وقتی می خوام کانکت بشم، توی لیست وایرلس ها، اسم مودم به شکل پیش فرض BM932W تغییر کرده و Network Security Key سابق هم دیگه عمل نمی کنه! می خواستم بپرسم Network Security Key پیش فرض برای این مودم چیه!؟
    با تشکر
    شما به Network Security Key پیش فرض کاری نداشته باش برو تو کنترل پنل مودم یکی واسه خودت بذار به جای اون

14. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرت اگه زنگ میزدی ایرانسل زودتر جواب نمیگرفتی. دی:
    سلام.
    درست میفرمائید.ولی راستش اینجا منتظر شدن از منتظر شدن پشت خط تلفن ایرانسل راحتتره
    و دلیل دیگشم اینه که اکانت مال من نیست که من بزنگم!گویا پسر عموم زنگیده و جواب نه دادن!ولی مطمئن نیست!به من زنگ زد و پرسید که آیا میشه؟منم اینجا مطرحش کردم!اگه اکانت خودم بود که مطمئنا ً اول به پشتیبانی میزنگیدم دوست من.
    بهر حال گفتم شاید کسی اینجا تجربه شو داشته باشه.

16. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •