چه ربطی داره؟!!!!! خوب build all کن تا درست شه دیگه
بابا برین اموزش های 3dbuzz رو ببینین سوال ها +3 سال نکنین
![]()
چه ربطی داره؟!!!!! خوب build all کن تا درست شه دیگه
بابا برین اموزش های 3dbuzz رو ببینین سوال ها +3 سال نکنین
![]()
سلام دوستان ...
کسی تا حالا راه حلی برای مشکل نشون داده نشدن MuzzleFlash اسلحه ها از فاصله های دور پیدا کرده ؟؟؟
فقر و بی کسی به معنای واقعی کلمه :
=
............
.........
......
...
.
انجین خودش برای بهینه شدن بازی این کارو میکنه ..... یادمه تو اپیک قبلا یکی یه راهی گذاشته بود توی کلاس اسلحه بود فکر کنم ... سرچ کن احتمالا پیدا میکنی ..... ولی فاصله نمایشش خوبه مگه واسه چقدر فاصله میخوای؟کسی تا حالا راه حلی برای مشکل نشون داده نشدن MuzzleFlash اسلحه ها از فاصله های دور پیدا کرده ؟؟؟
منم قبلا دوبار همچین بلایی سرم اومده بود .... باز تو تو خونه ای من تو کافینت دانلود میکردم ..... ولی به هر حال درکت میکنم .....فقر و بی کسی به معنای واقعی کلمه :
اصلا ناراحت نباش . من تا حالا 2 بار ارور حجیم تر از این گرفتم اما مشکل از فایل دانلود نیست
درایوی که ویندوزت توش نصبه رو به اندازه 2 گیگ و خورده ای خالی کن ( یعنی 2 گیگ و خورده ای فضای آزاد واسش بزار )
بعد دوباره شروع کن به نصب درست میشه ...
سلام دوستان من
ببخشید من در حدی نیستم که بخوام اظهار نظر کنم ولی چون خودم اینجوری آنریل رو بدست آوردم فکر میکنم مطمئن تر از این باشه که بری کافینت پرسرعت بشینی دانلود کنی.گفتم به شماهم پیشنهاد بدم شاید نظرتونو جلب کرد.
من آدرس سایت udk رو دادم به یه کافینتی و ازش خواستم برام دانلود کنه البته اینو بگم که به خاطر حجمش چندجایی قبول نکرد.هزینش هم خوب بود من 4000 تومن دادموحداقل مزایایی که داره اینه که شما فایل سالم رو تحویل میگیری و اگه دانلود بشکنه و به هر دلیلی فایل ناقص باشه طرف مجبوره از اول دانلود کنه.بازم با خودتونه هرجو عشقت میکشه داداش![]()
نه اشتباه می کنی muzzle flash برای shockrifle فقط از فاصله خیلی کم در حد 100-200 شایدم کمتر دیده میشه ... برای LinkGun هم یکبار باید تا نزدیکی دشمن بری تا Muzzle Flash اجرا بشه .... و این مورد برای بازی هایی که Light Beam ندارن مشکل خیلی بزرگی محسوب میشه و اصلا نمی فهمی از کدوم طرف داری تیر می خوری !!!انجین خودش برای بهینه شدن بازی این کارو میکنه ..... یادمه تو اپیک قبلا یکی یه راهی گذاشته بود توی کلاس اسلحه بود فکر کنم ... سرچ کن احتمالا پیدا میکنی ..... ولی فاصله نمایشش خوبه مگه واسه چقدر فاصله میخوای؟
برای تست یبار دستور ghost رو بزن و امتحان کن ...
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی
الان تو یه درایو نصب کردم 9.23 گیگ حافظه ازاد داشت ولی خوب نشد دوبارهاصلا ناراحت نباش . من تا حالا 2 بار ارور حجیم تر از این گرفتم اما مشکل از فایل دانلود نیست
درایوی که ویندوزت توش نصبه رو به اندازه 2 گیگ و خورده ای خالی کن ( یعنی 2 گیگ و خورده ای فضای آزاد واسش بزار )
بعد دوباره شروع کن به نصب درست میشه ...
به هر حال خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی
نه اشتباه می کنی muzzle flash برای shockrifle فقط از فاصله خیلی کم در حد 100-200 شایدم کمتر دیده میشه ... برای LinkGun هم یکبار باید تا نزدیکی دشمن بری تا Muzzle Flash اجرا بشه .... و این مورد برای بازی هایی که Light Beam ندارن مشکل خیلی بزرگی محسوب میشه و اصلا نمی فهمی از کدوم طرف داری تیر می خوری !!!
برای تست یبار دستور ghost رو بزن و امتحان کن ...دقت نکرده بودم ... برم ببینم چجوریه ...... اگه راهشو فهمیدی به مام بگو ....
خواهش . ولی تو هر درایوی که میخواهی نصب کنی درایو ویندوز باید بیشتر از 2 گیگ فضاش خالی باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)