کسی نمیدونه ؟
کسی نمیدونه ؟
کارت ورود به جلسه داخل سایت هست باید توسط امور مالی و آموزش مهر بشه . بنابر این تصویه کنید .
میزارند امتحان بدید . اما تصویه کنید بهتره هستش و ریسک نکردین .
سلام به دوستان
این دفترچه کاردانی که تو سایت سنجش الان زده به صورت حضوریه یا از این پودمانی هاست؟؟!
رشته فنی برای دیپلم انسانی نمیشه برداشت؟؟
سلام
پودمانی از نظام علمی کاربردی حذف شده و تمام رشته ها و مقاطع به صورت حضوری هست.
با فنی میتونید انسانی انتخاب کنید و الویت با دیپلم ای انسانی هست اول و بعد شما.در هر صورت مانعی نداره
بر اساس این چیزی که شما میگید یعنی الان نظام علمی کاربردی ترمی هست ؟
سلام دوستان لطفا این اصطلاحات داخل این لینک را توضیح دهید. تا آنجایی که من میدونم مقطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد در سیستم تحصیلاتی کشور داریم. اما داخل این لینک یه سری عنوان اومده که متوجه معنی اون نمیشم آیا این عنوان ها حکم معادل برای مقاطعی که در بالا گفتم را دارند؟ من کاردانی ناپیوسته ای تی دارم آیا در همین دوره هایی که در لینک معرفی شده میتونم برای لیسانس ثبت نام کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله فقط ترمی هست
سلام
مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفهای (ناپیوسته)
همون کاردانی به کارشناسی محسوب میشه که رشته های جدید تری رو داره
بله میتونید ثبتنام کنید و مانعی ندارید.
سلام مجدد الان که میفرمایید دیگه پودمانی از سیستم علمی و کاربردی حذف شده و سیستم ترمی جایگزین آن شده. طول مدت دوره لیسانس همون چهار ترم هست؟ و آیا این تغییر سیستم در کلیه دانشگاه های علمی کاربردی کشور انجام شده یا فقط در بعضی از آنها؟
سلام مجدد الان که میفرمایید دیگه پودمانی از سیستم علمی و کاربردی حذف شده و سیستم ترمی جایگزین آن شده. طول مدت دوره لیسانس همون چهار ترم هست؟ و آیا این تغییر سیستم در کلیه دانشگاه های علمی کاربردی کشور انجام شده یا فقط در بعضی از آنها؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)