آره وااالا منم منتظرم ببینم کسی گرفته از مخابرات تا از این پارس بی صاحب در بیارم
هر کسی که اشتراک گرفته ما رو هم بی خبر نذاره
آره وااالا منم منتظرم ببینم کسی گرفته از مخابرات تا از این پارس بی صاحب در بیارم
هر کسی که اشتراک گرفته ما رو هم بی خبر نذاره
مخابرات هم بدون محدودیت دانلود نداره به نظر من که ارزش نداره
باید بیخیال ای دی اس ال بشیم یا ببینیم کی جدیدا شرکت زده چون همشون اولش سرویس خوب میدن
این تجربه شخصی 10 ساله منه
خاله من در گلستان هست ، مبین نت داره ، اصلا بدرد نمیخوره ، 512 دانلودش رو با 60 داره
و آنتنش هم قطعی میده
ایرانسل هم شنیدم از دوستم که فرهنگشهره ، افتضاح شده سرعتش
الان مخابرات خودش ADSL میده
من خودم پارس آنلاین دارم که میخوام برم مخابرات چند روز آینده
خبری شد میام میگم همینجا![]()
اینم تعرفه های جدید ADSL مخابرات:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام هم استانی های عزیز من بچه رامهرمزم خوش بحالتون ما ادی اس ال نداریم یعنی پورت خالی نداریم![]()
سلام، این ADSL مخابرات سرعتش چه جوریه ؟ مثلا سرعت دانلود سرویس 1MG و 512 چنده ؟
بعد، این ترافیک قابل استفاده ای که نوشته برای دوره کامله یا برای هر ماه از دوره س ؟
مثلا سرویس TH1A_3 برای سه ماهی که میگه فقط 2G ترافیک داره یا هر ماهش 2G ؟
ببین گوشه تصویر اینو زده:
خوب واسه شرکتهایی مثل پارس که مجوز کشکی هستش و خیلی راحت وقتی میخوای تمدید کنی میتونی هر چیزی که دلیت بخواد تمدید کنی ولی کسی تا حالا adsl مخابرات گرفته که آمار بده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که خیلی وقته که میخوام از پارس فرار کنم ولی هیچ چیز دیگه نیست...
Last edited by plsboy; 15-07-2011 at 14:31.
سلام كسي خبر نداره رامهرمز نمايندگي ADSL داره يا نه ؟ اگه ميدونيد يه ادرسي شماره چيزي ازش بزاريد![]()
آقا این دفتر پارس تو کیانپارس هم تعطیل شده
اینم آدرس جدید :
- آدرس : اهواز، خیابان شریعتی، جنب پاساژ بازار بزرگ، پاساژ آزادی، طبقه دوم، فروشگاه پارس آنلاین
- تلفن : ۵ - ٢٩٢٣٠۶١ - ٠۶١١
- فکس : ٣٣٨٨٧۴۶ - ٠۶١١
- ساعت کاری: از شنبه تا چهارشنبه ۸ الی٢۰ و پنجشنبه ها ۸ الی ١٢
- سرپرست : صادق جهانگیری
سلام
خیلی سرعت پارس افتضاح شده ، سرعت دانلود 256 تو روز خیلی کم و زیاد میشه و 1 شب به بعد سرعت از 7 تا بالاتر نمیره حتی گوگل رو ساعت یک به بعد باز نمیشه من بعد از پایان اشتراکم با شاتل قرارداد میبندم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)