ممنون از راهنمایی ولی دو تا سوال یگی اینکه حالا که دارم میخرم 3000 نخرم؟ چرا؟ دوم اینکه همون 1000 کپی خور دایم بگیرم دیگه؟ یه جایی هم که بشه مطمئن خرید کرد یا بورسش باشه هم ممنون میشم معرفی کنید
ممنون از راهنمایی ولی دو تا سوال یگی اینکه حالا که دارم میخرم 3000 نخرم؟ چرا؟ دوم اینکه همون 1000 کپی خور دایم بگیرم دیگه؟ یه جایی هم که بشه مطمئن خرید کرد یا بورسش باشه هم ممنون میشم معرفی کنید
تفاوت مهم این دو تا یکی در بازیهای اختصاصی هست که فکر نمیکنم چندان به کار شما بیاد (در واقع بیشتر گیمرهای حرفه ای این مورد براشون مهمه) و دیگه اینکه کپی خور کردن پلی استیشن یکم دردسرش بیشتر از اکس باکس هست و یه سری تفاوت جزئی دیگه
کینکت رو که خوب تحقیق کردین وجودش باعث حذف دسته (گیم پد) میشه در مقابل PS هم چیزی داره به اسم موو (MOVE) که کارایی مشابهی داره و میتونید در مورد اون هم تحقیق کنید
اینکه نینتیندو تکنولوژی مشابه کینکت یا موو داره خبر ندارم ولی یه ویژگی مهمش بازیهاش هستن که جنبه سرگرم کننده بالایی داره
در حالی که مثلا تو اکس باکس بازیها بیشتر جدی هستن (hardcore) و اگه مثلا برادرتون 7-8 سالشه شاید چندان مناسب نباشه
البته بازیهای مناسب این سن هم در این کنسول کم نیست
حقیقتش منم با شرایط مشابه شما xbox خریدم و گاهی اوقات با خودم میگم اگه نینتیندو خریده بودم شاید بهتر میبود
اگه برادرتون سنش کمه به نینتیندو هم فکر کنید
ولی در نهایت هر کنسولی بگیرین اولا فوق العاده خوشحالش میکنید دوما مدتها باهاش سرگرم میشه
خیلی مته به خشخاش نذارید
چون تازه عضو شدین فعال نیست
احتمالا بعد از 10 پست فعال میشه
برای مرکز خرید یا به قول شما بورس،بهترین جا پشت شهرداری یا همون میدون امام خمینی هستش،البته اگه تهران باشید...................
اون دیگه به خودتون بستگی داره که از چه مدلی خوشتون میاد،من نظرم رو گفتم،الان فقط E1000 آک هستش تو بازار و بقیه مدل ها ریفر هستن...............
الان هم دیگه چیزی به اسم کپی خور دایم و غیر دایم وجود نداره،اگه بخواید آخرین فریمور رو روی دستگاتون داشته باشید یه جورایی هـکتون غیر دائم میشه اما مشکلی پیش نمیاره و زیاد نمیپره به قــولی.........................
با هزینه تعویض حدود 70 تا 80.................
البته اگه لنز تولیدی براتون بندازن،اگه لنز دستگاهی که از دستگاه های خراب برداشته شده رو براتون استفاده کنن متغیر میشه،با هزینه تعویض از 40 میگیرن تا 150.........................
پشت شهرداری مطمئن هست؟ کلاهبردار نیستند که به جای اکبند، اکبند شده بدن
با سلام خدمت شما دوستان گرامي
قصد فروش پلي استيشنم رو داشتم ميخواستم راهنماييم كنيد تا سرم كلاه نره ...
يك دستگاه ps3 مدل fat با حجم 40 گيگ دارم فكر كنم سال 2008 خريدم ، دستگاه تميزيه خيلي كم ازش استفاده كردم ... ورژنش 4.20 ، فروشنده ميگه چون آپديتش كردي بايد دانگريد بكنيمش كه واسمون 80 تومن خرج داره ، اگر آپديت نكرده بودي ميتونستم ازت بيشتر برش دارم ...
خلاصه گفت كه حداكثر ازت 450 تومن ميتونم برش دارم ... ،من بهش گفتم 500 ... فعلاً جواب نداده ...
به نظر شما چي كار كنم ؟! لطفاً راهنمايي كنيد ...
با تشكر
کنسول شما نوش حدود 1500000 تومن هست دست دوم و راحت1100000میخرن اگه طرف پول داشته باشه
البته عمرش دیگه به پایان سیده و بیشتر از این فک نکنم کسی حاضر بشه پول بده.
Last edited by javad2015; 06-03-2013 at 20:44.
دوستان الان ایکس باکس اسلیم کپی خور شده ۴ گیگ ، تو بازار تهران چنده ؟؟؟ از جای مطمئن البته ؟؟ قیمت نو میخوام .
دسته ۲ خیلی تمیز چند ؟؟
آکبند حدود یک میلیون و صد..............
دسته دو هم بین 800 تا 900،البته به تمیزیش بستگی داره................
میگم سال بعد که p s4 بیاد قیمتشو چند حدس میزنید؟؟فرض کنید دلار مثل همین الان باشه
الان ps3 رو بفروشیم پول ذخیره کنیم یا نه ریسکه به نظر شما؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)