به به! یه تجربی دیگه هم پیدا شد چه عجب. کی میگه نمیتونید توی دولتی قبول شین؟نمیخوام نا امیدت کنم ولی اگه از الان اینطوری خودتو ببازی داروسازیم نمیاری! کلی وقت تا کنکور مونده این توانایی رو توی خودت نمیبینی که حتی مدیریت دانشگاه دولتی رو قبول شی؟!
به به! یه تجربی دیگه هم پیدا شد چه عجب. کی میگه نمیتونید توی دولتی قبول شین؟نمیخوام نا امیدت کنم ولی اگه از الان اینطوری خودتو ببازی داروسازیم نمیاری! کلی وقت تا کنکور مونده این توانایی رو توی خودت نمیبینی که حتی مدیریت دانشگاه دولتی رو قبول شی؟!
كارت بسيجي فعال دارين شما ؟
اگه براي آزاد اونم مديريت ميخواين بخونين فقط دروس عمومي كافي .
براي داروسازي هم بايد در حد رقابت درس بخونين ديگه . دروس اصلي تجربي رو از پايه شروع كنين مرور كردن.
توي اين 7 ماه ميتونين موفق بشين .
بچه ها كسي دفترچه كنكور سراسري پارسال رو داره ؟
اون صفحه اي كه زيرگروه ها و ضرايب دروس تخصصي مشخص شدن رو لازم دارم .
با تشكر
والا کارت هنوز ندادن ولی میگیرم
درضمن به نظزشما رو کدوم درس ها زوم کنم
ریاضی وفیزیکم ضعیف هست بقیه خوبه
سلام بچه ها من پسوردم توی این بوکس میل هام بود یاهو میل هم که فیلتر بود نمی تونستم بیام تو فروم .الآن از فیلتر دراومد.![]()
من دارم.سوالی داشتی بپرس تا نگاه کنم بهت بگم.
این فقط مشکل تو نیست اکثر کنکوری ها به این مشکل برمی خورن.به نظرم با برنامه ی روزانه ی گزینه دو پیش نری بهتره.منظورم ساعت برنامه هاشه.خودت برنامه ریزی کن که هر روز چه جوری برنامه های اون روز رو بخونی.اگر هم عقب افتادی بجای اینکه همه چیز رو کنا بذاری،با خودت شرط بکن من که از برنامه عقب موندم،حالا بی خیال اون،باید توی 2 ساعت آینده فلان درس رو بخونم.وقتی اون درس رو کامل خوندی،انگیزت بالا میره و میتونی همین طوری جلو بری.
ای بابا انقدر خودت رو دست کم نگیر.
همیشه میگن:
هدف رو بگیر رو آسمون تا بیفتی رو پشت بوم
دوستان، برای بانک تست ریاضی اندیشه ی فائق رو میخوام تهیه کنم ! ایا این فقط تست داره و یا توضیحاتی رو به صورت نکته مثل شیمی دو مبتکران ارائه میده ؟!
برای فیزیک چه چیزی پیشنهاد میکنید ؟! (برای بانک تست گاج دو جلدی )
عربی چطور ؟! با نکته البته چون برای آموزش جزوات خوبی دارم .
برای فیزیک:مبتکران
برای آموزش عربی اگه ضعفت خیلی عمده نیست،جزوه کافیه وگر نه ایاد فیلی رو بخر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)