امروز نور الا نور شد.چراغ adsl هم خاموش شد.
![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
امروز نور الا نور شد.چراغ adsl هم خاموش شد.
![]()
حذف شود.............
Last edited by ardalan_zapata; 13-03-2013 at 10:57.
رفتم بهشون گفتم.گفتن مخابرات دستغیب 3 روز خراب بوده داره الان بری خونه درسته.نرفتم خونه.به یک نفر که خونه بود زنگ زدم گفت وصل نشده.
همونجا بهشون گفتم.گفت برو پشتیبانی.اونم گفت برو خونه تا ظهر وصله.اومدم.وصل نشده بود.زنگ زدم.گفت برو بزن به قسمت ورودی ساختمون.چراغش رو شن میشه.نشد.باز زنگ زدم.ولی با یه لحن دیگه حرف زدم.اونم گفت الان دم ورودی ساختمونی؟گفتم بله.گفت کارشناس فرستادم،روشن شد هزینه ش رو میگرما.گفتم من الان ورودی ساختمونم.گفت چند لحظه بصبر.......................................... ......................................
گفت تا شب حله.چن لحظه بعد روشن شد.ولی بازم اینترنت قطع میییییییییییییییییییباشد.
اینم از پشتیبان های مهربون.خدا وکیلی فقط میپیچونن.
سلام آقای ریاضی
هنوز سرعت دانلود شبانه همه سرویسها 30 کیلو بایت هست ؟!
اینم ایمیل ریاضی در جواب سوالم:
سلام
سرویسهای 512 و یک مگابیت سرعتهای بالاتری دارند.
ریاضی
مثل چی دروغ میگن......
منم در جوابش نوشتم:
من که دوهفته پیش سرویس 2مگ گرفتم سرعت دانلود شبانه با سرویس 128 یکی بود دوباره تغییر دادم به 128 .
امروز هم زنگ زدم خانم کیانی گفتند مثل قبل هست سرعت های شبانه.
شما باید سرویسهای سه ماهه به بالا را بگیری تا ارزون بیفته.
شما مرکز مخابرات یا پیش شمارت را بگو تا اگه دوستانی از اون مرکز هستن و از ISP ای سرویس میگیرن نظرشونو بگن و پیشنهاد بدن.
بچه های ارم نتی امروز سرعت دانلود روزانه من خیلی کم بود.مال شما هم کم شده.دانلود روزانه در حد 20 30 کیلو بود
نه من مشکلی ندارم.
سلام.
من 2 روز دیگه سرویس پارس آنلاینم تمومه و میخوام با یه شرکت دیگه قرارداد ببندم.
گفتم از شما یه راهنمایی بگیرم.
من تا حالا 3 تا ISP استفاده کردم:
شاتل؛به دلیل سرعت مضخرفش تو روز و شب عوضش کردم
صبا نت؛سرعته شبانش افتضاح بود
و در حال حاضر پارس آنلاین؛که این اواخر هم شبانش خیلی خیلی کم شده و هم روزانش بی کیقیت شده و کلی قعطی داره.
-----------------------------
حالا یه isp میخوام که :
1-پینگش بد نباشه
2-سرعت شبانش خوب باشه
3-در صورت امکان نامحدود هم داشته باشه
ممنون میشم جوابم رو بدین.
سلام دوست عزیز
لطفا مرکز مخابراتتون یا پیش شمارتون را بگید تا هم برای بقیه دوستان مفید واقع بشه و هم دوستان بتونن بهتر شما را راهنمایی کنن!
739
مرکز حضرتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)