رو سایت Speedtest.net دیدم فقط ! سایت دیگه ای هم سراغ دارید ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
رو سایت Speedtest.net دیدم فقط ! سایت دیگه ای هم سراغ دارید ؟
سایت که فایده نداره زیاد
شما موقع دانلود سرعت دانلودتون چقدره؟
موقع اپلود چطور؟
سلام
من 1 هفته است از شاتل 512 گرفتم
ولي شبا 10 تا 25 دانلود دارم يعني نهايتا 30
ولي ديشب تو سايت اعلام كردم افت پهناي باند دارم كه از تهران بهم زنگ زدند (دمشون گرم)
اما بازم مشكل داشتم
چيكار كنم؟
بچه ها خواهشا اگر می خواین بحث تورنت بکنین برین تاپیک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان اين ماله دوستمه در يك كوچه وار يه مركز مخابراتي
ماله دوسم صبانت
واين ماله خودم شاتل
هر دو تامون 128 چرا ماله دوستم دانلود و اپلودش بيشتره؟؟؟
ماله خودت که خیلی خوبه ! ولی پینگت یکم بالاست ! ولی ماله دوستت تازه کم هم هست !!!!!!!! چون صبا سرویص 1 مگ رو به اسم 128 میده .
شما از نرم افزارهای دانلود منیجر مثل idm استفاده کن و همچنین لیک های مستقیم و resume دار رو به کار ببر و تعدا کانکشن ها رو برای هر دانلود تو نرم افزار حداقل 8 در نظر بگیر که از تمام پهنای باندت استفاده کنه برای دانلود و اگه میتونی یک لینک رو نزار واسه دانلود 3 تا لینک رو همزمان بزن برای دانلود که سرعت به حداکثر خودش نزدیکتر شه
صبانت داره 1 مگ میده الآن؟ همون قیمت 13600؟ اونوقت شب ها دانلود رایگانه؟ و 3 ماهش 9 گیگ ترافیک میده؟
گروه شركتهاي شاتل به عنوان هديه نوروزي به كليهي متقاضيان اينترنت پرسرعت در كليهي مراكز مخابراتي تهران،
به مناسبت فرا رسيدن سال نو، يك ماه شارژ رايگان اعطا خواهد كرد. بدينترتيب، كليهي كساني كه از سوم اسفند
ماه تا پايان اسفند ماه 1387 در هر يك از مراكز مخابراتي تهران (به جز مراكز مخابراتي سلمان،باهنر،استقلال)، هر يك
از سرويسهاي ويژه و يا سرويسهاي اقتصادي شاتل را بسته به ارايهي سرويس در مركز مخابراتي مورد نظر،
خريداري كنند، از يك ماه اينترنت رايگان شاتل بهرهمند خواهند بود.
اگه 128 اکو هست که درسته! 64/128 هست!
این سایتهای تست توی ایران دقیق نیست!
انگار مرکز باهنر و استقلال را هم اضافه کردن جز بلک لیست تخفیف
سلام بر دوستان شاتلی 2 3 روز نبودیم چقدر پست زدید/
هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)