دیگه کم کم باید کوچ کرد از این شرکت .
پریشب ساعت 1 زدم تا صبح 500 مگ دانلود شد .
صبح پاشدم دیدم هم مصرف روزانه حساب کرده هم شبانه .
ما که رفتیم نامحدود سپنتا ...
از شر هر چی محدودیته تا یکی دو هفته دیگه خلاص میشیم![]()
دیگه کم کم باید کوچ کرد از این شرکت .
پریشب ساعت 1 زدم تا صبح 500 مگ دانلود شد .
صبح پاشدم دیدم هم مصرف روزانه حساب کرده هم شبانه .
ما که رفتیم نامحدود سپنتا ...
از شر هر چی محدودیته تا یکی دو هفته دیگه خلاص میشیم![]()
برای منم همینطور حساب کرده شرکت
زنک زدم به پشتیبانی میگم من هیچ حجمی نداشتم و یک گیگ خریدم و گزاشتم دانلود شبانه و پاشدم دیدم میزنه اکانت شما تمام شده
رفتم دیدم نوشته 2.7 گیگ مصرف روزانه. به پشتیبانی میگم چطور ممکنه با یک گیگ حجم من 2 گیگ دان کنم؟؟ میگه حتمآ از قبل داشتین. میکم عزیزم من یک سیب دارم و داتک از من 3 تا سیب میخواد آیا این ممکنه؟؟
کلی بحث و اینا آخر هم هیچی . گفتم دمت گرم خیلی باحالی به خدا
تو پارس آفلاین هم ازین اتفاق ها میفتا اما باز بر میگردوندن حجمو
ما که کلا بی خیال دانلود شبانه شدیم چند وقته. از بس سرعت مزخرف شده که دیگه ارزش نداره
مدیافایر بدون فیلترشکن باز میشه براتون ؟
حرومزاده ها همه چیشون آشغاله این یکی هم اضافه شد بهش ...
مدیافایر رو باز کزدم الان اما امروز هر چی فایل اومدم لز 4share دانلود کنم صفحه اول میومد وقتی لینک دانلود رو کلیک میکردم فیلتر میشد!!!
برای منم تو طول روز خیلی قطعی داره، یعنی قطع و وصل زیاد میشه. بعضی وقتا هم باید خودم مودم رو خاموش روشن کنم درست بشه. خیلی رو اعصابه...
الانم که داره برف میاد از صبح اوضاع خرابه
الان دیگه تقریبا همه isp پوکیدن دوستای من از شاتل و پارس افلاین و .... دارن ماله اونا هم کنده داتک میگه مخابرات سرعتا رو کاهش داده مثله اینکه این اینترنت ملی میخواد راه بیافته کم کم باید فاتحه نت رو بخونیم...
Last edited by AliROCK; 29-12-2011 at 03:10.
اره 2-3 روزه برای من جون میکنه صفحه ای رو باز کنه و بعضی سایت ها رو اصلا باز نمیکنه
ماشالله هدف اصلی از ایجاد www این بود که بین المللی باشه ولی ما ایرانی ها باز ابتکار به خرج دادیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)