cleev جان به نظرم ما که USR داریم به این مشکل جالب بر می خوریم!
راستی من می خوام مودم وایرلس بخرم ولی انفورماتیک گستر دیگه USR نمیاره!! USR وایرلس می تونم از تو بازار گیر بیارم یا اینکه برم دنبال مارک های دیگه؟!
مارک پیشنهادیت بعد از USR چیه؟
ممنون
cleev جان به نظرم ما که USR داریم به این مشکل جالب بر می خوریم!
راستی من می خوام مودم وایرلس بخرم ولی انفورماتیک گستر دیگه USR نمیاره!! USR وایرلس می تونم از تو بازار گیر بیارم یا اینکه برم دنبال مارک های دیگه؟!
مارک پیشنهادیت بعد از USR چیه؟
ممنون
نه این مشکل فقط واسه ما نیست و خیلیا چنین مشکلی دارن... شما و هر کس دیگه ای که چنین مشکلی داره اگه اون کاری که گفتمو انجام بدید تمامی مشکل عوض میشه... مقصر ISP یه نه شما... کافیه IP شبکه رو از توی مودمتون تغییر بدید... سیم تلفنو قطع کنی همه چی حله...
USRobotics توی بازار دیگه پیدا نمیشه و ریسک خریدش زیاده (با توجه به اینکه دیگه شرکت رسمی ای نیست که واردش کنه به همین دلیل احتمال اینکه جنس تقلبی بفروشن زیاده)... LinkSYS بگیر عالیه...با گارانتی "ساخت سیستم"...
![]()
Last edited by Cleeev; 14-08-2009 at 07:48.
ممنون از دوستان عزیز ehsan -old و wichidika به دلیل راهنمایی خوب و کامل
بین asus am604 و tplink td8841 کدوم رو انتخاب کنم؟ گویا قیمت tplink یه مقدار بالاتر هم هست.
ممنون
آخه از یه طرف هم حیفم میاد این مودم رو بفروشم
چه مدلی از LinkSYS هست که وایرلس باشه و قیمتش هم خوب باشه؟!
ساخت سیستم قطعه رو تعویض هم می کنه در صورت خراب بودن؟
ميشه بگيد كدوم فروشگاه؟
منظور این دوستمون ( و خودم) همون مودم های وایرلسه که امواج موجود در سطح شهر ( که توسط آنتن های ISP ایجاد شدن ) رو میگیره و وارد نت میشه.
والا داتک که D-Link اجاره میده و از قیمش هم خبری ندارم.
اگه برد واست مهمه یه مودم عادی بگیر ( مثل asus-am604g) و بهش یه آنتن 7db اضافه کن( بجای آنتن خودش که تو جعبه داده میشه ). آنتن D-Link حدود 30 تومنه که تا 300 متر برد رو زیاد میکنه.
اینجوری هم میشه نصبشون کرد که برد بیشتر داشته باشه:
من asus-wl600g دارم برد عمودیش 3 طبقه است. راحت تا وسط های کوچه (حدود 200 متر) رو پوشش میده. ( یه سال پیش گرفتم 160 )
Last edited by a6l3i; 14-08-2009 at 17:50.
دو مدل هستن که هم عالین و هم خوشگلن... از سری جدید محصولات Linksys
WAG54G2 - قیمت 95-100 هزار تومن
WAG160N - قیمت حدود 180 هزار تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جفت اینا از طیف وسیعی از پروتوکل های وایرلس پشتیبانی میکنن و همچنین 4 پورت Ethernet دارن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
WAG54G2 جنسی عالیه با قیمت عالی از شرکت معظم Cisco Systems
ساخت سیستم هم یکی از قدیمی ترین و بهترین شرکتای وارد کننده و گارانتی کننده محصولات Linksys و SMC توی ایرانه و البته من نمیدونم که تعویض میکنن یا نه ولی مطمئن باش با این گارانتی بهت بد نمیگذره... اصلا کی دیده تا حالا محصولات سیسکو مشکل لاعلاج پیدا کنن...؟؟؟
- قیمت ها از mylavan.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Cleeev; 14-08-2009 at 21:03.
من می خوام مودمم به شعاع 100 متر خونه رو خوب آنتن بده و وصل بشه و قطع نشه و از این حرفا!!
به نظر شما افقی بگیرم کارم رو را می اندازه یا اینکه افقی عمودی رو بگیرم؟!
(بودجه هم نمی خوام دیگه بیتشراز 140 بزارم براش)
ممنونم![]()
سلام من از مودم و این چیز ها هیچی نمیفهمم پس اگه حرف بیخودی زدم بهم نخندین.
من میخوام یک مودم (تا اونجایی که یادم میاد روی جعبش اینو نوشته بود) TRANDA بخرم.سرعت اینترنتم 512 هست.خوبه.اگه نیست چی پیشنهاد میکنید.راستی تک پورت هست.ممنون.
قيمتlinksys wag54g2
81000تومان هستش خودنمايندگي ساخت سيستم.
بعدش چرا همه مي گند link sys خوبه.
لطفاً در google يك search بكنيد متن زير را
wag54g2 problem
مطالب جالبي بدست مياريد
لينك سيس هم هميچين تحفه ايي نيست نون شهرتش را مي خورد. لطفاً دليل بياوريد.
Last edited by wichidika; 15-08-2009 at 16:37. دليل: اشتب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)