مگر اينكه اون برنامه ربطي ه اس ام اس و تماس و gprs داشته باشه
دوستان من ibook رو نصب كردم خيلي خوبه تازه ميگفتن كتابا فارسي روش خيلي كنده ولي ايپاد نسل جديد خيلي روونه!فكر كنم مال پروسسرش باشه
مگر اينكه اون برنامه ربطي ه اس ام اس و تماس و gprs داشته باشه
دوستان من ibook رو نصب كردم خيلي خوبه تازه ميگفتن كتابا فارسي روش خيلي كنده ولي ايپاد نسل جديد خيلي روونه!فكر كنم مال پروسسرش باشه
دوست عزیز میشه یه توضیح بدی چه جوری میشه روی ipod ازش استفاده کرد..
من وقتی یوزر و پسورد رو میزنم میگه authentication failed .[/QUOTE]
سلام
شما وقتی توی این سایت اکانت میسازی واست ایمیل فعال سازی میفرسته که باید فعالش کنی
بعد به صورت زیر تنظیماتو درست کن
Configuring VPNReactor on iPhone & iPod Touch
Launch the Settings application, click General, click Network, click ---.
Click Add --- Configuration.
Click PPTP and enter the following information:
- Description: VPNReactor
- Server: ---.vpnreactor.com
- Account: Your Username
- Password: Your Password
Click Save
چه کتاب فارسى هست واش?
چند تا سوال دیگه داشتم ،
نسل 4 قابلیت ضبط صدا داره یا نه؟کیفیتش در چه حدیه ؟ میشه ازش انتظار یه Voice recorder رو داشت؟(برام مهمه)
از اونجایی همه از کیفیت خوب فیلم برداری این دستگاه تعریف میکنن و از کیفیت بد عکس برداری این دستگاه ناراضی اند میخواستم بدونم رزولوشن عکس های گرفته شده با این دستگاه چقدره؟720*960 هست؟
فیلم گرفته شده رو با چه فرمتی ذخیره میکنه؟
براش باید شارژر جداگانه خرید؟ اگه آر ه با یو اس پی چقدر طول میکشه شارژ بشه؟
کیفیت هدفون داخل جعبه چطوره؟ یه هدفون خوب برای خرید معرفی کنید
پورت های اتصالیش چیه ؟ مینی یو اس پی داره؟ واسه هدفون چه پورتی داره؟
یه شیلد و یه کیس خوبم براش معرفی کنید مدل وقیمتش اگه زحمتی نیست ذکر کنید چجوری از اصل بودنشون مطمئن بشم؟!
ببخشید سوالام زیاد شد
مرسی
چند روز دیگه قصد خرید دارم اگه جای خوب و مطمئنی برای خرید میشناسید معرفی کنید
Last edited by hacpdvp; 10-12-2010 at 19:11.
زياد نيست يه چندتايي هست كه اونارو هم تبديل كردند به epub ولي تبديلش خوبه و مشكلي نداره من خودم خواستم تبديل كنم يه چيز افتضاحي شد ولي خوب بازم كتاب لاتين نميشه اونا خيلي باحال تر ميشند
سلام.
1.بله میشه . کیفت هم خوبه من که راضییم !
2.رزولوشن رو نمیدونم ولی کیفت فیلمش بالاس و عکسش هم اینجوری که میگن بد نیست !!!!
4.آره .. با یو اس بی یه 2ساعتی میشه !
5.کیفیتش عالیه... پیشنهاد میشه اگه از خود اپل میخواین in-Air بگیرین عالیه !
6.یو اس بی که پورتش 30مین بهش میگن فکر کنم ! (اطلاعات بیشتر تو خود سایت اپل هست ) و هدفون هم 3.5 میلیمتریه
7.شیلد که Zagg و کیس هم من خودم می خوام مدل ژئومتریکی مال Speck رو بگیرم Candyshell هم جالبه !
( برای اطلاعات بیشتر به سایت Speck مراجعه کنید :)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشی![]()
خوب اول بگم دوربينش رو ميشه يكاري كرد با ١٢٨٠•٦٢٠ عكس بگيره
بعدم منظور ايشون هدفون in.ear بود كه من ميگم نگيريد چون هم گرونه هم صداش خيلي زياده ادم گوش درد ميگيره
شرمنده یک سوال دیگه
خیلیها میگن چون در ایران اینترنت درست و حسابی نداره برای همین محصولات اپل اونچنان در اینجا کاربرد ندارن.
دوستانی که آپپاد تاچ دارن غیر از موسیقی چه استفاده های دیگه ای ازش میکنن؟
با تشکر
این آدرس اگه تهرانه واسه منم بی زحمت پ.خ کنیدبرادر کی گفته بری 40 ت.م پول بی زبونو بدی شارژر بسونی؟
آدرس رو واست پ.خ کردم.
ممنون
با JailBreak یا با کمک نرم افزار اورجینال میشه کیفیت عکس گرفته شده رو بالا برد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)