بردیا این که ریختی اگه به نام pe2009-edit01 چنین چیزی باشه باید بریزیش توی
تا کار انجام بیگرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بردیا این که ریختی اگه به نام pe2009-edit01 چنین چیزی باشه باید بریزیش توی
تا کار انجام بیگرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من می خوام شب این پچ را دانلود کنم!
دیشب که خیلی اذیتم کرد ایا لینک دیگری برای دانلود این فایل هست؟
چون لینک دانلود Gamingaccess شب 8Mb رفت و خارج شد!
راپید شار هم که تازگی ها کارش شده فقط Error دادن و برای دانلود نمیشه ازش استفاده کرد.
لینک filefront هم که فیلطر هست.
جای دیگری برای دانلود این پچ نیست؟
مرسی.ولی بازم حال نکردم،به اسم بوندس لیگا هستش ولی فقط بازیکنا اسماشون عوض شده وگرنه نه اسم تیم درسته نه لوگوها نه پیراهنا.
الان من برای رفع مشکلات پچ 33مگابایتی رو دانلود بکنم؟BURGUM PATCH for PES 2009 v0.35
من از اول با PES یک مشکلی داشتم و هنوز هم دارم, اونم اینه که اگر بخوام مثلا توی لیگ انگلیس بازی کنم باید چی کار کنم؟
اگه به قسمت League برم که اونجا نقل و انتقالات نداره, اگه توی قسمت Master League برم اونجا هم تیما با هم قاطی میشن و نمیتونم فقط با تیم های لیگ انگلیس بازی کنم.
لطفا راهنماییم کنید که چطوری یک لیگو شروع کنم؟
سلام بچه ها تو رو خدا جوابمو بديد من بازي رو نصب كردم وقتي كه لود بازي كه تمام مي شود ومي خواهد برود در داخل مسابقه پنجره بازي بسته مي شود چه كار كنم ؟
دوست عزیز میشه مشخصات سیستمت رو بدی ؟
فک کنم سیستمت کم میاره؟
دوست عزیز لینک راپید شیر رو در این سایت کپی کن تا لینک مستقیم دانلود رو بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Burgum Patch 0.35
Features:
* All Champions League and UEFA Cup teams (BATE, Anorthosis and Aalborg still in BETA VERSION, some UEFA Cup teams also still in BETA VERSION)
* EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers (some players missing, need to be created)
* Bundesliga in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only'
* Bayern Munchen and Werder Bremen 100% done
* Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players missing, need to be created)
* Croatian 1. HNL League in Others B ('player names only, several in-game edited kits, still in BETA VERSION)
* Almost completed relinked kits (some Nationals, LFP and newly created teams still mising kits)
* Unlocked Classic Teams and Classic Players with real names
* Sandbags removed!!!
How to install:
1. Copy and install kitserver in your game folder.
2. Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطفا برای نقل قول پست های عکس دار ، عکس ها رو حذف کنید تا سرعت لود شدن تاپیک بالا بره
شما تو مسترلیگ اولش که یه لیگ رو برای بازی انتخاب میکنی میتونی همونجا جای تیمها رو عوض کنی.یعنی هر تیمی رو که دلت میخواد به جای یه تیم از لیگی که انتخاب کردی میذاری.میتونی لیگ انگلیس رو خودت درست کنی.یعنی تمام تیمهاش رو به جای تیمهای لیگت بذاری.
cpu : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz x 2 (2.33Ghz)
ram 2.0 GB
NVIDIA GeForce 8600 GT (PS3.0/VS3.0
يكي از دوستان چند صفحه قبل يه بول پك گذاشته بودند كه دان نكردم (اينم عكسشه) حالا هر چي گشتم نتونستم پيداش كنم
لطفا هر كي صفحشو بلده به ما بگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)