با سلام
البته توی GPRS ایرانسل همین مشکل هست - کلا مسنجر یاهو مشکل داره
اما وایمکس رو دقیقا نمیدونم.
اما شما از د اخل کنفرانس برید و امتحان کنید که ویس بدید
موفق باشید.
با سلام
البته توی GPRS ایرانسل همین مشکل هست - کلا مسنجر یاهو مشکل داره
اما وایمکس رو دقیقا نمیدونم.
اما شما از د اخل کنفرانس برید و امتحان کنید که ویس بدید
موفق باشید.
دوست عزیز مرسی از جوابتون ولی مشکل من حل نشد ببینید وقتی کلا وارد جایی می شم که voice chat داره پیغامی با عنوان voice error رو دریافت می کنم که این رو نوشته:
this computer does not appear to have audio input capability , or it is not configured correctly.
چی کار کنم؟![]()
شما تا به حال از مایکروفون سیستمتون استفاده کردید؟ برای کسب اطمینان از صحت عملکرد ورودی صوتی، در یک برنامه دیگه مثل Voice Recorder، امتحان کنید و ببینید آیا صدا از مایکروفون ضبط میشه یا خیر.
در صورتیکه در این برنامه هم با مشکل روبرو شدید، اتصال مایک رو کنترل کنید و در صورتیکه مطمئنید مشکل از اون نیست، درایور کارت صدا رو مجددا نصب یا آپدیت کنید. ولی اگر در برنامه های دیگه بدون هیچ مشکلی قادر به ضبط و پخش صدا هستید، ابتدا از طریق منوی Help > Check for updates، آخرین ورژن مسنجر رو دریافت کنید، سپس فایلهای زیر رو دانلود و نصب کنید، به احتمال زیاد مشکلتون رفع خواهد شد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
از وی پــی ان استفاده کنید درست می شه
بچه ها یه کاری میکردیم بدون میکروفون صدا رو پخش کنیم
من تو ویندوز7 بلدم درستش کنم ولی الان Xp دارم هر کاری میکنم پیدا نمیکنم میشه یه راهنمایی بکنید
سلام دوستان.ورژن یاهو من ۱۰ هستش بعضی موقعها که تو روم هستم پیام هام نمیره. کسی میدون دلیلش چیه؟
مرسی دوستان مشکلم حل شد.الان voice دارم.حالا یه سوال دیگه می خواستم ببینم امنیت یاهو برای چت تصویری در چه حدیه؟یعنی امکان داره 2 نفر که دارن با وب چت می کنن وبشون رو از راه -- یا حالا هر طریق دیگه ای ببینن؟یا فقط ما دو نفری که بهم وب دادیم همدیگرو می بینیم؟
با سلام
مشکل شاید از شلوغی اون روم هست
موفق باشید.
کسی مشکل منو حل نمیکنه![]()
سلام چرا بعضي وقتا گزينه هاي ويس و وب در ياهو غير فعاله؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)