اگه از پارسو صبا بگیری تقریبا همون 128 رو بهت میدند اما بقیه رو باید بالاتر بگیری مثلا 256 یا 512-دیگه بستگی به شرکتش و سیاست های اون شرکت داره که میخواد 128 رو روی چند ببنده
همین 2 شرکت فکر کنم بیشتر مناسب شما باشه
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
اگه از پارسو صبا بگیری تقریبا همون 128 رو بهت میدند اما بقیه رو باید بالاتر بگیری مثلا 256 یا 512-دیگه بستگی به شرکتش و سیاست های اون شرکت داره که میخواد 128 رو روی چند ببنده
همین 2 شرکت فکر کنم بیشتر مناسب شما باشه
كسي اطلاع نداره؟
سلام
بالاخره این پنل شبکیه درست شد ؟؟؟
کسی اطلاعی داره ؟
SMS دادن درست شده ولی وارد نمیشه![]()
آقا این پیشگامان قیمت عید تا عید برا گیگ اضافش گذاشته.
مثلا 10 گیگ که بخری 15 تا بهت میدند. ظاهرا قیمتش 25 تومنه.
قبلا هم همین قیمت بود؟
نمیدونم چرا کسی پست صفحه قبل من رو ندید !
لطفآ اگر پینگ زیر 200 می گیرید اعلام کنید با کدوم ISPاشتراک دارید . من کارم به همین پینگ بنده
صبانت پینگ 400به بالا تو تست به من میده لگ تو بازی های آنلاین رو اعصابه
اگر اطلاع ندارید حداقل یه شرکت معرفی کنید که کمترین سرویس ازش گرفته میشه تو اصفهان .
متشکرم
نه!
خیلی ارزونتره!
قبلاً با 10 تومن 3 گیگ میداد الان 5 گیگ.
به صرفه است که سرویسم که تموم شد یه 3 ماهه با 3 گیگ ترافیک بگیرم بعد 10 تومن حجم بخرم تا بشه 8 گیگ.
واسه من ماهی 17 تومن در میاد با 2.6 گیگ ترافیک!
اما این قطعیاش بد جور رو اعصابه کسی زنگ زده به مسولینش و جواب گرفته باشه چون الانه 24 ساعته قطعی داره ه روز چه شب
من شاتل که داشتم اصلا قطعی نداشت((افت سرعت بسیار زیادی داشت)) نمیدونم چرا اینه نمیخوان به این وضعیت پایان بدن
باز شما خوبه قعطی موقتی داریاما این قطعیاش بد جور رو اعصابه کسی زنگ زده به مسولینش و جواب گرفته باشه چون الانه 24 ساعته قطعی داره ه روز چه شب
من شاتل که داشتم اصلا قطعی نداشت((افت سرعت بسیار زیادی داشت)) نمیدونم چرا اینه نمیخوان به این وضعیت پایان بدن
ماله مارو که 8 روزه کلا قعط کردن هر چی هم زنگ میزنی هر دفعه یه بهونه میارن!
نه راه پس داریم نه راه پیش!
نه میزارن بریم یه جا دیگه و خط رو از رانژه در میارن (با اینکه ترافیک باقی مونده ام هم گفتم میبخشم حدود 3 گیگ)
نه اینترنت خودشون رو وصل میکنن
آره این قطعی هاش بده.دیروز حدود نیم ساعت واسه من قطع بود.زنگ زدم گفت دیتا سنتر ایراد داره.
10 دقیقه بعد درست شد.خودش میگفت دارن تغییرات میدن!!!
قبلا خیلی کم قطعی داشت.ماهی یه بار شاید!
کلا پیشگامانم سرطان شد رفت ...
قطع و وصل شدنش که دیگه تبدیل به یه معضل دائم شده ...
چند روز پیش هم که طبق معمول مشکل شارژ آنلاین داشتیم که بعد از 4 روز بالاخره وصل شد
با این وضعیت فکر نکنم بتونم بیشتر از این تحمل کنم (هر چند که میدونم بقیه سرویس دهنده ها هم ثباتی ندارند)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)