تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 905 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395435485885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    آمپر آب پراید 86 توی جاده روی وسط وایمیسه؛؛؛اما توترافیک تا نزدیک خط چهارم میره فن روشن میشه میارش یکم بالاتر از وسط؛؛خوبه؟ مشکلی نداره ؟ دیاگ که زد دما وقتی میرفت رو 90 فن روشن میشد
    ضمنا یه مقدار آبم کم میکنه مثلا 500تا توشهر که رفتم کمتر از یک لیتر آب کم کرد؛؛از در رادیاتور ممکن باشه؟ یا وضعیت بدتره؟
    سلام
    اگه آمپر حرارت در ترافیک میره بالا و با گاز دادن به تدریج میاد پائین پس علتش کمبود آب هست .
    اگر آمپر در ترافیک و جاده میره بالا تا نزدیکی قرمز بعدش یهو به سرعت میاد پائین پس ترموستات خرابه و گیر میکنه و باید سریعاً تعویض بشه با ترموستات مثل خودش .
    اگر در حال حرکت دما خوب هست اما در ترافیک میره بالا و با گاز دادن بدتر میشه پس فنِ رادیاتور کار نمیکنه .
    =========================+==
    برایِ پیدا کردنِ نشتی اول باید ببینید چه مقدار آب کم میشه در یک روز یا چند روز .
    انواع نشتی :
    شُرشُر ریختن آب از زیر ماشین که پیدا کردنش خیلی آسونه و معمولاً از ترکیدنِ یک شیلنگ یا در رفتنش یا بیرون پریدن پولکی یا خراب شدن واتر پمپ یا سوراخ شدن رادیاتور بر اثر تصادف بوجود میاد
    چک چک ریختن آب که معمولاً از سوراخ شدن شیلنگها یا رادیاتور یا خرابی کاسه نمد واتر پمپ یا خرابی بست شیلنگها هست
    خیس شدن کمی از یک شیلنگ یا رادیاتور یا بدنه ی موتور که علتش میتونه از محکم نبودن بستِ شیلنگ یا آغاز خرابی واتر پمپ یا آغاز سوراخ شدن یک شیلنگ یا رادیاتور یا منبع انبساط یا خرابی واشر ترموستات باشه .
    کم شدن آب بدون هیچ علامتی که ممکنه از ترک داشتن سرسیلندر , خرابی واشر سرسیلندر , نشت بسیار کم آب در یک جای داغ و تبخیر شدن سریعش , خرابی درب منبع انبساط و تبخیر شدنشون آب , نشتی در واشر ترموستات و یا آغاز نشتی در پولکی باشه . باید با نور کافی و چشم تیز بین دنبال شوره روی بدنه موتور یا رادیاتور یا منبع انبساط بگردین .
    اگر از واشر سرسیلندر باشه ممکنه روی گیج روغن قطرات آب دیده بشه .یا در اگزوز بخار آب دیده بشه .

2. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان

چند وقتی بود که ماشینم( پراید 131) به راست میکشید ،رفتم جلو بندی و تنظیم فرمون زدم مکانیک گفت برو اگه درست نشده بود جای چرخای جلو را با هم عوض کن دوباره بیا
    وقتی چرخا را با هم جابجا کردم دیدم جای قربیلک تغییر کرد و از جای خودش منحرف شد (کج شد)
    رفتم پیش همون مکانیک دوباره تنظیم فرمون زد پیچ قربیلک را باز کرد و قربیلک را در اورد وسر جاش صاف کرد و محکم بست
    اما الان دوباره خودبخود قربیلک کج شده ،
    کمی نگرانم که مبادا تو حرکت مشکل ساز بشه،
    نظر شما چیه؟

4. این کاربر از abbas-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان

چند وقتی بود که ماشینم( پراید 131) به راست میکشید ،رفتم جلو بندی و تنظیم فرمون زدم مکانیک گفت برو اگه درست نشده بود جای چرخای جلو را با هم عوض کن دوباره بیا
    وقتی چرخا را با هم جابجا کردم دیدم جای قربیلک تغییر کرد و از جای خودش منحرف شد (کج شد)
    رفتم پیش همون مکانیک دوباره تنظیم فرمون زد پیچ قربیلک را باز کرد و قربیلک را در اورد وسر جاش صاف کرد و محکم بست
    نظر شما چیه؟
    سلام

متوجه نمیشم تعویض چرخا چه ربطی به جای قربیلک داره.
    مگه اینکه دو تا چرخ دو سمت ، عمق گل لاستیک و جهت سابیدگی گل لاستیک فرق کنه.
    شما اول چک کن عمق گل لاستیک دو تا چرخ جلو با هم یکی باشه.و اینکه جهت ساییدگی هر دو تا چرخ جلو یکی باشه.( البته اگه چرخ جلو سمت راننده خیلی جزئی کمتر از سمت دیگه ساییده شده باشه طبیعیه. )

الان فرمون میکشه؟؟؟
    در ضمن یک احتمال دیگه هم وجود داره.اونم اینکه مهره تنظیم فرمون رو خوب سفت نکرده باشه و به مرور زمان چرخیده باشه ( معمولا پشت این مهره یک مهره دیگه هم داره که باعث میشه مهره سر جاش قفل بشه و نچرخه )

6. 2 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    آمپر آب پراید 86 توی جاده روی وسط وایمیسه؛؛؛اما توترافیک تا نزدیک خط چهارم میره فن روشن میشه میارش یکم بالاتر از وسط؛؛خوبه؟ مشکلی نداره ؟ دیاگ که زد دما وقتی میرفت رو 90 فن روشن میشد
    ضمنا یه مقدار آبم کم میکنه مثلا 500تا توشهر که رفتم کمتر از یک لیتر آب کم کرد؛؛از در رادیاتور ممکن باشه؟ یا وضعیت بدتره؟
    سلام

با صحبت های دوستمون موافقم.
    شما اول چک کنید ، اطراف درب رادیاتور وقتی موتور گرمه خیش نباشه!!
    درب مخزن انبساط رو تعویض کنید یا واشر داخل درب رو با پراید دیگه مقایسه کنید ( داخل درب مخزن انبساط یک واشر داره که روی اون سوراخ داره. این واشر اگه تو جاش بچرخه و سوراخ رو واشر تو محلش جابجا بشه ، موتور اب کم میکنه به این صورت که آب داخل مخزن انبساط کم نمیشه ولی اگه درب رادیاتور رو باز کنی میبینی که آب کم کرده و لب به لب نیست )

بالا رفتن آمپر اب از چهار چیز می تونه باشه:
    - بد کار کردن و ضعیف شدن موتور طوری که بیشتر گرمای سوخت مصرفی به جای اینکه به کار تبدیل بشه ، به گرما تبدیل بشه ( مثلا بهم خوردن تایم موتور یا ضعیف شدن کمپرس یکی از سیلندر ها یا سوختن واشر سرسیلندر )
    - کامل باز نشدن ترموستات.طوری که جریان اب گردشی تو موتور رو موقع بالا بودن دمای موتور محدود کنه.
    - کم بودن آب رادیاتور
    - ضد یخ خاصیتش رو از دست داده و رنگش از سبز به قهوه ای یا سبز خیلی تیره تبدیل شده.

شما این کارها رو انجام بده:
    - همونطوری که دوستمون گفتن چک کن نشتی نداشته باشه ( هر جایی رو که فکر می کنی چک کن. حتی چک کن داخل کابین زیر پای شاگرد خیش نباشه )
    - چک کن وقتی رادیاتور پر هستش ، بازم آمپر آب تو شهر بالا میره.
    - واشر درب مخزن انبساط رو با یک پراید دیگه مقایسه کن یا درب مخزن انبساط رو تعویض کن ( قیمتی نداره )
    - درب رادیاتور رو باز کن ببین روی لکه های قهوه ای روشن یا کرم رنگ میبینی ( آب و روغن قاطی کردن ) . دست بزار رو خروجی اگزوز ببین دستت به طور غیر عادی خیس میشه ( نه در حد بخاری که زمستونا از اگزوز خارج میشه ) . گیج روغن رو بکش ببین انتها گیج قهوه ای روشن یا کرم رنگ شده. موتور صاف و تمیز کار میکنه ( به خصوص تو استارت اول صبح و وقتی موتور سرده )
    - آب رادیاتور اگه رنگش تغییر کرده عوضش کن ( مخلوط 50 به 50 ضد یخ و آب مقطر یا آب دستگاه تصفیه . البته اگه منطقه زیاد سرد نیست میتونی از 40 به 60 هم استفاده کنی )در ضمن هیچوقت از این اب سبز ها که به عنوان آر رادیاتور میفروشن استفاده نکن.برای رادیاتور از اب مقطر یا اب تصفیه استفاده کن .
    - در نهخایت ترموستات رو باز کن و بزار تو ظرف اب جوش ببین تو دمایی که روی ترموستات نوشته کامل باز میشه.( دماش رو دقیق یادم نیست ولی حدود 85 تا 90 باید باشه .)

8. 3 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا پدر دراومد.
    صدی 12تا بنزین واسه کادیلاک های قدیمی بود نه پراید صفر.خیلی بنزین میخوره واقعا منطقی نیست خواستم تا دوهزاتا تحمل کنم دیدم نمیشه من تابحال نشنیدم خودرو صفر انقدر بنزین بخور تا زمان آبندی اینجور من ورشکست میشم که !!!

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان

نظر شما چیه؟
    سلام
    بنده چند مطلب در موردِ فرمان و جلوبندی در صفحه های 227 و226 نوشته ام . اونها رو مطالعه کنین .
    اول ص 227 رو بخونید
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 14-12-2013 at 11:39. دليل: تصحیح

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

نظر شما چیه؟
    همونطور که دوست عزیزمون هم فرمودند جابجا شدن خط وسط قربیلک فرمون ربطی به چرخ ها نداره
    در مورد جابجا کردن چرخ مطمئن شید که لاستیک شما سمت نداره وگرنه جای چرخ ها رو نمی تونید عوض کنید
    برای کشیدن هم اگه هنوز مشکل دارید بعد از چک بالانس بودن لاستیگ و رینگ از لحاظ تاب نداشتن ترمز ها و بلبرینگ چرخ و بعد از اون سیستم جلوبندی و فرمان به ترتیب می ونه باشه سعی کنید فرمان رو از غربیلک باز و تنظیم نکنند چون با این کار به مرور فاصله تایمینگ فرمان بهم ریخته و بدلایلی که قبلا توضیح داده شده کار درستی نیست
    دلیل کشیدن ماشینی که ضربه نخورده اول لاستیکه و بعد ختی لنت هم میتونه باعث اون بشه
    یک نکته دیگه اینکه چرخهای عقب رو هم تست کنید و تزمز دستی رو تنظیم کنید چون ممکنه اون هم باعث بشه

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا پدر دراومد.
    صدی 12تا بنزین واسه کادیلاک های قدیمی بود نه پراید صفر.خیلی بنزین میخوره واقعا منطقی نیست خواستم تا دوهزاتا تحمل کنم دیدم نمیشه من تابحال نشنیدم خودرو صفر انقدر بنزین بخور تا زمان آبندی اینجور من ورشکست میشم که !!!
    دوست من دو تا سوال یکی اینکه چطوری و با چه شرایطی مصرف رو اینقدر وطمئن می دونید
    دو اینکه ایا وقتی ماشین روشنه بوی خاصی و یا دودی می بینید
    و اینکه چون ماشین نو هست وقتی سرده لوله اگزوز رو چک کنید تا ببینید دوده زیادی داره یا نه
    بعد اینکه وقتی ماشین روشن و گرمه ایا خوب و روان کار می کنه یا نفسش کمه؟

14. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال من باطری ماشینم را که خشکه و72 آمپر را در آوردم و گذاشتم پشت بخاری نظرتون چییه آیا عمر باطری زیاد می شه در ضمن بیرون هم خیلی برف باریده رو ماشین و این کار را کردم وماشین هم قراره دو هفته بیرون زیر برف وسرما بمونه؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان در مورد تسمه تایم یکم توضیح بدید
    هر چه مدت باید عوض شه ؟؟؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •