اونو كه قبل از اينكه اصلا شبيه ساز نصب بشه ، نصب شد. دايركت ايكس 9 هم بود فكر كنم ورژن C
اونو كه قبل از اينكه اصلا شبيه ساز نصب بشه ، نصب شد. دايركت ايكس 9 هم بود فكر كنم ورژن C
برو 3 صفحه پیش ما به چند نفر توضیح دادیم
من همیشه به همه دوستام هم میگم که بازی های شرکت نوین پندار رو به هیچ وجه نخرید
میاد تو فایلهای setup و سورس اصلی خود بازیها تغییرات ایجاد میکنه اونوقت همین مشکلات هم پیش میاره
نسخه اصلی بازی رو سعی کن گیر بیاری
من قبلا هم از اينجور مشكلات داشتم مثل بازي مافيا اما وقتي از شرت كات استفاده مي كردم اينجوري بود و وقتي از فايل اصليش استفاده مي كردم درست ميشد ، اما الآن وقتي از فايل اصلي هم استفاده مي كنم اينجوري ميشه.
اين مال مافيا 2 هست كه خوشبختانه حل شد...
اينم مال شبيه ساز پروازه كه آرزو مي كنم هرچه زود تر درست بشه و به همين دليل به كمك شما دوستان عزيز نيازمندم ...
taylor جان" flight simulator بازی نیست! شبیه ساز پرواز هست یک نگاهی به صفحه اول بنداز همه چیز دستت میاد.
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
2باره نصبش کردی؟ ویندوزت چیه؟
اگر ويندوزم رو عوض بكنم مشكل حل ميشه. اصلا Flight Simulator X روي ويندوز 7 اجرا و نصب ميشه؟
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
نه فقط يه بار نصبش كردم، ويندوزم XP هست.
با 727 تو پرواز بودم به سوخت نگاه کردم دیدم باکهایی که توی بال هستن دارن تموم میشن اما سنتر سوخت داره.
بعد از چند دقیقه دیدم موتورهای 1 و 3 خاموش شد و فقط موتور شماره ی 2 رو دارم
مگه نباید همه ی باکها به همه ی موتور ها وصل باشن؟ همیشه همینطوریه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش مي كنم كمكم كنيد، دارم از دوريش دق مي كنم
ببین شبیه ساز یک بخش داره به نام لیسانس که نوین پندار صدای امتحانات بخش لیسانس را فارسی کرده البته با اشتباهات لپی کرک نوین پندار در صفحه اول هست فقط یک اشکال دره آن هم بخش لیسانس بی صدا می شه
سلام دوستان عید فطر هم اومد
عید فطر بر شما مبارک-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه درخواست داشتم لینک برنامه AES رو میخواستم همونی که مسافرا رو نشون میده ممنون میشم بدین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)