دوستم داره اصلا راضی نیست
![]()
دوستم داره اصلا راضی نیست
![]()
من خیلی دوست دارم یکی از این دوتا رو فعال کنم اما نمیشه (بعد یه مدت کم دوباره ساعت و تاریخ خود سیمبین میاد)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت همون فلش های ساعته...؟؟؟
اون ها که جواب نمیده
منم دقیقا همین مشکل رو دارم واسه همین Ty screensaver رو نصب کردم ...بدم نیست...من خیلی دوست دارم یکی از این دوتا رو فعال کنم اما نمیشه (بعد یه مدت کم دوباره ساعت و تاریخ خود سیمبین میاد)
Last edited by Ali_BlueBoy; 01-07-2009 at 12:07.
آره آخه قضیه هک کردن گوشیه من با بقیه فرق داره ... یادته که توی همون تاپیک معروف گفتم ریسک کردم و آپدیت کردم یادته ..که عکس هم از گوشیم گذاشتم اخه من با اضافه کردن Installsrver توی درایو y گوشیمو هک کردم برای همین به secman نیاز دارم ...
.
sms timer : یه sms که برای یه نفر تایپ کردی و امادس رو بهش زمان میدی مثلاً در فلان روز و فلان ساعت و دقیقه به فلان شماره ارسال کن ... اکتیوش میکنی و دیگه تمام ... خودش سر موقع ارسال میکنه و دلیوریشم برای میفرسته ... به درد sms های تولد و یا نیمه شب میخوره ...
Free tones : هم اگه مثل من آهنگای زیادی روی گوشیت داشته باشه و دوست داشته باشی که از همشون به عنوان رینگتن استفاده کنی از این برنامه استفاده میکنی ... هر چندتا آهنگی که دوست داری رو توی برنامه add میکنی بعد هر کسی که تماس گرفت بصورت رندوم یکی از همون آهنگارو پخش میکنه ...
یونس جان اون زمانی که من خریدم کسی این برنامه رو نمیشناخت فکر کنم مهر پارسال بود ... تازه منتشر شده بود ... و چون من خیلی بهش احتیاج داشتم خریدم ... در ضمن فکر نکنم کسی تونشته باشه کرکش کنه .. اگر هم باشه این برنامه نیست ... لینکشو میدی ببینم .؟ نسخه 88 هم قرار تا مرداد بیاد از الان خودموآماده کردم برای خرید اون ... چون واقعاً امکانات و نقشه هایی که بهت میده واقعاً به روز و کم نظیره ... در ضمن قابلیت gps هم داره .... این نسخه ای که شما گذاشتی اون نیست رفیق ... آخه مگه میشه وقتی هنوز شرکت مادر خودش نرم افزار رو بیرون نداده یه عده بیان ازش بزنن ؟؟؟؟؟ مگه اینکه همون 87 رو بیان فقط عنوانش رو عوض کنن و به اسم 88 بدن بیرون .... حالا اگه میگفتی کرک شده باز میشد باور کرد !!!
لینک :
اخه اون ال سی دی چینیه و کنتراستش در حد صفره هیچی توش معلوم نیستاره عزیز ، این ال سی دی 82 همه جا پیدا میشه ، میگن تو علائدین یه مغازه هست کارش ال سی دیه ، میگم من تو توهم بودم پستم رو 4 بار ویرایش کردم ( پست قبل از شما ! ) جواب اونم بدی ممنون میشم مشکی مشکی عزیز .
من نمیدونستم که موقع تعویض قاب برای دفعه اول نباید که پیچگوشتی رو بندازم از بالای ال سی دی قسمت وسطیش بازش کنم باید دفعه اول به خاطر چسب خیلی محکم زیر ال سی دی اول پیچ گوشتی رو انداخت طرفین بالایی ال سی دی کم کم باید فشار بدی تا چسب خودش ور بیاد .دمت گرم ! چه جوری شکوندی ؟! میگم حالا قاب رو چند خریدی و از کجا ؟ رنگش چیه ؟ دکمه دوربین با قاب عوض میشه ؟ مال من رنگش خفن رفت ... امروز دیگه دوربرش کامل سفید شد !
یادتون باشه حتما تجهیزات لازمو داشته باشید(پیچ گوشتی ظریف،یه دونه ازز این پلاستیکهای ضد الکتریسیته مثل مل هارد برای اینکه بردو بذارید توش)یا اگه میتونید از علا الدین وسایلشو بخرید.
قابو از طبقه منفی 2 علا الدین خریدم 10 تومن.
اره بابا دکمه هم روشه
کلا تعویض قاب کار سختی نبود جز ال سیدی چیز دیگه ای اسیب ندید.
خب منم با همون روش هک کردم...الان هم تو C و هم تو Y فایل رو دارم...با رامپچر هم سوییچ میکنم..
آره...مردم آزار خوبیه..: دی
من فقط آهنگ کامل رو گوشیم زیاد دارم...زنگ فقط یه دونس...
این لینک هم منظورش منه...!آره با ساپورت GPS هنوزنیومده...من همون عادی رو میگم..ولی مگه از Garmin و SMART استفاده نمیکنی؟
سلام دوستان n82 دار اگه میشه یک سر به این تاپیک بزنید و دوست من آقا وحید رو از خریدن گوشی e75 منصرف کنید آخه هر چی بهش میگم n82 از e75 بهتره قبول نمکنه ممنون.
لینک تاپیک
دوست من چرا بهشون اصرار میکنید ...؟؟
در خوب بودن 82 شکی نیست ولی وقتی دلش با E75 بزار بره بخره ....
.
وقتی چشم آدم یه چیزی رو بگیره دیگه کاریش نمیشه کرد ....
حالا میاد به اصرار شما 82 میگیره پس فردا یه مساله ای پیش میاد میگه تو گفتی ...
الان با این برنامه میشه مشکلو حل کرد؟
اینم واسه خودش هرفی هست .......
ولی از موبایل چیزی نمیدونه
اگه تمام ان 82 دارها بگن دیگه نمیگه من بهش گفتم
این موبایل یک مشکل دیگه هم داره ممکنه فلتش زودتر از ان82 مشکل پیدا کنه.
Last edited by asklt; 01-07-2009 at 23:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)