تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 1081 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395435485885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقا مجید گل آخه این نمایندگیش که زنگ زدم میگه فرق داره!
    به نظر شما استاد محترم باسه بازار گرمی میگه؟
    میگفت اینی که ما داریم از سایت اصلیش آپدیت میشه! میشه منو راهنمایی کنید
    خواهش میکنم
    اصلا چنين صحبتي واقعيت نداره و با كليدهاي تقلبي فقط امكان آپديت نخواهيد داشت (زمانيكه كليد در ليست سياه قرار بگيره).محصولي هم كه آپديت نشه به هيچ دردي نميخوره و بود و نبودش در يك سيستم تاثيري نداره.

نسخه Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.506 هم در سایت کسپر قرار گرفت.

این نسخه نهایی هست ؟ و از لحاظ کارایی چطور هست؟؟

بهتره که از این نسخه جدید استفاده بشه یا از همون (8.0.0.454) ؟؟؟

با سپاس
    اين محصول تازه 1 روزه كه در دسترس قرار گرفته.بايد صبر كرد و تست كرد و نظر كلي كاربراني كه از اين ورژن استفاده ميكنند را ديد.فعلا براي قضاوت زوده.

اقا مجید اون برنامه .netکه روی دستگاهم نصب کردم و برنامه بالا میاد اما به جایی وصل نمیشه که کلید بده.حالا بگو من چی کار کنم
    در ضمن سایت پرند ماله 2009 رو نداره
    اگه میشه یه کاری کن همین برنامه کلید یابم درست شه
    اینم عکسش:
    شما ببينيد با تغيير Serverها كه در پايين برنامه مشخص شده ميتونيد كانكت بشيد.البته احتمال داره سروري كه اين برنامه به آن وصل ميشه هم مشكل داشته باشه يا Down باشه.

2. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما ببينيد با تغيير Serverها كه در پايين برنامه مشخص شده ميتونيد كانكت بشيد.البته احتمال داره سروري كه اين برنامه به آن وصل ميشه هم مشكل داشته باشه يا Down باشه.
    دوست عزیز من تمام سرور هارو امتحان کردم
    هیچ کدوم جواب نمیده
    حالا چه کنم؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیز من تمام سرور هارو امتحان کردم
    هیچ کدوم جواب نمیده
    حالا چه کنم؟
    فعلا از روشهاي ديگه براي بدست آوردن كليد استفاده كنيد تا ببينيم وضعيت سرورهاي اين برنامه چطور ميشه.

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام دوستان من مدتیه که (بعد از دانود و اجازه دسترسی به اون در کاسپر ) با مشکل کندی سیستم و همینطور پیغام های مکرر
    کاسپر راجع به اجازه دسترسی اوناع برنامه ها مواجه شدم و حالا هم کاسپر بعد از بالا اومدن ویندوز خود به خود از کار میوفته . مشکلم چیه ؟ به خاطر ویروسه یا چی ؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان من مدتیه که (بعد از دانود و اجازه دسترسی به اون در کاسپر ) با مشکل کندی سیستم و همینطور پیغام های مکرر
    کاسپر راجع به اجازه دسترسی اوناع برنامه ها مواجه شدم و حالا هم کاسپر بعد از بالا اومدن ویندوز خود به خود از کار میوفته . مشکلم چیه ؟ به خاطر ویروسه یا چی ؟
    شما از کدام نسخه و ورژن کسپرسکی استفاده میکنید ؟ ویندوز شما چیست ؟ آیا از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکند ؟

به مسیر زیر رفته و با استفاده از گزینه Repair اقدام به تعمییر کسپرسکی کنید

Start --> All Programs --> Kaspersky Internet Srcurity --> Modify, Repair or Remove

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید

برای یکی از دوستان میخواستم کسپر 2009 البته آنتی ویروسشو نصب کنم . که این دوست به شبکه اینترنت متصل نیست .

حالا میخوام بدونم بدون نصب به اینترنت کاسپر فعال میشه و میشه بهش کلید داد یا نه ؟

برای آپدیتش هم انگار فایل زیپ نداره درسته ؟

قبلا ممنونم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید

برای یکی از دوستان میخواستم کسپر 2009 البته آنتی ویروسشو نصب کنم . که این دوست به شبکه اینترنت متصل نیست .

حالا میخوام بدونم بدون نصب به اینترنت کاسپر فعال میشه و میشه بهش کلید داد یا نه ؟

برای آپدیتش هم انگار فایل زیپ نداره درسته ؟

قبلا ممنونم

1- چون اینترنت ندارید تا آنلاین شوید ، نمی توانید از کد فعالساز و یا خاصیت تریال استفاده کنید

برای فعال کردن کسپرسکی در چنین شرایطی میتوانید از Key های منتشر شده استفاده نمایید

2- نه برای نسخه 8 ویا به اصطلاح 2009 چنین تمهیداتی درنظر گرفته نشده است

9. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من ديروز ويندوز ريختم و اينترنت اكسپلور 7 و فايرفاكس 3 رو هم نصب كردم الان به اينترنت وصل هستم با دو تا Browser ها داخل هر سايتي ميخوام برم نمياره آدرس ر و ميزنم Vannot page ميده در صورتي كه به ياهو وصل ميشه و حتي با دانلود منيجر هم در حال دانلود هستش. بعد كه كانكشن رو ديسكانكت ميكنم دوباره كانكت ميكنم درست ميشه داخل چند تا سايت ميره دوباره همينطوري ميشه ولي دانلود منيجر در حال دانلود هستش در اصل اينترنت قطع نيست فقط اكسپلولر هست كه اينجوريه. Kaspersky internet security هم دارم تازه نصب كردم البته قبل اين يادم نيست همينطور بود يا نه . نميدونم مشكل كجاست مشكل جديدي هستش واقعا فكرم قد نميده ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

اقا من همیشه ویندوز میریزم سی دی کارت شبکه رو نصب میکنم به اینترنت وصل میشدم مشکلی نبود امروز به مسئول شبکه ادارمون گفتم گفت باید Getway بدی برای اینه که قطع میشه الان دادم وصله نمیدونم البته Dns هم دادم باز میخواد یه سایت بره وای میسته در صورتی که قبلا بدون Dns , getway کار میکردم الان نزدیک 2 سال هستش مشکل کجاست نمیدونم چرا اینجوریه؟؟ تو منطقه فرد اسدی کسی مشکلی نداره آخه تا جمعه درست بودش البته یاهو مسنجر و اینترنت دانلود منیجر من کار میکنه فقط Webpage مشکل داره البته الان Getway دادم درست شدش

من سری پیش آنتی ویروس کسپر اسکای ریخته بودم این سری اینترنت سکوریتی کسپر ریختم همینطور نصب کردم الان من کسپر رو بستمش اینترنتم درست شدش نمیدونم این سری چرا اینجوری شده اشکال web page باز نشدن از کجاست؟؟ اگه آنتی ویروس شبکه قطع کنه خوب یاهو مسنجر و دانلود منیجر هم نباید کار کنه دیگه درسته؟؟ مشکل صفحات وب هستش

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما دقیقا از کدام ورژن کسپرسکی استفاده میکنی ؟ برنامه امنیتی دیگری هم نصب کردی ؟

شما وارد بخش Rule Settings کسپرسکی شوید

( به مسیر روبرو بروید Setting --> System Security --> Application Fil te ring --> Settings )

در حالت عادی باید مرورگر ها در پوشه Trusted وارد شده باشند

( IE در زیرمجموعه MICROSOFT و فایرفاکس هم در زیر مجموعه MOZILA قرار میگیرید )

چک کنید ببینید تنظیمات شما درست است یا نه

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

شما از کدام نسخه و ورژن کسپرسکی استفاده میکنید ؟ ویندوز شما چیست ؟ آیا از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکند ؟

به مسیر زیر رفته و با استفاده از گزینه repair اقدام به تعمییر کسپرسکی کنید

start --> all programs --> kaspersky internet srcurity --> modify, repair or remove
    بازم درست نشدش .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •