تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 1045 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395435485885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض نیاز به کمک فوری لطفا"،مشکل نبودن microsoft equation در آفیس2007

سلام من روی کامپیوتر از مجموعه office2007 فقط word , excel , powerpoint رو نصب کرده ام حالا که در word به قسمت Insertمیروم در بخش object آن microsoft equation که مربوط به فرمول نویسی است وجود نداره!! این در حالی است که این قسمت در لپ تاپ دوستانم وجود داره.
    حالا میخواستم ببینم این قسمت فرمول نویسی رو چطور باید در word کامپیوترم اضاف کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    اگر وردتون 2007 نباشه....
    اول بايد در نوار ابزار جدول رو بيارين... (روي قسمت نوار ابزار ورد رايت كليك كنين و بعد tables and borders رو انتخاب كنين) اگه توجه كنين يه علامت به شكل پارچ هست كه از توش رنگ ميريزه... اون براي ترام دار كردن خانه‌هاي جدوله...

هر خونه جدول رو كه ميخواين ترام دار بشه انتخاب كنين و بعد روي اون آيكون كليك كنين و هر رنگي رو كه ميخواين انتخاب كنين....
    نه دوست عزیز
    اشتباه متوجه شدید
    اون که رنگ پس زمینه سلولهاست
    من دور جدولم کادر انداختم . می خوام زیر کادر ( پایین کادر نه توی کادر ) سایه داشته باشه .
    واقعا با مشکل روبرو شدم . اگر کسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم .
    سایه برای کادر دور صفحه میشه ( از قسمت border and shading قسمت page border قسمت shadow ) ولی نمی دونم برای جدول از کجا میشه این کار رو کرد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه دوست عزیز
    اشتباه متوجه شدید
    من دور جدولم کادر انداختم . می خوام زیر کادر ( پایین کادر نه توی کادر ) سایه داشته باشه .
    سایه برای کادر دور صفحه میشه ( از قسمت border and shading قسمت page border قسمت shadow ) ولی نمی دونم برای جدول از کجا میشه این کار رو کرد .
    فکر کنم چیزی که دیدم text box بوده نه table

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام من روی کامپیوتر از مجموعه office2007 فقط word , excel , powerpoint رو نصب کرده ام حالا که در word به قسمت Insertمیروم در بخش object آن microsoft equation که مربوط به فرمول نویسی است وجود نداره!! این در حالی است که این قسمت در لپ تاپ دوستانم وجود داره.
    حالا میخواستم ببینم این قسمت فرمول نویسی رو چطور باید در word کامپیوترم اضاف کنم؟
    سلام

شما سي دي آفيس رو بذاريد و پس از انتخاب add or remove features در مرحله بعد روي تمام آيتمهايي كه علامت × نيست كليك كرده و گزينه run all from my computer رو زده و ادامه بديد تا گزينه‌هاي آفيس كامل نصب بشن

موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

نه دوست عزیز
    اشتباه متوجه شدید
    فکر کنم چیزی که دیدم text box بوده نه table
    سلام

براي ايجاد سايه بايد از گزينه هاي shadow استفاده كرد كه در قسمت format و دكمه shadow effect موجوده

در ضمن وقتي شما سوالي رو ناخواسته اشتباه مطرح ميكنيد نيايد انتظار جواب دقيق و درستي رو داشته باشيد شما در مورد table صحبت كرديد كه اون جواب براتون داده شد و الان ميگيد كه text box بوده

موفق باشيد

6. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متشکرم از راهنمایی و توجهتون .
    ظاهرا جز این راهی نباشه

اما در مورد دوم من با ورد 2007 کار میکنم توی قسمت references یه همچین چیزی که فرمودید هست اما نمی دونم چرا همش از صفر شروع میکنه یعنی فصل اول براش صفره!!! چطور میتونم تنظیمش کنم!!!
    در new lable هم تمام اونچه که تایپ میکنم نمیاد!!! چکار کنم؟!!!

باز هم مرسی
    سلام و خواهش ميكنم....
    متوجه نميشم... يعني شما ميخواين شماره شكلها دو شماره‌اي باشه؟ يعني مثلا شماره شكل و شماره فصل؟ و شماره فصل صفر ميفته اما شماره شكل 1 هستش؟

در هر حال براي درست كردن عدد فصل در bullet and numbering رفته و customize و start at رو عدد 1 بزارين... شايد صفر شده باشه...

در ضمن وقتي در new lable چيزي تايپ ميكنين... توي 2003 كه اينطوريه كه به ليست lableها اضافه ميشه... بايد از اون تو انتخابش كنين...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

براي ايجاد سايه بايد از گزينه هاي shadow استفاده كرد كه در قسمت format و دكمه shadow effect موجوده

در ضمن وقتي شما سوالي رو ناخواسته اشتباه مطرح ميكنيد نيايد انتظار جواب دقيق و درستي رو داشته باشيد شما در مورد table صحبت كرديد كه اون جواب براتون داده شد و الان ميگيد كه text box بوده

موفق باشيد
    سلام
    من سوالم و دقیق مطرح کردم . یک word کار حرفه ای باید می دونست که توی word میشه زیر table سایه انداخت یا نه . اگر میشه که لطف کنه جواب بده . اگر نمیشه هم اعلام کنه که همچین چیزی نمیشه و حدس بزنه که من کاربر تازه کار چی دیدم که فکر کردم table بوده . اگر من از اول می دونستم که text box دیدم که دیگه سوال برام پیش نمی اومد . همین اتفاقی که برای خودم افتاد . وقتی دیدم هر کاری می کنم و هر جای word که میرم زیر table نمی تونم سایه بندازم گفتم شاید table نبوده و تنها چیزی که پیدا کردم که شبیه table باشه text box بود و دیدم که بله همون text box بوده که شبیه table درش اوردن و وقتی از text box استفاده کردم دیدم هم میشه دورش کادر انداخت که مثل table بشه و هم میشه بهش سایه داد مثل چیزی که دیدم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام و خواهش ميكنم....
    متوجه نميشم... يعني شما ميخواين شماره شكلها دو شماره‌اي باشه؟ يعني مثلا شماره شكل و شماره فصل؟ و شماره فصل صفر ميفته اما شماره شكل 1 هستش؟

در هر حال براي درست كردن عدد فصل در bullet and numbering رفته و customize و start at رو عدد 1 بزارين... شايد صفر شده باشه...

در ضمن وقتي در new lable چيزي تايپ ميكنين... توي 2003 كه اينطوريه كه به ليست lableها اضافه ميشه... بايد از اون تو انتخابش كنين...
    دقیقا!مثلا برای اولین تصویر 0-1 میاد و برای بعدی 0-2 و الی آخر.
    البته وقتی در پنجره caption روی دکمه numbering کلیک میکنم و بعد گزینه include chapter number تیک میزنم بعد از ok کردن همچین پیغامی دیده میشه

این کاری که گفته چطوری انجام بدم؟!

امکانش هست این راهی که فرمودید مطابق ورد 2007 توضیح بدید. نمی دونم باید کجا برم

بسیار متشکرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

9

سلام

شما سي دي آفيس رو بذاريد و پس از انتخاب add or remove features در مرحله بعد روي تمام آيتمهايي كه علامت × نيست كليك كرده و گزينه run all from my computer رو زده و ادامه بديد تا گزينه‌هاي آفيس كامل نصب بشن

موفق باشيد
    والا گذاشتم و همه رو نصب کردم اما متاسفانه محیط microsoft equation به که یک محیط برای فرمول نویسی است به قسمت object اضاف نشد!! دیکه نمیدونم باید چکار کنم؟؟!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من سوالم و دقیق مطرح کردم . یک word کار حرفه ای باید می دونست که توی word میشه زیر table سایه انداخت یا نه . اگر میشه که لطف کنه جواب بده . اگر نمیشه هم اعلام کنه که همچین چیزی نمیشه و حدس بزنه که من کاربر تازه کار چی دیدم که فکر کردم table بوده . اگر من از اول می دونستم که text box دیدم که دیگه سوال برام پیش نمی اومد . همین اتفاقی که برای خودم افتاد . وقتی دیدم هر کاری می کنم و هر جای word که میرم زیر table نمی تونم سایه بندازم گفتم شاید table نبوده و تنها چیزی که پیدا کردم که شبیه table باشه text box بود و دیدم که بله همون text box بوده که شبیه table درش اوردن و وقتی از text box استفاده کردم دیدم هم میشه دورش کادر انداخت که مثل table بشه و هم میشه بهش سایه داد مثل چیزی که دیدم .
    سلام

نيازي به دور برداشتن نيست

سوالتون با بكاربردن كلمه table ذهن دوستان رو به سمت جداول برده و نه چيز ديگه

شما اگه به قول خودتون نميدونستيد كه از اول اون جدول بوده يا تكست باكس دليل نداشت اسم جدول بياريد ميتونستيد نمونه فايل رو بذاريد يا يه نمونه عكس و اسمي از جدول هم نبريد

نيازي هم به ادامه بحث نيست

موفق باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •