آقا ماشین هایی که ایران خودرو بهمن ثبت نام کرده و قرار شده تا آخر اسفند تحویل بده مدل 89 حساب میشن یا 88 ؟
آقا ماشین هایی که ایران خودرو بهمن ثبت نام کرده و قرار شده تا آخر اسفند تحویل بده مدل 89 حساب میشن یا 88 ؟
عزيز همون موقع كه تحويل ميدن همون موقع هم تاريخ ميزنن !!!آقا ماشین هایی که ایران خودرو بهمن ثبت نام کرده و قرار شده تا آخر اسفند تحویل بده مدل 89 حساب میشن یا 88 ؟
اینطوری خیلی بد میشه که . ماشین رو دو روز مونده به عید تحویل میگیری ولی مدل 88 حساب میشه![]()
نه
ایرانخودرو ماشین رو با تاریخ 89 تحویل میده
تا مردم راغب بشن و این دَمه عیدی ماشین بخرن
الان فکر کنم 2 - 3 سال هست که این کار رو میکنن
شایدم بیشتر
البته فروش فوری ها رو
عزيزم اگه تاريخ تحويل ماشينتون دو روز به عيد مونده كه به احتمال زياد واستون ميندازش اونور عيد . ولي شوهر خالم كه تقريبا يك هفته ديگه ماشينش رو تحويل ميگيره بهش گفتن نميتونيم واست بندازيمش بعد از عيد و 88 سند ميخوره !!!
اگه توی 15 روز اول اسفند باشه 88 حساب میشه و اگه توی 15 روز دوم باشه تحت شرایطی (مثلاً تحویل دیرتر و دریافت زودتر) میشه 89.آقا ماشین هایی که ایران خودرو بهمن ثبت نام کرده و قرار شده تا آخر اسفند تحویل بده مدل 89 حساب میشن یا 88 ؟
اما اگه توی 15 روز دوم بخواین خودرو رو همون موفع تحویل بگیرین 50 50 ممکنه 88 یا 89 باشه.
هیچ فرقی از نظر موتور و کیفیت قطعات با هم ندارن و هر دو مونتاژن. فقط به سری فرقا توی آپشنهاشون هست و اینکه شتاب هاچ بک 1600 از صندوقدار 1600 بیشتره و مصرف بنزینش کمتره. خرید این دو فقط به این بستگی داره که به صندوق نیاز دارید یا نه، وگرنه هاچ بک هم قشنگتر و هم استاندارتره تره، گرچه برای اینکه خرید SD بالا بره دیگه تیپ 5 تولید نمیشه!با سلام خدمت اساتید
بین 206 اس دی و هاچ بک کدوم رو پیش نهاد میکنید؟
فرقی هم دارن اصلن؟
کیفیت ساختشون...؟
ممنون.
دوستان سلام من 3 ماه يه 206 تيپ 2 قهوه ای ليزری خريدم سفارشی توش کامل چرم کار شده رو فرمونش هم چرم دوخته شده يه panel سونی هم داره 14840 خريدمش الان ميخوام بفروشمش 1000 تا هم بيشتر کار نکرده ميشه راه نمايي کنيد الان اينو چند ميخرن؟ اگه خودتون هم خواستيد من در خدمتم فقط pm بديد خيلی نو هستش و واقعاً با اين چرم دوزيش خوشگل شده
Last edited by UP-SNAKE; 02-03-2010 at 11:51.
یاریس دست دومدوستان تا 21 -22 چه ماشینی میشه خرید ؟
نو چی ؟کار کرده چی؟
برای توی شهر بیشتر میخوام ،بعضی وقت ها هم توی جاده رانندگی کنم (خیلی کم پیش میاد)،
مگان 1600 دست دوم
یاریس با این قیمت پیدا کردید خریدارم! اونم 3-4 تا! زیر 24 من مدلی ندیدم!یاریس دست دوم
با این قیمت gen2 تمیز میشه پیدا کرد؟
نظرتون درباره زانتیا چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)