گرگينه = Pets
گرگينه = Pets
اسپرین ؟ نداشتم افتخار اشنایی باهاشون روخوب از اون ماده سبزه كه تو Aspirin ها هست بخورين ... جوون ميشيد ... نكنه Castaway آسپيرين ها رو نداره ؟ يادم نيست !!! ولي به احتمال زياد داشت !!!کجا میشه پیداش کرد ؟
میگما این یارو داره می میره ، امروز دستش رو گرفته بود به کمرشافتاب لب بومه ، امروز فرداست که تو بازی زندگی گیم اور بشه !!!
عجب بدبختی ای گیر کردیما
![]()
من که میگم یه بار بکشش اگه خیلی پول داری بعد زندش کن (با همون تلفنه) و پول زیاد بده. جوون میشه.
یا اینکه اون دوا سبزه رو بخور. اون قسمت هست که want هاشون رو برطرف میکنی. یه چیزی مثل پول گیرت میاد تو قسمت آخر مشخصاتشون. آخرین جاییزش همون چیز سبزس که بخوری جوون میشی.
راه سوم هم اون گیاه آدم خوارس که توضیحاتش هست.
![]()
خب شما از اول بازی کن ولی ایندفعه هم شغل بگیر (رو خودت کلیک کن و یه career رو انتخاب کن)
یا چیت بزن
Ctrl+Shift+C======>motherload
عزیزم این دوستمون castaway بازی میکن به تلفن ارواح و گیاه-گاو دسترسی ندارن
aspirinationاسپرین ؟ نداشتم افتخار اشنایی باهاشون روکجا میشه پیداش کرد ؟
همون که وقتی want هاش رو انجام میدین بهتون امتیاز میده!!!! تو قسمت وسایلش برین که با توجه به امتیازها براتون باز میکنه ....آخرین وسیله اش همین ماده سبره است که جوون میشین اگه بخورین ....
سلام خدمت جگرها ..
من که میگم یه بار بکشش اگه خیلی پول داری بعد زندش کن (با همون تلفنه) و پول زیاد بده. جوون میشه.
یا اینکه اون دوا سبزه رو بخور. اون قسمت هست که want هاشون رو برطرف میکنی. یه چیزی مثل پول گیرت میاد تو قسمت آخر مشخصاتشون. آخرین جاییزش همون چیز سبزس که بخوری جوون میشی.
راه سوم هم اون گیاه آدم خوارس که توضیحاتش هست.باسه کشتن من راهی ندیدم توی این بازی . توی اون قسمت جوایز 5 ، 6 تا چیز عجیب غریب هست که اخریش یه لامپه ولی اولیش یه شیشه بود که توش یه چیز سبز ، خوردمش و تغییری صورت نگرفت . قبلش هم یه پنجره باز شد .همون که وقتی want هاش رو انجام میدین بهتون امتیاز میده!!!! تو قسمت وسایلش برین که با توجه به امتیازها براتون باز میکنه ....آخرین وسیله اش همین ماده سبره است که جوون میشین اگه بخورین ....
شرح تصویری
شیشه سبزه :
پنجره مورد نظر : ( خیلی باهاش ور رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد . )
گیاه ادم خوار هم نداره تو بازی .
اره دیگه مجبور شدم یه " سعید " دیگه طراحی کنم و بازی رو با اون شروع کنمخب شما از اول بازی کن ولی ایندفعه هم شغل بگیر (رو خودت کلیک کن و یه career رو انتخاب کن)
یا چیت بزن![]()
با قبلی هم شغل داشتم ، دو تا میمون هم داشتم که اونا هم شغل داشتن ولی بازم جواب نمیده به خدا . نمی دونم چرا این جوری طراحی کردن بازی رو ... اخرین تخت خوابی که تو بازی وجود داره نیاز داره به 1200 تا چوب . فقط یه تختخواب !
![]()
این چیته دقیقا چیکار می کنه ؟ از اول لود می کنه بازی رو ؟
نه بهت پول(چوب) میده
مایه دار !!!! پول دار!!!!!!! سرمایه دار!!!!!!!!!![]()
مژه براي سيمز ها :
![]()
MySims برایPC منتشر شد
(قبلا برای Wii عرضه شده بود)
![]()
براي كساني كه ميخوان دانلودش كنن :
----------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يك نوت بوك براي سيمزها با ويندوز ويستا:
Alienware Area-51 m9750
Name: Area-51
Requires: Base Game
Description: A slim notebook with Windows Vista and more!
Price: $1,300
دانلود :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)