سلام بچه ها
من هارد سیستم برادرم رو اسکن کردم این نتیجه اش شد.توی کارهای یک خرده سنگین سیستمش جون میکنه.چند وقتی هست این مشکل رو پیدا کرده.هاردش هم وسترن 500 هست.در ضمن پی سی هم هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
من هارد سیستم برادرم رو اسکن کردم این نتیجه اش شد.توی کارهای یک خرده سنگین سیستمش جون میکنه.چند وقتی هست این مشکل رو پیدا کرده.هاردش هم وسترن 500 هست.در ضمن پی سی هم هست.
سلام نیما جون.
این پیام که به اختصار بهشUDMA میگن، مربوط به اینترفیس هارد هست! که ناشی از نقص کابل یا مواردی این
چنینی هست. با نرم افزار زیر میشه مشکل رو بهتر انالیز کرد:
برای رفع اون هم اتصالات کابل هارد رو بدقت چک کن. حالت اسلاو و مستر رو رعایت کن.
میگم هاردمو بدسکتور گیری زدم
الان زده 260 زارو خورده ای پیدا کرده و همینطور داره زیادتر میشه
اینی که سبز نوشته REGENERATING یعنی داره بدسکتور ها رو درست میکنه ؟
![]()
بله. در حال درست کردن هست.
بعد از پایان بدسکتور گیری، یه اسکن هم از سلامت هارد بگیرین و ببینین خطایی نشون میده.
حذف شود لطفا ....................
Last edited by kaivanika; 14-01-2012 at 00:14.
حامد جان میشه یه جایی تو تهران که این دستگاه رو داشته باشه معرفی کنی ؟(شمارش کافیه)کرمانشاه هر جا رو گشتم نتونستم این دستگاه رو پیدا کنم بدم هاردمو سخت افزاری بد سکتور بگیرن
میخوام پست کنم همون تهران برام بد سکتور بگیرن
پاسخ به پروفایل ارسال شد.....
سلام دوستان
من یک هارد اکسترنال وسترن دارم امروز چند بار به یک پورت یو اس بی که اتصالی داشت وصلش کردم دفعه های اول حجم اش رو بایت می نوشت بعدش هم وقتی به کامپیوتر دیگه هم وصل می کنم اون علامت زرد رنگ خطر میاد موقع شناسایی اشچیکارش شده ؟ راهی هست اطلاعات روش رو برگردونم ؟
ممنون
سلام.
امیدوارم اسیبی به برد هارد وارد نیومده باشه.
اول اینکه هارد رو به پرتهای روی مادربرد نصب کنید. اگر عملیات شناسایی انجام شد و هارد بالا نیومئ امیدی به
سلامت هارد و برگشت اطلاعات هست، ولی اگر هارد اصلا شناسایی نشد و روی سایر سیستمه هم همین رویه
ادامه داشت، ناگدیر مراجعت به گارانتی و تعمیر اون هستشن.
آپديت دوستان عزيز كسي كمك نميكنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)