سلام بلاخره پشتیبانی کهکشان یک نفر گوشی را برداشت و 2 تا شماره جدید بهم داد تا با شماره جدید کانکت بشم مشکلم حل شدش![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام بلاخره پشتیبانی کهکشان یک نفر گوشی را برداشت و 2 تا شماره جدید بهم داد تا با شماره جدید کانکت بشم مشکلم حل شدش![]()
...........................
خوب خوبه که ایندفعه به خیر گذشت ولی به نظر من دیگه از این شرکتها کارت نگیر کارتهای معتبر بخر مثل ask و البرز چون هم راحتتر کانکت میشی هم سرعتش بالاترهسلام بلاخره پشتیبانی کهکشان یک نفر گوشی را برداشت و 2 تا شماره جدید بهم داد تا با شماره جدید کانکت بشم مشکلم حل شدش
Last edited by mehdihamed; 08-05-2010 at 17:01.
دوستان برای اینکه سرعت دانلودم از سایت رپیدشیر بیشتر بشه چیکار کنم ؟
سرعتش در حد دیال آپ هستش !
نه ! همین الان با IE هم تست کردم ! به جای اینکه باز شه همون صفحه خوشگل با اون جدول بنفش-صورتی رنگ میاد !3 بار دیگه هم مجددا تست کردم یا می گه اصلا همچین سروری وجودددد نداره !!!
یا همون صورتی خوشگل بازم باز میشه ! در ضمن دیشب کولاک کردن صدها سایت دیگه هم بیخود و باخود به لیسته فیل اضافه شد !!! از جمله نصف سایتای تورنت !
آخ که آدم چقدر وسوسه میشه به جای سایتای فیل شده بره اون سایتهای خبری - فرهنگی - اجتماعی رو که تو جدول معرفی کردن ببینه !!!خدایا توبه توبه توبه
... ==> شما هم یه سری به اینا بزنین ... قول میدم اگه یه نگاهی به 4 تا سایت "لقمه" - "ازدواج" - "نجاتگر" و "پاسخگویی دینی" بزنید خیلی زود به راه راست میاین . با اولی شکم آدم سیر میشه .
دومی بهتون زن میده اونم با تقبل خرج عقد و شام عروسی و خونه و ماشین و پوشک بچه
- سومی از گمراهی نجاتتون میده
و چهارمی هم اگه هنوز شک و شبهه و سوالی باقی موند اونا رو هم کامل برطرف میکنه
... کلا همه مشکلاتتون حل میشه و دیگه هرگززززز هوس نمیکنین سایتای فیل شده ببینین ... البته انتخاب زیاده ! لیست کاملش رو میذارم شاید بعضی دوستان با بقیه لیست ارشاد بشن . از قدیم گفتن راههای آدم شدن و توبه کردن بسیاره ! بعضی ها با 4 تا سایت ارشاد نمیشن اما نگران نباشن . 49 تا سایت اینجا هست . بازم کم آوردین کلید "ادامه" رو بزنین بازم میاد ... برای هر نوع سلیقه سایت داریم ...! :
البته ببخشید زیاد ربطی به تاپیکمون نداشت اما وقتی سایت مشت قنبر سبزی فروش سر گذر هم الکی فیل میشه آدم یه دفعه ...
![]()
دوستان برای اینکه سرعت دانلودم از سایت رپیدشیر بیشتر بشه چیکار کنم ؟
سرعتش در حد دیال آپ هستش !
برای شما هم همینطوره ؟
birak جان باز میشه نگاه کن من که الکی اینقدر تعجب نمیکنم
تو گوگل بزن the pira... بقیشو که میدونی بعد open in new tab رو بزن
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
بعضی اوقات rapidshare اینطوری میشه خودش بعد از یه مدت درست میشه تنها کاری که میتونی بکنی اینه که اکانت رپید شر بخری من خودم می خوام از تابستون دیگه اکانت بخرم خیال خودمو راحت کنم
سرعت دانلود رپید چند روزه که تعریفی نداره . البته بعضی وقتا از دایل آپ بالاتره !!!
من اکانت رپید ندارم و سرعت دانلود رو در حالت free user تست می کنم .
اما تنها راهی که امکان افزایش سرعت برای دانلود رپید یا کلا هر نوع دانلودی وجود داره استفاده از دانلود منیجر هاست . چون اینجور برنامه ها ( مثل IDM یا DAP یا ... ) از یه سری الگوریتم خاص برای افزایش سرعت دانلود فایل ها استفاده می کنن و به عبارت ساده شیره اینترنت رو تا حد امکان میکشن !!!
برای استفاده از اینجور برنامه ها برای رپید هم باید حتما اکانت رپید داشته باشی چون در حالت مجانی امکان استفاده از نرم افزار برای دانلود رو بهتون نمیده.
یا باید از طریق بعضی سایتای ایرانی و خارجی که امکان دانلود از رپید رو از طریق سرور سایتشون میدن عمل کنی...
در هر صورت فکر نمیکم الان سرعت دوستانی که اکانت رپید دارند هم چنگی به دل بزنه .. دوستانی که تست کردن یه نظری بدن الان سرعتشون با اکانت رپید خوبه یا نه ؟
من اکانت ندارمیا باید از طریق بعضی سایتای ایرانی و خارجی که امکان دانلود از رپید رو از طریق سرور سایتشون میدن عمل کنی...
در هر صورت فکر نمیکم الان سرعت دوستانی که اکانت رپید دارند هم چنگی به دل بزنه .. دوستانی که تست کردن یه نظری بدن الان سرعتشون با اکانت رپید خوبه یا نه ؟
یه سایت معرفی می کنین
آره جالبه !!! همین الان که ساعت 9:15 شبه دوباره با IE تست کردم فیل نیست !!!
من که باعث و بانی همه این مشکلات رو همون مخابرات و سیستم یکپارچه فیل-ترینگشون میدونم ... به نظرم علت افت سرعتای اخیر و باز نشدن یکی در میون سایتا هم چیزی جز این نیست !! تقصیر هم ندارن ! برنامه زیادی هوشمنده !! وقتی بهش فشار میاد نمیتونه درست تصمیم بگیره فیل کنه یا نکنه !!!اینجور وقتا قاط میزنه! خدا عاقبت اینترنت ما رو به خیر کنه ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)