تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 385 از 2403 اولاول ... 2853353753813823833843853863873883893954354858851385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام
    چند ماه پیش بازار یاب شرکت کهکشان به خونمون زنگ زد که ما کارت اینترنت میدیم با ساعت ها و قیمت های مختلف من یک کارت اینترنت 55 ساعته با قیمت 7000 تومن ازش خریدم برام آوردن کارت اینترنت کار کردش فقط بعضی وقتها میخواستم به اینترنت وصل بشم بوق اشغال میزد بلاخره هر جور شده استفاده کردم دیگه زنگ نزدن تا چند روز پیش از دوباره زنگ زدن که شما کارت میخوایین و اسم شما داخل لیست 100 نفر برای قرعه کشی 3 تا ال سی دی قرار گرفته و ..... آدرس خونه رو نمی تونستن پیدا کنن چقدر زنگ زدن اعصاب مارو خرد کردن که ما دیگه اسم شما رو دادیم برای قرعه کشی نمی دونم رفتش تهران بلاخره به هر نحوی شده برام فرستادن و 7000 هزار تومن را از چنگم در آوردن
    من هم یوزنیم و پسورد را وارد کردم هر چه قدر سعی میکنم به اینترنت کانکت نمیشه و فقط یکسره بوق اشغال می زنه کارت قبلی که خریدم میتونستم وصل بشم ولی با این کارت جدید اصلا یک بار هم نتونستم اینترنت وصل شم به نظر شما چیکار کنم؟
    شماره اتصال به شبکه هم : 9713230
    شماره پشتیبانی هم : 7228762-7236424
    تلفن شعبه گیلان: 7236424
    شماره بازار یاب کهکشان پرداز آریا هم اینها هستش
    7236425
    7236421
    7236423
    سلام بلاخره پشتیبانی کهکشان یک نفر گوشی را برداشت و 2 تا شماره جدید بهم داد تا با شماره جدید کانکت بشم مشکلم حل شدش

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سلام بلاخره پشتیبانی کهکشان یک نفر گوشی را برداشت و 2 تا شماره جدید بهم داد تا با شماره جدید کانکت بشم مشکلم حل شدش
    ...........................

3. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب خوبه که ایندفعه به خیر گذشت ولی به نظر من دیگه از این شرکتها کارت نگیر کارتهای معتبر بخر مثل ask و البرز چون هم راحتتر کانکت میشی هم سرعتش بالاتره
    Last edited by mehdihamed; 08-05-2010 at 17:01.

5. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان برای اینکه سرعت دانلودم از سایت رپیدشیر بیشتر بشه چیکار کنم ؟
    سرعتش در حد دیال آپ هستش !

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با opera پایرت-بی رو باز میکنم فیل شده ولی با internet explorer باز میشه
    نه ! همین الان با IE هم تست کردم ! به جای اینکه باز شه همون صفحه خوشگل با اون جدول بنفش-صورتی رنگ میاد ! 3 بار دیگه هم مجددا تست کردم یا می گه اصلا همچین سروری وجودددد نداره !!! یا همون صورتی خوشگل بازم باز میشه ! در ضمن دیشب کولاک کردن صدها سایت دیگه هم بیخود و باخود به لیسته فیل اضافه شد !!! از جمله نصف سایتای تورنت !

آخ که آدم چقدر وسوسه میشه به جای سایتای فیل شده بره اون سایتهای خبری - فرهنگی - اجتماعی رو که تو جدول معرفی کردن ببینه !!! خدایا توبه توبه توبه ... ==> شما هم یه سری به اینا بزنین ... قول میدم اگه یه نگاهی به 4 تا سایت "لقمه" - "ازدواج" - "نجاتگر" و "پاسخگویی دینی" بزنید خیلی زود به راه راست میاین . با اولی شکم آدم سیر میشه . دومی بهتون زن میده اونم با تقبل خرج عقد و شام عروسی و خونه و ماشین و پوشک بچه - سومی از گمراهی نجاتتون میده و چهارمی هم اگه هنوز شک و شبهه و سوالی باقی موند اونا رو هم کامل برطرف میکنه ... کلا همه مشکلاتتون حل میشه و دیگه هرگززززز هوس نمیکنین سایتای فیل شده ببینین ... البته انتخاب زیاده ! لیست کاملش رو میذارم شاید بعضی دوستان با بقیه لیست ارشاد بشن . از قدیم گفتن راههای آدم شدن و توبه کردن بسیاره ! بعضی ها با 4 تا سایت ارشاد نمیشن اما نگران نباشن . 49 تا سایت اینجا هست . بازم کم آوردین کلید "ادامه" رو بزنین بازم میاد ... برای هر نوع سلیقه سایت داریم ...! : البته ببخشید زیاد ربطی به تاپیکمون نداشت اما وقتی سایت مشت قنبر سبزی فروش سر گذر هم الکی فیل میشه آدم یه دفعه ...

8. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برای شما هم همینطوره ؟

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

birak جان باز میشه نگاه کن من که الکی اینقدر تعجب نمیکنم
    تو گوگل بزن the pira... بقیشو که میدونی بعد open in new tab رو بزن

---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------

برای شما هم همینطوره ؟
    بعضی اوقات rapidshare اینطوری میشه خودش بعد از یه مدت درست میشه تنها کاری که میتونی بکنی اینه که اکانت رپید شر بخری من خودم می خوام از تابستون دیگه اکانت بخرم خیال خودمو راحت کنم

11. 2 کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برای شما هم همینطوره ؟
    سرعت دانلود رپید چند روزه که تعریفی نداره . البته بعضی وقتا از دایل آپ بالاتره !!!
    من اکانت رپید ندارم و سرعت دانلود رو در حالت free user تست می کنم .
    اما تنها راهی که امکان افزایش سرعت برای دانلود رپید یا کلا هر نوع دانلودی وجود داره استفاده از دانلود منیجر هاست . چون اینجور برنامه ها ( مثل IDM یا DAP یا ... ) از یه سری الگوریتم خاص برای افزایش سرعت دانلود فایل ها استفاده می کنن و به عبارت ساده شیره اینترنت رو تا حد امکان میکشن !!!
    برای استفاده از اینجور برنامه ها برای رپید هم باید حتما اکانت رپید داشته باشی چون در حالت مجانی امکان استفاده از نرم افزار برای دانلود رو بهتون نمیده.
    یا باید از طریق بعضی سایتای ایرانی و خارجی که امکان دانلود از رپید رو از طریق سرور سایتشون میدن عمل کنی...
    در هر صورت فکر نمیکم الان سرعت دوستانی که اکانت رپید دارند هم چنگی به دل بزنه .. دوستانی که تست کردن یه نظری بدن الان سرعتشون با اکانت رپید خوبه یا نه ؟

13. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یا باید از طریق بعضی سایتای ایرانی و خارجی که امکان دانلود از رپید رو از طریق سرور سایتشون میدن عمل کنی...
    در هر صورت فکر نمیکم الان سرعت دوستانی که اکانت رپید دارند هم چنگی به دل بزنه .. دوستانی که تست کردن یه نظری بدن الان سرعتشون با اکانت رپید خوبه یا نه ؟
    من اکانت ندارم
    یه سایت معرفی می کنین

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

birak جان باز میشه نگاه کن من که الکی اینقدر تعجب نمیکنم
    تو گوگل بزن the pira... بقیشو که میدونی بعد open in new tab رو بزن...
    آره جالبه !!! همین الان که ساعت 9:15 شبه دوباره با IE تست کردم فیل نیست !!!
    من که باعث و بانی همه این مشکلات رو همون مخابرات و سیستم یکپارچه فیل-ترینگشون میدونم ... به نظرم علت افت سرعتای اخیر و باز نشدن یکی در میون سایتا هم چیزی جز این نیست !! تقصیر هم ندارن ! برنامه زیادی هوشمنده !! وقتی بهش فشار میاد نمیتونه درست تصمیم بگیره فیل کنه یا نکنه !!! اینجور وقتا قاط میزنه! خدا عاقبت اینترنت ما رو به خیر کنه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •