سلام دوستان این بازی limbo آخرش ریلیز شده یا نه.
سلام دوستان این بازی limbo آخرش ریلیز شده یا نه.
شما Red Dead رو امتحان کن!بازی تو مایه هایه call of juarez چی داریم
ریلیزش 21 ژولای هستسلام دوستان این بازی limbo آخرش ریلیز شده یا نه.
جدیدترین ورژن بازی مکس پین را می خواستم که اصل با شه اسمش چیست اگه لینکش را هم بگذارید ممنون می شوم؟
دوستان کسی میتونه لینک تاپیک بازی Ace Combat 6: Fires Of Liberation رو بذاره
یا یه توضیحی درباره مراحل و یا سیو بازی بده
red dead redemption(درست نوشتم؟)
فکر نکنم واسه Ace Combat 6 تاپیک زده باشن ولی این تاپیک پنجش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فهرست کامل تاپیک های بازیها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من یه سری بازی می خوام که اولا کلا باحال باشه! دوما گرافیکش تهش باشه(تازه دوتا gtx 470 خریدم) و راجع به سبکشم بگم که فوتبال و ماشینی و ترسناک نباشه ترجیها جنگ گروهی مثل کانتر کال اف دیوتی کرایسیس(بعضی قسمتاش ) و...
سلام دوستان گل
می خواستم برای سلیقه های زیر یکی دو تا بازی معرفی کنین فردا برم بخرم
راستش من زیاد تو احوال بازی ها نیستم فقط گاه گداری بعضی قسمت های با حال رواز همین تاپیک ها می خونم
اخرین بازیهایی که کردم ایناست :
اکشن : IGI - شاهزاده ایرانی 1و 2و 3 - مکس پین ( 3 سال پیش) - اویل 4 و 5 - اسیسنس گریک 2 هم نصفه ولش کردم ، خسته شدم هی از این دیوار به اون دیوار بپرم الانم موندم تو بکی از این مسابقه ها که باید از 32 تا علامت تو 2 دقیقه رد کنیم کلی کلافم کرد خلاصه باش حال نکردم
استراتزیک : جنرال 1و 2 - ار نسخه 3 و 4 اون اصلا خوشم نیومد
ورزشی: PES 2010 و FIFA 2010
ماشین : NFS MOST WANTED
کارتونی : شرک 1و 2و 3 - عصر یخبندان - بازیهای رفلکسیو - جوجه کوچولو
اینم سخت افزار منه:
CPU : INTEL E6550
RAM : 2GIG
VGA : GFORCE 9500
حالا نظرتون چیه ؟
می خوام اینطور باشه :
اکشن : محیطش شلوغ و درهم نباشه مثل کراسیس - 50 نفر نباشن کمک ادم هی بکشن - داستان داشته باشه - شمشیر و قمه و طناب و... نباشه تفنگ بهتره- ماموریتی باشه- کارکتر رو از پشت سر نشون بده
در واقع مثا اویل 4 یا 5 باشه - کلا قشنگ جذاب باشه !!!! اگه برای این سبک چند تا معرفی میکنین بینوشون بگین کدوم بهتره تا اول اون رو بگیرم
ماشین : من خیلی ار MOST WANTED خوشم میاد تا الانم 9 بار تمومش کرم- تو همین سری NFS نسخه ای مثل این هست که قشنگ جذاب داستانی و مرحله ای باشه - نمی خوام رالی باشه یا همش مسابقه تو میدون بدیم اخرش هم هیج - اگه تو سایر بازی های ماشن هست معرفی کنین - در کل خوب علی داستانی و... باشه و بگین اول کدوم رو بگیرم
کارتون : برای یه کوچولو میخوام نه خودممی خوام غالبش مثل شرک باشه یعنی داستانی /کاراکتر بزرگ / قشنگ / هیجان انگیز / بزن بزن نه هی بریم سیب جم کنین نمیدونم سبزی بکاریم و از این حرفها . خب نظرتون در این باره چیه
استراتزیک : در کل قشنگ باشه / بی سرو ته نباشه / داستان داشته باشه / اگه قراره جنگی باشه مثل جنرال بشه افلاین بازی کرد در واقع سبک بازی مثل جنرال باشه/ اگه طوری دیگه ( نمی دونم اسمش چیه) معرفی میکنین خدایی خوب باشه
در باره گرافیکم بگم دستگاه من میتونه تو مایه ی اویل / اسیسنس گریک و ... رو بکشه کلا راضی میکنه میشه با تنظیم کردن بازی کرد
با این بازی های الان من صفر کیلومترم
شما را بندازینم
فدای همتون
یا علی ...
بازی های اکشن و مبارزه ای 2 نفره خیلی کم داریم...
میشه چند مورد رو معرفی کنید
آیا تیکن 6 از 5 بهتره؟
و لطفا لینک دانلود تیکن6 و 5 رو برای کامپیوتر قرار بدین
همراه با معرفی این بازی ها
برای ورزشی اگه nfl 10 یا همون راگبی رو بازی کنی خیلی کیف میده...............
============================
برا ماشین من خودم بازی نکردم زیاد ولی من الان nfs world رو انلاین بازی میکنم ولی خب فقط انلاین میشه لازی کرد و نسخه ی بتاش هم هست و هنوز خیلی از جزئیات بهش اضافه نشده
==================
برا کارتونی نظری ندارم......ولی G-force خیلی ازش تعریف میشه
==============
اگه cod 4 , 6 رو بازی نکردی بهت پیشنهاد میکنم بازی کنی...............البته این ازونای هست که 50 نفر میرزن سرت
در کل توی جنگ هستی...............
sniper رو هم بازی نکردم ولی میخوام بگیرمش...........خبرش رو بهت میدم............در ضمن مطمئن باش سیستمت میکشه چون مال خودمم تقریبا مثل توست.............
در مورد ac2 هم بهت پیشنهاد میکنم تمومش کنی چون خیلی داستان توپی داره و کلا تمومش کن.........
================================================== ===
در مورد استراتزپژیک هم این:
LOrd o the rings:middle erth
middle erth 2
اگه درست نوشته باشم....همون ارباب حلقه هاست.........داستان و جیزای باحالی داره...........قشنگه........
نمدونم شما چی بهش میگین ولی تو شهر ما به warcraft:frozen مشهور هست که خیلی باحاله البته من اینجا اسمش رو دوتا الاستار شنیدم
================================================== ===
خب دیگه من همینا رو میدونستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)