عالیه...ما هم یک سال پیش همینجا گرفتیم 670،بعد یکی دیگه همین یک ماه پیش گرفتم 415،حالا هم که ماشالا هزار ماشالا شده 340!میگم نفری یه 95 اضافه بگیریم اگه این یکی طوریش شد داشته باشیم؟!؟!
ولی تو هم نامردیا!بد!خداییش نه.![]()
عالیه...ما هم یک سال پیش همینجا گرفتیم 670،بعد یکی دیگه همین یک ماه پیش گرفتم 415،حالا هم که ماشالا هزار ماشالا شده 340!میگم نفری یه 95 اضافه بگیریم اگه این یکی طوریش شد داشته باشیم؟!؟!
ولی تو هم نامردیا!بد!خداییش نه.![]()
سلام من هم امروز قيمت كردم 330 هزار تومان!!!! طبقه پنجم علائ الدين (بدون گارانتي)!!!
جالبه n82 خيلي گراتر بود 370 هزار تومان!!! با اين حساب ديگه بايد برامون عادي باشه اگه بجاي n73 هه برن n95 بگيرن!!!
وای چه مسخره!!
من که این قیمتا هزمم نمیشه.
من چینی اش که جدیدن و 330 میدن توی فروشگاه دوستم بود رو دیدم ... عین همین هاست و هیچ فرقی باهاشون نداره تازه ورژن 30 هم هستند !!!
این که میگن چون ساخت چینه کیفیت بده چرندیاتی هست که مغازه دارها میگن تا جنس هایی که گرون خریدند بی ضرر بفروشند.
مگه فرقی میکنه جدا ؟ آقا کارخونه خود نوکیاست و داره تحت لایسنس میزنه ! معلومه میاد پایین ... تازه با این بحران اقتصادی جنسهای آمریکایی و اروپایی همه افت قیمت دارند
منم همینطور!
این که میگن جنسای چینی همشون بدن رسما مزخرفه.من اولین گوشیم رو که گرفتم(6670) نمیدونستم اصولا گوشی یعنی چی!بعدا فهمیدم یارو چینی بهم انداخته،ولی با وجود این به شدت گوشی مقاوم و خوبی بود،و حتی رکورد پرش طول(حدودا 5 متر) و ارتفاع(3 متر) هم باهاش زدم،اونم روی سنگ کف مدرسه!هنوزم صحیح و سالمه و داره کار میکنه،در حالی که مال یکی از دوستام که فنلادی هم بود چند وقتیه داره اذیتش میکنه و خاموش روشن میشه...
ارن جان میدین کجا بود؟
اگه خوب بگردی ان 82 رو به این قیمت پیدا میکنی.
قیمتیه که چند روز پیش دوستم از پایتخت و علا ئدین گرفته.
درسته که بیکیفیت نیستن ولی اینو قبول کن گوشی که اول تو فنلاند سر هم میشده حالا میاد تو چین سر هم میشه مسلما به خوبی فنلاندیش نیس.
اما گوشی هایی مثل سونی یا ایفون که از اول فقط تو چین اسمبل میشن این مشکل رو ندارن.
شاید هم اینطور باشه،ولی به هر حال نوکیا مرگ نداره!
تازگیها چی پی اس خیلی طول میکشه تا کانکت بشه !!!!
می خواستم ببینم شما هم این مشکل رودارید؟؟؟؟
در فضای باز و باز بودن درب کشویی و با فعال بودن تنها جی پی اس کمکی ،غیر فعال بودن جی پی اس جامع و شبکه بیشتر از 2 دقیقه !!!
راستی باطری هم خریدم ولی تا الان که پنج روز گذشته با پخش موزیک مدام با صدای 100 % چهار ساعت و ربع که تقریبا 75 % افزایش طول ساعت شارژ داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)