تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 385 از 616 اولاول ... 285335375381382383384385386387388389395435485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,841 به 3,850 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

در آغاز فعالیت PBAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام يه سوال داشتم ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد

من امسال سال دومم بود كه كنكور ميدادم و مشمول هم هستم و تاريخ اعزامم آذر ماه هست و بايد هرطور شده انتخاب رشته كنم و برم دانشگاه تا سربازي نرم! سوالم اينه كه من ميتونم در هنگام انتخاب رشته ,يه رشته تو پيام نور رو بزنم و سال بعد هم كنكور سراسري بدم؟اگه جواب آره هست بعدش در صورت قبولي تو يه دانشگاه روزانه ميتونم از دانشگاه پيام نور انصراف بدم و به دانشگاه جديد برم؟نظام وظيفه گيرنميده واسه اينكار و درصورت انصراف معافيت تحصيلي رو باطل نميكنه؟

ممنون

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

ببخشید کسی جوابه مارو نمیده؟
    حداکثر 4 ماه بعد

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

من امسال سال دومم بود كه كنكور ميدادم و مشمول هم هستم و تاريخ اعزامم آذر ماه هست و بايد هرطور شده انتخاب رشته كنم و برم دانشگاه تا سربازي نرم! سوالم اينه كه من ميتونم در هنگام انتخاب رشته ,يه رشته تو پيام نور رو بزنم و سال بعد هم كنكور سراسري بدم؟اگه جواب آره هست بعدش در صورت قبولي تو يه دانشگاه روزانه ميتونم از دانشگاه پيام نور انصراف بدم و به دانشگاه جديد برم؟نظام وظيفه گيرنميده واسه اينكار و درصورت انصراف معافيت تحصيلي رو باطل نميكنه؟

ممنون
    سلام دوست عزیز
    خیر شما در صورتی که امسال رفتی پیام نور دیگه خدمت نمیری و اگر نرمال دانشگاه رو تموم کنی و فارغ التحصیل بشی میتونی برای هر دانشگاه دیگه امتحان ورودی بدی اما اگه انصراف دادی نمیتونی هیچ دانشگاهی کنکور بدی تا خدمتت تموم بشه
    به طور خلاصه با رفتن به پیام نور نمیتونی خدمت رو بپیچونی و برای سال دیگه کنکور بخونی

4. 2 کاربر از davood.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه eshkene's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ممنون

می تونی بری آزاد و کنکور بدی باز ولی انصرافت تا ثبت نام دانشگاه بعدی نباید بیش تر از یک ماه باشه

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

این سوالتون جوابش تو دفترچه دانشگاه آزاد که توی بهمن منتشر می شه هست

ثبت نم دانشگاه آزاد که بعد دانشگاه سراسری هستش خواهشا زود جواب بدید

در آغاز فعالیت PBAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خیر شما در صورتی که امسال رفتی پیام نور دیگه خدمت نمیری و اگر نرمال دانشگاه رو تموم کنی و فارغ التحصیل بشی میتونی برای هر دانشگاه دیگه امتحان ورودی بدی اما اگه انصراف دادی نمیتونی هیچ دانشگاهی کنکور بدی تا خدمتت تموم بشه
    به طور خلاصه با رفتن به پیام نور نمیتونی خدمت رو بپیچونی و برای سال دیگه کنکور بخونی
    ممنون.من اين موضوع رو چند وقت قبل از يكي كه قصد انجام اينار رو داشت و پرس و جو كرده بودم پرسيدم و بهم گفت در صورتي كه تو دانشگاه(پيام نور)در حال تحصيل باشي ميتوني در كنكور شركت كتي و در صورتي كه دانشگاه قبول شدي ميتوني از دانشگاه پيام نور انصراف بدي وتو دانشگاه جديد ثبت نام كني.البته گفت كه بايد تو يه رشته بالاتر قبول شي تا نظام وظيفه با شرايطت موافقت كنه!

ميخواستم بدونم كه هيچ راهي نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سه سوال کوتاه و شدیدا مهم ...

1 - ایا متولدین شش ماه اول 72 میتواند کنکور 91 شرکت کند ؟

2 - ایا این افراد باید دفترچه نظام وظیفه را همین امسال پر کند و بفرستند ؟ ایا در غیر این صورت اتفاق خاصی میفتد ؟!

3 - ایا در صورتی که در کنکور91 شرکت کردند و قبول شدند امکان دارد به سربازی بروندنه به دانشگاه ؟ واقعا ابهام وجود

دارد خواهشا جواب دقیق بدید ... بعد

اگه نمیشه میتونم امسال الکی پیام نور بزنم بعد مرخصی بگیرم و در اخر 91 شرکت کنم و نرم سربازی ؟ میدونید چرا

اینو میگم چون انتخاب رشته فرصت زیادی نداره و میترسم این فرصت واسه نرفتن به سربازی از دستم بره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون.من اين موضوع رو چند وقت قبل از يكي كه قصد انجام اينار رو داشت و پرس و جو كرده بودم پرسيدم و بهم گفت در صورتي كه تو دانشگاه(پيام نور)در حال تحصيل باشي ميتوني در كنكور شركت كتي و در صورتي كه دانشگاه قبول شدي ميتوني از دانشگاه پيام نور انصراف بدي وتو دانشگاه جديد ثبت نام كني.البته گفت كه بايد تو يه رشته بالاتر قبول شي تا نظام وظيفه با شرايطت موافقت كنه!

ميخواستم بدونم كه هيچ راهي نداره؟
    سلام
    سازمان نظام وظیفه تسهیلاتی برای دانشجویان قائل شده که می توانند ضمن اینکه دانشجو هستند در کنکور سراسری شرکت کنند وبعد انصراف بدهند و در دانشگاه جدید ثبت نام کنند.
    شرایط کاملش رو در این صفحه بخوانید: (لطفا با دقت بخوانید چون پاسخ بسیاری از سوالات و ابهامات در همین صفحه است)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------

سه سوال کوتاه و شدیدا مهم ...

1 - ایا متولدین شش ماه اول 72 میتواند کنکور 91 شرکت کند ؟

2 - ایا این افراد باید دفترچه نظام وظیفه را همین امسال پر کند و بفرستند ؟ ایا در غیر این صورت اتفاق خاصی میفتد ؟!

3 - ایا در صورتی که در کنکور91 شرکت کردند و قبول شدند امکان دارد به سربازی بروندنه به دانشگاه ؟ واقعا ابهام وجود

دارد خواهشا جواب دقیق بدید ... بعد

اگه نمیشه میتونم امسال الکی پیام نور بزنم بعد مرخصی بگیرم و در اخر 91 شرکت کنم و نرم سربازی ؟ میدونید چرا

اینو میگم چون انتخاب رشته فرصت زیادی نداره و میترسم این فرصت واسه نرفتن به سربازی از دستم بره ؟
    سلام
    1- بله می توانند.
    2- خیر ، متولدین نیمه اول 72 نیازی به دفترچه ندارند.
    3- خیر در حالت عادی چنین چیزی امکان ندارد.
    موفق باشید

9. 2 کاربر از behdana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام ببخشید به این سوالم جواب بدبد ممنون میشم یکی از دوستان ساله 89 کنکور سراسریرو تو رشته ی پرستاری قبول شداما الان به دلایلی میخواد انصراف بده مشکل نظام وظیفه هم نداره من می خواستم بدونم در صورته انصراف می تونه تو کنکور سراسری شرکت کنه اخه از یکی شنیدم در صورته قبول شدن تو کنکور از شرکت در کنکور سراسری محروم میشه میشه اینو شفاف سازی کنید اون تو ساله 89 رشته ی پرستاری روزانه ملی قبول شده اما الان تو ساله 90 می خواد انصراف بده می تونه واسه سراسری 91 بخونه اگه نمیتونه 92 چطور تو ساله 93 هم میگن میخوان کنکوره سراسریرو حذف کنن سنشم الان 22 هست اگه مشکله سنی هم هست بگین
    Last edited by alirecoba2; 12-08-2011 at 13:27.

داره خودمونی میشه eshkene's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    سازمان نظام وظیفه تسهیلاتی برای دانشجویان قائل شده که می توانند ضمن اینکه دانشجو هستند در کنکور سراسری شرکت کنند وبعد انصراف بدهند و در دانشگاه جدید ثبت نام کنند.
    شرایط کاملش رو در این صفحه بخوانید: (لطفا با دقت بخوانید چون پاسخ بسیاری از سوالات و ابهامات در همین صفحه است)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------

سلام
    1- بله می توانند.
    موفق باشید

سلام BEHDANA ممنون همیشه راهنماییم میکنی شما قبلا سولما جواب دادید که می تونم دانشگاه برم و کنور بدم ولی یه سوالی اینجا پیش میاد اونم اینکه توی دفترچه ثبت نام کنکور سراسری وضعیت سربازیما چی اعلام کنم
    ممنون ممنون و ممنون

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

سلام
    1- بله می توانند.
    موفق باشید
    سلام
    ببخشید یه نفر قبلا توی همین تاپیک گفته بود دقیقا از زمانی که 18 سالت میشه مشمول میشی برای خدمت ، الان شما میگی متولدین 72 نیاز به دفترچه ندارند میشه واضح تر توضیح بدید گیج شدیم الان متولدین نیمه اول سال 72 دقیقا کی مشمول میشن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •