سلام
حرفت در مورد گزینه دوم درسته من پذیرش سپاه برای 1/12 گرفتم ولی محل اعزامم رو زدن ارتش 05 کرمان
شما اطلاعی ندارین این مشکل پذیرش سپاه در چند روز آینده اوکی میشه یا نه؟!
سلام
حرفت در مورد گزینه دوم درسته من پذیرش سپاه برای 1/12 گرفتم ولی محل اعزامم رو زدن ارتش 05 کرمان
شما اطلاعی ندارین این مشکل پذیرش سپاه در چند روز آینده اوکی میشه یا نه؟!
اونم باز فرق می کنه یگان با یگان، مثلا اینایی که سر چهارراه هستن از 6.5 صبح تا 1 و از ساعت 3 تا 9 شب ساعت کاریشونه! یا گشت زنی باشه از صبح میرین گشت تا 11-12 شب!!
مشمول گرامی به نکات زیر توجه کنید :
1) ادرس محل مراجعه جهت اعزام : استان سمنان - شهرستان سمنان - م استاندارد جاده نظامی پایگاه هوایی گروه پدافند سمنان
ساعت حضور 9 صبح
اینو توی برگه ای که از پلیس +10 گرفتم نوشته الان من تهران هستم خودم باید برم سمنان ؟ مگه نباید برم نظام وظیفه تهران اونجا با اتوبوس ببرن سربازارو ؟
سلام
شما کارت فعال و دوره تکمیلی داشتی ؟
من کارت فعال دارم ولی تکمیلی نه. برای پذیرش سپاه اقدام کردم که مسئول نیرو انسانی گفت دوره های قبل با این شرایط رو پذیرش کردن (بدون دوره تکمیلی)
الان داخل سیستم نظام وظیفه خورده ارتش. رفتم از مسئول نیرو انسانی سوال کردم. گفتن برای 12/1 فقط و فقط پرونده کسایی که دوره تکمیلی داشتن بررسی کردن. (یعنی ممکنه کسی دوره تکمیلی و فعال هم داشته باشه و پذیرش نکنن!)
برا من محل مراجعه رو زده نظام وظیفه استان خودمون . شاید چون شما تهرانی مستقیم باید بری
دوستان کسی در مورد تقسیم بعد از اموزشی سربازهای پدافند اطلاع داره؟ چقد احتمال داره لیسانسه های پدافند دوره کد بخورن؟
Last edited by amir deja vu; 07-02-2017 at 19:44.
سلام
من کارت فعال بسیجی داشتم شما آشنا داشتین یا نه تو سپاه؟!
حالا به شما قولی یا امیدواری دادن برای پذیرش یا نه گفتن دیگه پذیرش نمیشین؟!
شما شماره ای از نیرو انسانی سپاه اهواز یا خوده سپاه ولیعصر اهواز دارین؟!
من مروز برگ سفید گرفتم افتادم ارتش 04 بیرجند
چطور پادگانی هست کلا؟!
اعزام یک اسفند
2صفحه قبل توضیح دادن ولی شما بستگی به خودتت داره که با این دو ماه کنار بیای به هر حال محل آموزشی مهم نیست اصلش خدمت اصلی هست کجا بیفتی.ایشالله همه موفق سربلند باشید
Last edited by rubvix; 07-02-2017 at 20:05.
دوستان یه سوال اگه کسی پیش از ورود به غیبت شرایطی برای کفالت داشته باشه میتونه زمان غیبتش درخواست کفالت بده؟
راستی یه سوال از دوستانی که رفتن خدمت روزی که زده در برگه سفید مثلا 1 اسفند که نظام وظیفه شهرتون جمع بشید لازم نیست که وسایل ببریم درسته؟ جمع میکنن یه حضور میزنن میگن برید 2 روز دیگه بیایید فلان جا دیگه درسته؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)