منم از امروز اومدم پارس آنلاین البته چند سال پیش هم داشتم یک سال هم خابرات داشتم یک سال هم صبانت
سرویس خریداری شده هم مشهد تابستانه پروموشن 1024 دوماهه جمعا 6 گیگ 17000 تومان نصب و راه اندازی رایگان
منم از امروز اومدم پارس آنلاین البته چند سال پیش هم داشتم یک سال هم خابرات داشتم یک سال هم صبانت
سرویس خریداری شده هم مشهد تابستانه پروموشن 1024 دوماهه جمعا 6 گیگ 17000 تومان نصب و راه اندازی رایگان
همینطور به خاطر نصب و راه اندازی رایگان
دو مگش گرفتم 20 هزار تومن
آره من چون خطم بیشتر جواب نمیده مجبور شدم یک مگ گرفتم Downstream خیلی نویز داره
Downstream
Upstream SNR Margin : 6.1
11.3
db Line Attenuation :
54.0
40.8
db Data Rate : 2048
508
kbps
Snr margin میانگین نسبت سیگنال به نویز هر چه بیشتر باشد بهتر است
زیر 6 خیلی بد – 7 تا 10 بد – 11 تا 20 خوب – 20 تا 28 عالی – 28 به بالا فوق العاده
Line attenuation فاصله تا مرکز مخابراتی هر چه کمتر باشد بهتر است 20 و کمتر فوق العاده – 20 تا 30 عالی – 30 تا 40 خیلی خوب – 40 تا 50 خوب – 50 تا 60 بد و مشکل ساز با اکثر مودمها – 60 به بالا افتضاح اصلا فکر dsl رو نکن البته شاید بشه
data rate سرعت برحسب کیلو بیت
خیلی وضع خطت بده . با ریت 2 مگ snr 6 هست. امکانش هست بری سر خطتون چک کنی؟
آره خیلی مشکل داره ولی حل شدنی نیست مشکل از سیمکشی نیست فاصله از مرکز مخابراتی زیاده البته روی همین خط تلفن بیسیم هم استفاده میشه که اگه نباشه یه مقدار بهتر میشه ولی خوب کاریش نمیشه کرد
الان تلفن بیسیم توی پذیرایی هست و بااسپلیتر وصل شده و مودم هم که توی اتاق هست با اسپلیتر جدا وصل شده از این 5 هزار تومانی ها مشکل نداره میکروفیلتر بزارم بهتره یا اسپلیتر بهتر
خط جدید هم که درخواست بدم از این جدیدا میدن که فقط باید از مخابرات بگیری که فایده نداره
آقا ناامیدم ...
مطمئنم با قانون جدیدی که صبا گذاشته ، و سیر هجوم کاربراش به پارس آنلاین ( چون شاتل هم مثل صبانته ) پارس هم میزنه و محدود میکنه شبانه رو ....
البته یک خوبی پارس اینه که سرویس بیشتر از 2 مگ نداره ، و کلا نمیشه شبی 10 - 15 گیگ دانلود داشت!!
پارس آنلاین رسما گند زد به خط من!
البته امروز اینجور شد باید ببینم دانلود شبم تغییری میکنه یا نه!
نگاه کنید، چیکار کردن!!!!!!
الان شده:
همش میره 400 بعد از چند ثانیه میشه صفر دوباره میره 400 بعد...!
این 16 مگه؟!!!
-----------------
راستی یه چیزی خیلی جالبه!!!
با IDM همش قطع و وصل میشه ولی با Torrent نه! چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
Last edited by amir.17; 15-09-2014 at 20:45.
نه اینکه الان محدود نیست اصلا!!
اصلا به نظر من صبانت هر چی هم باشه الان نسبت به پارس آنلاین داره کار درست تر، اخلاقی تر و عادلانه تری انجام میده.
اولا پهنای باند هر کسی رو میبنده روی همون سرعتی که میخرن. نمیاد به کسی که سرویس 128 خریده 12 مگ پهنای باند بده که همه کاربرا رو بندازه به جون هم. کسی که سرویس بهتر میخواد پول بیشتری میده و حالشو میبره.
دوما اینکه صادقانه داره میگه آقا تا انقدر حجم میتونید هر شب با سرعت کامل دانلود کنید و اگرم خواستید حجم بیشتری با این سرعت دانلود کنید باید نیم بها پول بدید. یعنی اینکه برای شبانه هم از زیرساخت همون پهنای باند روزانه رو تهیه کرده نه اینکه مثل پارس آنلاین شبا بالکل درصدی از پهنای باند روزانه رو فراهم بکنه. توجه داشته باشید که اینا تا جایی که پهنای باندشون جواب بده براشون فرقی نداره شما 1 گیگ دانلود کنید و یا 10 گیگ. کاری که اینا دارن میکنن اینه که میخوان کیفیت شبکه رو در طول 24 ساعت شبانه روز حفظ کنن.
حداقلش اینه که با مشتری ها روراستن و همون چیزی رو که قول دادن بهشون ارائه میدن نه سرعت 20 کیلوبایت بر ثانیه!!!
خود من ماهی حدود 20 گیگ از پارس ترافیک میخرم. اگه صبا بودم میتونستم علاوه بر این 20 گیگ ماهی 40 گیگ رایگانم با بهترین کیفیت داشته باشم که در مجموع میشد 60 گیگ. حالا آدم اگه کاملا کار و زندگی نداشته باشه و خودشو تو خونه حبس کنه هر روز امکان نداره بتونه بیشتر از 5 قسمت از یه سریالو ببینه. هر قسمت سریال با کیفیت 480 حجمش ماکسیمم 300 مگه. در روز میشه 5*300=1.5 گیگ. در ماه میشه 45 گیگ. باز 15 گیگ هم اضافه میاد که بقیه کاراشو راه بندازه. تازه شبا هم اگه کاری با اینترنت به غیر از دانلود داشته باشه میتونه با اعصاب راحت راه بندازه نه اینکه اینترنت عملا از 2-7 قطع بشه.
البته کسی فکر نکنه از وضع اینترنت موجود راضیم بلکه فقط خواستم یه مقایسه بکنم بین شرکت های موجود و گرنه که به نظرم محدودیت 2 گیگ و 3 گیگ استفاده کلا مسخره است تو اینترنت خونگی.
Last edited by placebo111; 15-09-2014 at 20:54.
خطتو گذاشتن رو 16 مگ نویزت بالا رفته. حالا قطع و وصلی و... رو نمیدونم چرا؟ شاید یه فیلم جدید دارن پیاده میکنن سرمون چون منم دیروز با یه سرور معروف همین مشکلو داشتم.
ولی اگه میبینی نویز اذیتت میکنه زنگ بزن بگو خطتو بذارن رو 9 مگ که مشکل نویزت برطرف بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)