تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3848 از 4428 اولاول ... 284833483748379838383844384538463847384838493850385138523858389839484348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,471 به 38,480 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

پارس آنلاین شیراز چطوره؟شیرازیاش نظر بدهن!!!
    نصب ورانژه رایگان نمیده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

پارس داره مسیری رو که نباید بره میره و داره گند میزنه به همه چی
    داره خطا رو میبره رو 16 مگ که این باعث میشه که کسایی که خطشون 16 مگ نمیشکه ضرر کنن
    شاید اون موقع که 9 مگ بستن صدای خیلیا در اومده بود سر و تهش رو هم آوردن (هر چند که خیلیا از این شرکت رفتن از جمله خودم)
    ولی الان دیگه درصد شاکیا میره بالا .شما پیدا کنید چند درصد از ملت خطشون 16 مگ میکشه؟
    مسلما تعداد بیشتری شاکی پیدا میشه

یادمه دو ماه پیش بعد از کلی شکایت کشی که رییس صدای مشتری پارس بهم زنگ زد و کلی صحبت کردیم بهش پیشنهاد دادم سرعتا رو همینجوری افزایش ندید و بر اساس پهنای باند خریداری شده سرعت بدید قبول نکرد برداشت گفت ما تکنولوژیمون پیشرفته هست و برترین شرکت خاورمیانه هستیم و همه تجهیزاتمون امریکایی هست و اتوماتیک ترافیکا مدیریت میشه و....

حالا این پست اینجا یادگار بمونه
    یکی دو ماه دیگه بعد از اینکه این 16 مگ فراگیر شد میام تو این تاپیک ببینم برترین شرکت خاورمیانه با تکنولوژِی آمریکایی چکار کرده ...زارت...

3. 6 کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پارس داره مسیری رو که نباید بره میره و داره گند میزنه به همه چی
    داره خطا رو میبره رو 16 مگ که این باعث میشه که کسایی که خطشون 16 مگ نمیشکه ضرر کنن
    شاید اون موقع که 9 مگ بستن صدای خیلیا در اومده بود سر و تهش رو هم آوردن (هر چند که خیلیا از این شرکت رفتن از جمله خودم)
    ولی الان دیگه درصد شاکیا میره بالا .شما پیدا کنید چند درصد از ملت خطشون 16 مگ میکشه؟
    مسلما تعداد بیشتری شاکی پیدا میشه

یادمه دو ماه پیش بعد از کلی شکایت کشی که رییس صدای مشتری پارس بهم زنگ زد و کلی صحبت کردیم بهش پیشنهاد دادم سرعتا رو همینجوری افزایش ندید و بر اساس پهنای باند خریداری شده سرعت بدید قبول نکرد برداشت گفت ما تکنولوژیمون پیشرفته هست و برترین شرکت خاورمیانه هستیم و همه تجهیزاتمون امریکایی هست و اتوماتیک ترافیکا مدیریت میشه و....

حالا این پست اینجا یادگار بمونه
    یکی دو ماه دیگه بعد از اینکه این 16 مگ فراگیر شد میام تو این تاپیک ببینم برترین شرکت خاورمیانه با تکنولوژِی آمریکایی چکار کرده ...زارت...
    تبلیغ محض دوست من
    صبانت هم همینکار کرد
    گذاشت روی 12
    الان خط من تا 16 هم میرسه اما وقتی پهنای باند ندارند شلوغه و خودکار محدود میشه هیچ تاثیری نداره
    الان خط من روی 9 هر چند ثانیه میره روی 600 برمیگرده 300

5. 3 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این محدودیت پارس آنلاین که شبانه سرعتها رو روی 100 کیلوبیت قفل میکنه مثل اینکه کاملا همه گیر شده
    تو یکی از انجمنهای همسایه هم کاربرا مطرح کردن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 4 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

یه ماه بگیر امتحان کن خودت میفهمی تبلیغه یا واقعیت
    من که 512 نامحدودشو دارم، اصلا به درد نمی خوره! تو سایتش نوشته اگه 66 گیگ دانلود کنی، سرعتت میاد پایین ولی من حدود 22 گیگ که دانلود کردم، سرعتم اومد پایین و این یعنی 3 برابر سر هر مشتری رو کلاه گذاشتن! اونم از وضعیّت ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن که همشونو محدود کرده که مردم نتونن استفاده کنن! الآن فقط iNet روش جواب میده که اصلا ازش خوشم نمیاد چون ساخت ایرانه و نمیشه بهش اعتماد کرد! در کل به هیچ کس پیشنهاد نمیدم بیاد پارس آنلاین، مخصوصا سرویس نامحدودش! (همین یه ماهم که داشتم، از سرم زیاده! فقط 120 تومن پولمو حروم کردم!) خودمم تا چند روز دیگه درخواست تخلیه میدم، میرم شاتل، راحت. یکی از رفیقای هم شهریم از شاتل داره، خیلی راضیه! خودمم تست کردم نتشو و روی هیچ ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن/ی محدودیت نداره! سرویس 512 حجمی رو داره از شاتل و سرعتش از سرورهای ایران تا 400 کیلوبایت بالا میره و از سرورهای خارجی بین 80 تا 90 کیلوبایت میچرخه! منم میرم شاتل...

9. 4 کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من که 512 نامحدودشو دارم، اصلا به درد نمی خوره! تو سایتش نوشته اگه 66 گیگ دانلود کنی، سرعتت میاد پایین ولی من حدود 22 گیگ که دانلود کردم، سرعتم اومد پایین و این یعنی 3 برابر سر هر مشتری رو کلاه گذاشتن! اونم از وضعیّت ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن که همشونو محدود کرده که مردم نتونن استفاده کنن! الآن فقط iNet روش جواب میده که اصلا ازش خوشم نمیاد چون ساخت ایرانه و نمیشه بهش اعتماد کرد! در کل به هیچ کس پیشنهاد نمیدم بیاد پارس آنلاین، مخصوصا سرویس نامحدودش! (همین یه ماهم که داشتم، از سرم زیاده! فقط 120 تومن پولمو حروم کردم!) خودمم تا چند روز دیگه درخواست تخلیه میدم، میرم شاتل، راحت. یکی از رفیقای هم شهریم از شاتل داره، خیلی راضیه! خودمم تست کردم نتشو و روی هیچ ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن/ی محدودیت نداره! سرویس 512 حجمی رو داره از شاتل و سرعتش از سرورهای ایران تا 400 کیلوبایت بالا میره و از سرورهای خارجی بین 80 تا 90 کیلوبایت میچرخه! منم میرم شاتل...
    دقیقا تایید میشه منم دهنم با پارس سرویس شد اینقدر چیز شکن عوض کردم از هر چیزی استفاده میکنیم بعد از یه مدت میبندنش
    من موندم اینا چه گیری دادن به چیزشکنها

11. 2 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اکثرا همینو میگن
    فقط بعضی کاربران خاص
    میگن همه چی آرومه پارس آنلاین چقدر خوشبخته
    ولی اکثرا خلاف این و میگن
    پارس آنلاین اگه مربوط به ارگان خاصی نبود تا حالا کلا مضمحل میشد
    بعضیا هم میگن پارس نیازی به تبلیغ تو اینجا نداره
    کاملا اشتباه هس
    به بعضی کاربرانش گفته چرا آدرس این تاپیک رو به ۱۹۵
    گفتین تو همین تاپیک هم مطرح شده
    وقتی بعضیا میان اینجا و تمام مشکلات رو منکر میشن
    و میگن همه چی عالیه معلومه قضیه بودار و یه تبلیغاته

13. 4 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

این محدودیت پارس آنلاین که شبانه سرعتها رو روی 100 کیلوبیت قفل میکنه مثل اینکه کاملا همه گیر شده
    تو یکی از انجمنهای همسایه هم کاربرا مطرح کردن
    بله کاملا درسته . سرعت دانلود از بعضی سایت های محبوب که لینک پرسرعت vip دارند رو محدود کردند . به این دزد ها ...

این سایت هم مال پارس انلاینه ...سرعت شبانش محدود نشده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید چطور مثل برق و باد دانلود میکنه !!!!!!!!!!!!!! خدا لعنتشون کنه .

15. 2 کاربر از reza.kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من که 512 نامحدودشو دارم، اصلا به درد نمی خوره! تو سایتش نوشته اگه 66 گیگ دانلود کنی، سرعتت میاد پایین ولی من حدود 22 گیگ که دانلود کردم، سرعتم اومد پایین و این یعنی 3 برابر سر هر مشتری رو کلاه گذاشتن!
    حجم هدیه سرویس 512 نامحدود 40 گیگ هست نه 66 گیگ .
    برای اطلاعات کامل در مورد سرویسهای نامحدود پارس آنلاین این لینک رو ببین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

حجم هدیه سرویس 512 نامحدود 40 گیگ هست نه 66 گیگ .
    برای اطلاعات کامل در مورد سرویسهای نامحدود پارس آنلاین این لینک رو ببین
    طبق نموداری هم که خود شما دادی، نوشته سرعت تا 4 مگابیت یعنی 512 کیلوبایت بالا میره در صورتی که حتّی در زمان استفاده از ترافیک هدیه ی سرعت بالا حدّاکثر به 256 کیلوبایت میرسه و این هم میشه کم فروشی روی سرعت!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •