سلام
دوستان گفتنی ها رو گفتن هرچند یه طور دیگه ای
اما خوب من منظورم دانلود رایگان شبانه بود در هر صورت ممنون ج دادید
سلام دوست عزیز
خیلی خوبه که دوستانی مثل شما که افتخار حضور در p30world رو (باتوجه به مدت عضویت و تعداد پست ) نمیدن اتفاقی به یک همچین بحثی علاقه مند میشن البته برعکس این قضیه هم هست . بیایید منطقی بحث کنیم
چند نکته ای لازمه باید بگم :
1.در این مورد حرفی ندارم فقط محض تلقین برای دوستان و خودم بود که بدونیم شاتل مشترک راضی هم دارد . گرچه افاده ای نداره
2.بهتره به بحث توجه بیشتری داشته باشید چون صحبت از محدود شدن به دلیل دانلود رایگان بوده هرچند برای من خیلی اطلاعات خوبی بود که اگر دانلود نکنیم محدود نمیشیم .
3.من یکی از همون دوستان هستم و از این جملتون واقعا ناراحت شدم شبی یک گیگ دانلود رایگان توقع زیادی نیست!!!!!!
4.اگر از همه یا بیشتره شرکت ها استفاده کرده باشید قبول میکنم اما متاسفانه دلیل ذکر شده (5) واقعا قابل قبول نیست
5.مقایسه یک شرکت adsl با شرکت وایمکس کار عاقلانه ای نیست (لااقل من جایی ندیدم مگر اینکه توی بعضی از موارد شرکت وایمکس سر باشه که در مورد دانلود شبانه مخابرات هم از شاتل پیشی گرفته چون کاربر رو محدود نمیکنه)
6.الان من یکی از شرکت ها رو میشناسم که سرعت روزانش با شاتل برابری میکنه اگر خواستید بگید براتون پ خ کنم
7.متاسفانه من از شرکت ای دی اس ال توقع دارم موقع استفاده محدودم نکنه وقتی شرکت این کار رو میکنه منم خیلی راحت اطلاع رسانی میکنم
اما خوب ممکنه بعضی از دوستان کمتر حوصله کنن و زیر بار تعریف و تمجید های اینچنینی نرن و با یک لحن دیگه ای به شما اعتراض کنن
8.در تاپیک های دیگه هیچ صحبتی از محدودیت دانلود رایگان شبانه با سرعت 6 کیلو بایت نمیکنن درسته؟
9.قطعا اینطور نیست . اطلاع رسانی از طریق نت و ... یکی از راه های نشان دادن مخالفت با محدودیته