تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3848 از 4751 اولاول ... 284833483748379838383844384538463847384838493850385138523858389839484348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,471 به 38,480 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام.
    به علاوه ی اون 6 یا 9 گیگی که می خرم شبانه ها رو هم که جمع کنم اره می رسه شب ها اول یکم سرعت میاد پایین ولی بعد دیگه خوب میشه و دانلود می کنم تا صبح
    سلام
    دوستان گفتنی ها رو گفتن هرچند یه طور دیگه ای
    اما خوب من منظورم دانلود رایگان شبانه بود در هر صورت ممنون ج دادید

والا منم1.کاملا راضیم.روزها که سرعتم حدود 240 هست شبها هم حدود 50-60......
    2.تا حالا طعم محدود شدن رو نچشیدم خوشبختانه.البته باید به3. کسانیکه هر شب در حال دانلود پروژه های علمی هستند!!!!!.......... بگم که من هر شب دانلود نمی کنم شاید برای همینه که محدود نشدم.
    در کل 4.من از هیچ شرکتی به اندازه شاتل راضی نیستم.5.داتک و وایمکس مبین نت و ایرانسل هم خونه آشناهامون تست کردم اصلا به خوبیه شاتل نیستند،6.خصوصا از وقتی که شاتل سرعت روزانه رو عجیب برده بالا(حدود 240)....من eco 512 دارم.

دوست عزیز باید بگم این7. تاپیک مخصوص انتقاد و غر زدنه.هر کی بیاد یکم از شاتل تعریف کنه میگن دروغگویی و کارمند شاتلی و .....
    8.البته شما تاپیک بقیه شرکت ها هم ببینی همین وضعه.همه در حال فحش و بد و بیراه به شرکتشون هستند.9.کلا ما ایرانی ها فقط بلدیم غر بزنیم اونم پشت کامپیوتر.در عمل....
    سلام دوست عزیز
    خیلی خوبه که دوستانی مثل شما که افتخار حضور در p30world رو (باتوجه به مدت عضویت و تعداد پست ) نمیدن اتفاقی به یک همچین بحثی علاقه مند میشن البته برعکس این قضیه هم هست . بیایید منطقی بحث کنیم
    چند نکته ای لازمه باید بگم :
    1.در این مورد حرفی ندارم فقط محض تلقین برای دوستان و خودم بود که بدونیم شاتل مشترک راضی هم دارد . گرچه افاده ای نداره
    2.بهتره به بحث توجه بیشتری داشته باشید چون صحبت از محدود شدن به دلیل دانلود رایگان بوده هرچند برای من خیلی اطلاعات خوبی بود که اگر دانلود نکنیم محدود نمیشیم .
    3.من یکی از همون دوستان هستم و از این جملتون واقعا ناراحت شدم شبی یک گیگ دانلود رایگان توقع زیادی نیست!!!!!!
    4.اگر از همه یا بیشتره شرکت ها استفاده کرده باشید قبول میکنم اما متاسفانه دلیل ذکر شده (5) واقعا قابل قبول نیست
    5.مقایسه یک شرکت adsl با شرکت وایمکس کار عاقلانه ای نیست (لااقل من جایی ندیدم مگر اینکه توی بعضی از موارد شرکت وایمکس سر باشه که در مورد دانلود شبانه مخابرات هم از شاتل پیشی گرفته چون کاربر رو محدود نمیکنه)
    6.الان من یکی از شرکت ها رو میشناسم که سرعت روزانش با شاتل برابری میکنه اگر خواستید بگید براتون پ خ کنم
    7.متاسفانه من از شرکت ای دی اس ال توقع دارم موقع استفاده محدودم نکنه وقتی شرکت این کار رو میکنه منم خیلی راحت اطلاع رسانی میکنم
    اما خوب ممکنه بعضی از دوستان کمتر حوصله کنن و زیر بار تعریف و تمجید های اینچنینی نرن و با یک لحن دیگه ای به شما اعتراض کنن
    8.در تاپیک های دیگه هیچ صحبتی از محدودیت دانلود رایگان شبانه با سرعت 6 کیلو بایت نمیکنن درسته؟
    9.قطعا اینطور نیست . اطلاع رسانی از طریق نت و ... یکی از راه های نشان دادن مخالفت با محدودیته
    Last edited by Meysam Raz; 10-07-2012 at 15:10.

2. 6 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان گفتنی ها رو گفتن هرچند یه طور دیگه ای
    اما خوب من منظورم دانلود رایگان شبانه بود در هر صورت ممنون ج دادید

سلام دوست عزیز
    خیلی خوبه که دوستانی مثل شما که افتخار حضور در p30world رو (باتوجه به مدت عضویت و تعداد پست ) نمیدن اتفاقی به یک همچین بحثی علاقه مند میشن البته برعکس این قضیه هم هست . بیایید منطقی بحث کنیم
    چند نکته ای لازمه باید بگم :
    1.در این مورد حرفی ندارم فقط محض تلقین برای دوستان و خودم بود که بدونیم شاتل مشترک راضی هم دارد . گرچه افاده ای نداره
    2.بهتره به بحث توجه بیشتری داشته باشید چون صحبت از محدود شدن به دلیل دانلود رایگان بوده هرچند برای من خیلی اطلاعات خوبی بود که اگر دانلود نکنیم محدود نمیشیم .
    3.من یکی از همون دوستان هستم و از این جملتون واقعا ناراحت شدم شبی یک گیگ دانلود رایگان توقع زیادی نیست!!!!!!
    4.اگر از همه یا بیشتره شرکت ها استفاده کرده باشید قبول میکنم اما متاسفانه دلیل ذکر شده (5) واقعا قابل قبول نیست
    5.مقایسه یک شرکت adsl با شرکت وایمکس کار عاقلانه ای نیست (لااقل من جایی ندیدم مگر اینکه توی بعضی از موارد شرکت وایمکس سر باشه که در مورد دانلود شبانه مخابرات هم از شاتل پیشی گرفته چون کاربر رو محدود نمیکنه)
    6.الان من یکی از شرکت ها رو میشناسم که سرعت روزانش با شاتل برابری میکنه اگر خواستید بگید براتون پ خ کنم
    7.متاسفانه من از شرکت ای دی اس ال توقع دارم موقع استفاده محدودم نکنه وقتی شرکت این کار رو میکنه منم خیلی راحت اطلاع رسانی میکنم
    اما خوب ممکنه بعضی از دوستان کمتر حوصله کنن و زیر بار تعریف و تمجید های اینچنینی نرن و با یک لحن دیگه ای به شما اعتراض کنن
    8.در تاپیک های دیگه هیچ صحبتی از محدودیت دانلود رایگان شبانه با سرعت 6 کیلو بایت نمیکنن درسته؟
    9.قطعا اینطور نیست . اطلاع رسانی از طریق نت و ... یکی از راه های نشان دادن مخالفت با محدودیته
    سلام.
    دوست عزیز من به عنوان یه کاربر از شرکت شاتل راضیم و نظرم رو گفتم.شما هم ناراضی هستی و محدود شدی بنده ام قبول می کنم.
    من به شخصه با این محدودیت شاتل موافقم.قطعا شاتل ظرفیت پهنای باندش جوابگوی دانلود شبانه سنگین کاربران زیادش نیست برای همینم محدود می کنه که کاربرانی مثل من که هر چند وقت یه بار یه دانلود پر حجم می کنند با مشکل مواجه نشند.(در ضمن برای من شبی 1 گیگ خیلی زیاده!)
    این بیشتر بر میگرده به ظرفیت اینترنت کشور نه شاتل.ولی من اگر جای شاتل بودم توی قرارداد حتما محدودیت به علت دانلود شبانه پر حجم و مکرر رو ذکر می کردم که هر کس خواست سرویس بگیره از قبل مطلع باشه.

دوستانی که اینطوری محدود شدند اجباری نیست که ..... میتونند برن یه شرکت دیگه.کلا این تاپیک ها فقط برای انتقاده...من 2 تا از دوستای دیگم هستند که دقیقا مشابه من هیچ مشکلی با شاتل ندارند اما مطمئنم اصلا نمیدونند که همچین تاپیکی وجود داره.

تنها ایراد شاتل اینه که از قبل این محدودیت رو به کاربرانش اعلام نکرد و این باعث آزار کاربران ""دانلودر"" میشه.
    در کل با این همه محدودیت ها و مشکلاتی که برای اینترنت کشور وجود داره من از شاتل راضیم.
    دوستانی هم که راضی نیستند امیدوارم زودتر مشکلشون حل بشه.یا برن یه شرکتی که از شاتل بهنره و هر شب هر چقدر خواستند دانلود کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tandos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چقدر دانلود کنیم تا محدود نشیم ؟

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان همیشه حاضر در صحنه )
    اقا دقت کردین یه گزینه ای از دیروز تا حالا به مای شاتل قسمت خدمات مشترکین اضافه شده چی هست کسی میدونه ؟؟؟
    راستی شنیدم که شاتل با شرکت کسپراسکی قرارداد رسمی امضا کرده اند که نماینده و پشتیبان محصولات این شرکت بزرگ در ایران باشه
    خبر قبلی که داده بودم هنوز پا بر جا هستاا

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

در این تاپیک یک بار دقیقا همین صحبت ها انجام شد
    متاسفانه یا خوشبختانه به همین نتیجه رسیدیم : هرکس نمیخواد بره
    فکر میکنم از صفحه 3825 شروع شد .
    اما باید بگم اینترنت کشور مشکل کاربران نیست (لطفا نفرمایید دانلودر اونم با این وضع دانلود ... میانگین هر شب کمتر از یک گیگ!!!)
    تعجب میکنم شما چطور حاضرید بار مشکل رو از دوش شرکت به دوش کشور بندازید؟؟؟!!!!
    مگر بقیه شرکت ها در همین کشور نیستند؟چرا اونا محدود نکردند؟اصلا سوال درست اینه :چرا شاتل دست از محدود کردن کاربرها برنمیداره؟؟؟کدوم مشکلات انترنت؟؟؟؟
    شاتل سرویس آرت رو به اسم نامحدود میفروشه بعد روش محدودیت میزاره هیچ کسی هم نیست یقه اش رو بگیره تازه جایزه...
    شما هم میایید میگید باید میگفت محدودیت و ... چیو میگفت؟این مهمه چیو میگفت؟محدودیت رو؟؟
    به قول استادمون به این میگن فرار رو به جلو : ما هنوز میگیم محدودیت رو قبول نداریم ونباید باشه شما رفتید پله بعدی و همراه 82 نفر میایید میگید : شاتل باید میگفت محدودیت میزاره (به صورت اتفاقی این دقیقا حرف پشتیبانی به من بود )
    برادر من ما محدودیت 6 کیلوبایت رو قبول نداریم .
    اگر شرکت بیاد بگه محدود میکنم که درش رو تخته میکنن (البته این یه فرضیست و همه چی ممکنه مثلا دوتا جایزه و جای 82 نفر زین پس 164 نفر گزینه عالی رو میزنن)
    مشکل از اینترنت کشور نیست مشکل از مغز ما آدمهاست (جسارت نباشه شرکت رو میگم) چون دنبال پول بیشتریم میاییم بیشتر از ظرفیتمون مشترک جذب میکنیم بعد که سر ریز کرد بهشون میگیم هر کی نمیخواد به سلامت تا اون مشترک های کم مصرف گوگولی مگولی بمونن و ما.
    در کل حرف های دوستان و خودم در ص 3825 به بعد هست .
    Last edited by Meysam Raz; 12-07-2012 at 11:11.

7. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من تابستون پیش هر 3 ماه رو 25 گیگ متوسط دانلود داشتم و هییچ محدودیتی ندیدم.
    دوست من چی میگی دلت خوشه هان

من الان مخابراتم روزی 5 گیگ در روز و ماهی 150 گیگ دانلود دارم

چیه این شاتل خوبه توش موندی به خدا

یکی از مکار ترین شرکتهای اینترنتی ایران هست با این همه تبلیغات دروغین و مضحک

9. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان گلم
    خبر قبلی چی بوده ؟

11. این کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از دیشب تا الان شاتل اینجا Upstream سرویس اکو 128 رو روی 256 بسته و پینگ سرور تهران از 80 به 65 کاهش پیدا کرده!

13. 2 کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

art 256 رو بخوام بگیرم باید مدرک ببرم؟

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلامی مجدد به دوستان
    اقا فهمیدم چی هست ای گزینه جدیده
    ببینید مثلا شما قطع به علت اتمام ترافیک شدی میخوای سرویست رو تاغیر بدی و مثلا 128-1 ماهت رو به 6 ماهه تعقیر بدی دیگه نیازی نیست بری شاتل کتبی یا نامه پر کنی از همین جا و در عرض 1 ساعت میتونی اکی کنی
    خوبه
    فقط این تعرفه ها رو یکم بیارید پاین خدایش
    اوه تازه فهمیدم که شرکتی که به مخابرات ایران لوازم adsl میفرخته ایران رو تحریم کرده و دیگه تجهیزات به مخابرات نمیده
    نمایندگی رسمی نوکیا هم که از شهریور به خاطر فشار های که روش هست دفترش رو تو ایران جمع میکنه و تحریم میکنه ما رو

16. 2 کاربر از yedostekhob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 331 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 331 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •