[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
سلام دوستان
امروز رفتم برا اعزام،اتفاقاتی که افتادو میگم که بقیه هم خبردار باشن البته ممکنه برای خوزستان فقط اینطور شده باشه
۱.تمامی کسایی که اموزشیشون یه استان دور افتاده بود بلیت گرفتن برای دوروز بعد ساعت ۱۲ یکیشون خودم پس اوردن وسایل شخصی کاملا بیهوده بود.
۲.یه سری که احتمالا با پارتی به سپاه منتقل شده بودن افتادن ارتش نیروی زمینی،دقیقا هم همین امروز فهمیدن
و همچنین کد مازادیا فکر کنم تا الان شایدم تا عصر علاف کارکنان شریف نظام وظیفه باشن و بنده هم تا ساعت ۱۲علاف بودیم تا بلیط رو بهمون دادن،سعی کنید برا اعظام یکی رو (پدر یا برادر)باخودتون بیارید که اگه ساک بردید با خودتون بدینش دست اقوام و دست خالی با پوشه تو حیاط اونجا باشید
به نظرم دیگه در موردش تحقیق نکنیم بهتره چون همینطور چیزای بدتری در موردش میشنویالان دنبال اینم چیا ببرم چیا نبرم. شما خودت کدوم شهری
من تهران هستم
تو کامنتای این لینکی که دادی ملت یه چیزه دیگه میگن که ..
اره الان نگاه کردم متوجه این تناقض شدم
شاید تو آیین نامه جدید تغییر کرده باشه شایدم نکرده باشه و همون یک سال باشه به هر حال از اونجایی که قوانین اینجا سال بسال عوض میشه بهتره مستقیم از خود نظام وظیفه جویا باشیم شیش ماه مجازه یا یک سال
سایت خود نظام وظیفه رو ول کردی رفتی از سایتهای خبری لینک میدی؟!
سایت نظام وظیفه مورد 14 و 29 . بالاش هم که تاریخ هست
ممنون از راهنماییتون و آخرین سوال:
الان قانون معافی تکپسری و سن پدر بالای 60 رو ورداشتن؟
اره برداشتن خیلی وقته
چه وضعشه اخه؟
افتاده بودم آباده فارس ، امروز چند ساعت الاف شدیم اونجا، اول گفتن برین ترمینال اتوبوس بگیرن براتون با هزینه خود سپاه... بعد هم برگه هامونو گرفتن خودشون تمدید کردن، برای 19 فروردین ؟ :|||||||||||||
الان می تونم خودم برم پادگان معرفی کنم خودمو ؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)