تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3846 از 4428 اولاول ... 284633463746379638363842384338443845384638473848384938503856389639464346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,451 به 38,460 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان. الآن چند شبی هست که شبانه رایگان سرعت دانلود من افت قابل ملاحظه‌ای کرده. اما این با محدودیت‌های عادی شرکت‌های دیگه که سرعت رو روی یه عددی فیکس می‌کنن فرق داره. سرعت درست مثل زمانی که تو ماه رمضون مصرف زیاد بود اعمال می‌شه. یعنی سرعت متوسط متغیره. یه شب روی 200 کیلوبایت، یه شب روی 300کیلوبایت. چیزی که من تو این چند شبه متوجه شدم، سرعت متوسط دانلود بستگی به این داره که از چه سروری دانلود کنم. مثلاً بعضی سرورهای اکسپرس‌لیچ محدودیت بیشتری نسبت به سرورهای دیگه‌اش دارن.

من احتمال می‌دم این محدودیت‌های جدید مرکز مخابراتی ما مربوط به این باشه که به تازگی (ظاهراً از چند روز پیش) تو مرکز مخابراتی ما پارس‌آنلاین پروفایل اونایی که خظشون می‌کشه رو روی 16مگابیت بسته (البته به صورت آزمایشی). از اون موقع به بعد، دانلود این دوستان احتمالاً با سرعت‌های بالاتر داره انجام می‌شه و شبا پهنای باند کم می‌آد. درست مثل شب‌های ماه رمضون. احتمالاً علت این که سرعت دانلود شبانه من هم کمتر شده، همین باشه.

باید بگردم دنبال یه سروری که دانلود ازش کم باشه. یا منم برم سراغ این چروکسی بازیا. از اون تست کنم ببینم وضعیت دانلود چطوره!
    Last edited by bilmazlar; 15-09-2014 at 08:37.

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان. الآن چند شبی هست که شبانه رایگان سرعت دانلود من افت قابل ملاحظه‌ای کرده. اما این با محدودیت‌های عادی شرکت‌های دیگه که سرعت رو روی یه عددی فیکس می‌کنن فرق داره. سرعت درست مثل زمانی که تو ماه رمضون مصرف زیاد بود اعمال می‌شه. یعنی سرعت متوسط متغیره. یه شب روی 200 کیلوبایت، یه شب روی 300کیلوبایت. چیزی که من تو این چند شبه متوجه شدم، سرعت متوسط دانلود بستگی به این داره که از چه سروری دانلود کنم. مثلاً بعضی سرورهای اکسپرس‌لیچ محدودیت بیشتری نسبت به سرورهای دیگه‌اش دارن.

من احتمال می‌دم این محدودیت‌های جدید مرکز مخابراتی ما مربوط به این باشه که به تازگی (ظاهراً از چند روز پیش) تو مرکز مخابراتی ما پارس‌آنلاین پروفایل اونایی که خظشون می‌کشه رو روی 16مگابیت بسته (البته به صورت آزمایشی). از اون موقع به بعد، دانلود این دوستان احتمالاً با سرعت‌های بالاتر داره انجام می‌شه و شبا پهنای باند کم می‌آد. درست مثل شب‌های ماه رمضون. احتمالاً علت این که سرعت دانلود شبانه من هم کمتر شده، همین باشه.

باید بگردم دنبال یه سروری که دانلود ازش کم باشه. یا منم برم سراغ این چروکسی بازیا. از اون تست کنم ببینم وضعیت دانلود چطوره!
    ممنون میشم در رابطه با چروکسی داخل ایران کمک کنی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون میشم در رابطه با چروکسی داخل ایران کمک کنی
    والا، من خودمم دنبالشم. تا حالا استفاده نکردم. اما دیدم اینجا بعضیا استفاده کردن سرعتشون بهتر شده.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir.17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من دیشب داشتم دانلود میکردم برق رفت!!!!!
    1024 داشتم روی 2mb بسته بودن، االان اومدم پای pc میبینم سرعت رو 400 هست دیدم خطم روی 16mb بستن!
    جریان چیه، چیکار دارن میکنن؟؟؟!!!!

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این نا محدود پارس آنلاین چطوره
    یکی اومده تو تاپیک فن آوا خیلی تعریف میکنه
    میخوام ببینم راسته یا تبلیغه
    البته همه خوب میشناسینش
    Last edited by Dr Nima; 15-09-2014 at 12:37.

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

دوستان من اکانت vip یه سایت دانلود فیلمی رو گرفتم از این خیلی معروف ها هم نیست ده روزی دانلود هام عالی بود اما الان دو شبه افتضاح شده ده لینک همزمان میذارم به 150 نمیرسه در حالی که با پرو.کسی معمولیه و شبا 800-900 رو میده
    به نظرتون این سایت هم محدود شده یا مشکل از خود سایته ؟
    خب شما وقتی از یه سرور زیاد دانلود میکنی ، پارس شما رو از اون سرور محدود میکنه !

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز خیلی رو حرف اون بنده خدا حساب نکن

اگز مخابرات شهرتون نا محدود داره برو مخابرات والا تو همون فن آوا بمون که سگش شرف داره به پارس آنلاین

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

البته همه خوب میشناسینش
    اصن طرف پارس نیا
    مخصوصا نامحدودش !

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

فکر کنم سرعتت به خاطر این که از ویندوز 98 استفاده میکنی
    بابا یه ذره ادرس ها رو بزار تا ببینیم تو از کجا دانلود میکنی که انقدر سرعتت بالاست !

11. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

البته همه خوب میشناسینش
    یه ماه بگیر امتحان کن خودت میفهمی تبلیغه یا واقعیت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •