تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3846 از 4751 اولاول ... 284633463746379638363842384338443845384638473848384938503856389639464346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,451 به 38,460 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

شما اول کار هستی یا اشنا داری یا ببخشید داری خالی میبیندی تعداد صفحه ها رو نگاه کن یک نفر شما پیدا نکیکنی که تو زمان دانلود مجانی تا الان تونسته باشه مثلآ در یک ماه 20 گیگ دانلود کنه و محدود نشه
    بنده نه اول کار هستم ، دلیل:
    بعدم نه اشنایی دارم و نه به قول شما خالی می بندم(چون دلیلی نداره).

این ادم ماهی ۹ گیگ ترافیک می خره میشه ۴۵ تومن فقط بابت ترافیک اضافه پول اکانت اصلی رو هم حساب کنی در سال حدود ۱ میلیون به شاتل پو ل میده معلومه محدودش که نمی کنن هیچی من جای شاتل بودم میگفتم هر دفعه خواستی بری حموم زنگ بزن ۲ تا از خانومای پشتیبانی رو بفرستم پشتتو بسابن !!!!!
    شما اگه مشکل داریی نیاید اینجا
    رنگ قرمز: ببخشید ولی اول یه سوال ، شما که نمی دونی من چه اکانتی دارم چجور حساب کردید این قیمتو؟
    بعدم اول که هر ماه نگفتم که میگیرم و بعدم با حسابی که من کردم اگه که اگه که هر ماه من 9 گیگ بخرم میشه 600 نه 1 میلیون
    اینم یه گزارش از 5م تیر (چون من 5م اومدم خونه قبلش نبودم) تا الان ، دانلود شبانه ها رو نگاه کنید.(در ضمن من این ماه فقط 2گیگ خریدم)
    اینکه مال امسال بود.
    سال پیش همین ماه تیر من 24 گیگ دانلود داشتم (فقط رایگان) (اون روزایی که نبودم و دانلود نداشتمم حساب کن روش شما.
    Last edited by sada; 07-07-2012 at 09:21.

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سلام دوستان، سرعت هارو تو مرکز ما از 5 شنبه آوردن پایین من ECO512 دارم. تا 4 شنبه روی 2مگ بودم ولی الان سرعت هارو آوردن پایین
    الان Down Stream من شده: 743 و سرعت دانلود من شده 85KB/s
    می خواستم بدونم برای همرو کم کردن و یا فقط مرکز ما کم شده !!!؟
    یعنی همه مشکلشون فقط محدودیت هستش و هیچکس مشکل منو پیدا نکرده !!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

یعنی همه مشکلشون فقط محدودیت هستش و هیچکس مشکل منو پیدا نکرده !!!؟
    منم مشکل سرعت دارم، شاتل هم جوابی نمی ده

4. 2 کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام علیکم
    من یه چند روزیه که هر جند دقیقه یه بار باید مودمم را خاموش-روشن کنم چون ارتباطم قطع میشه و به جز اینکار هم درست نمیشه!میخواستم ببینم ایراد از کجاست؟آیا از مودم هست یا ..
    با تشکر

6. این کاربر از vazirdaftar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Diff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی میتونه کمک من کنه !
    من مودم D-link DSL-2730U دارم . که 4تا پورت داره . از دو تا پورت استفاده میکنم و نمیخوام از دو پورته دیگه کسی بتونه استفاده کنه . کاری هست که بتونم انجام بدم ؟ برنامه یا تنظیماتی هست که کسی اگر لن رو وصل هم کرد پورت کار نکنه و اینترنت نداشته باشه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

دوستان کسی میتونه کمک من کنه !
    من مودم D-link DSL-2730U دارم . که 4تا پورت داره . از دو تا پورت استفاده میکنم و نمیخوام از دو پورته دیگه کسی بتونه استفاده کنه . کاری هست که بتونم انجام بدم ؟ برنامه یا تنظیماتی هست که کسی اگر لن رو وصل هم کرد پورت کار نکنه و اینترنت نداشته باشه ؟
    سللام دوست عزیز.
    بهتر بود که این رو توی تاپیک جدا توی قسمت شبکه های کامپیوتری می زدید.
    ولی شما می تونید که bridge filtering رو فعال کنید که با استفاده از مک یعنی اون 2تا کامپیوتر یا لپ تاپ مک هاشون اجازه داشته باشه بره به اینترنت ولی بقیه اجازه نداشته باشند.صفحه 52 راهنمای مودمتون نوشته

9. این کاربر از sada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

شما اول کار هستی یا اشنا داری یا ببخشید داری خالی میبیندی تعداد صفحه ها رو نگاه کن یک نفر شما پیدا نکیکنی که تو زمان دانلود مجانی تا الان تونسته باشه مثلآ در یک ماه 20 گیگ دانلود کنه و محدود نشه
    دوست عزیز، این سیاست شاتل توی شهر هایی هست که شلوغ تر هستند نسبت به بقیه.
    شاید ایشون توی منطقه ی مخابراتی خلوتی هستند.
    من اون زمانی که شاتل داشتم برای 6 ماه هر شب حدود 4 گیگ دانلود داشتم. بعد از اون جریان که مهر-آبان رخداد هم فرار کردم از شاتل.
    الانم آسیاتک کمی وضعیتش نسبت به اول خراب شده ولی هر شب حدود 4-4.5 گیگ دانلود دارم.
    این وضعیت دانلود منه از زمانی که رفتم آسیاتک. تازه یه ماه هم نگهداری پورت داشتم. پس توی حدود 5.5 ماه، تونستم 620 گیگ دانلود رایگان داشته باشم. بترکه شاتل.

11. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

رنگ قرمز: ببخشید ولی اول یه سوال ، شما که نمی دونی من چه اکانتی دارم چجور حساب کردید این قیمتو؟
    بعدم اول که هر ماه نگفتم که میگیرم و بعدم با حسابی که من کردم اگه که اگه که هر ماه من 9 گیگ بخرم میشه 600 نه 1 میلیون
    اینم یه گزارش از 5م تیر (چون من 5م اومدم خونه قبلش نبودم) تا الان ، دانلود شبانه ها رو نگاه کنید.(در ضمن من این ماه فقط 2گیگ خریدم)

اینکه مال امسال بود.
    سال پیش همین ماه تیر من 24 گیگ دانلود داشتم (فقط رایگان) (اون روزایی که نبودم و دانلود نداشتمم حساب کن روش شما.
    سلام همشهری عزیز
    دلیل این که محدود نمیشی یا اینکه شانس میاری یا به خاطر ترافیکهایی هست که میخری
    من خودم 5 سال از اینها داشتم شبانه ام به جایی رسیده بود که محدود کرده بودن روی 5 کیلو بایت اخرم هر چی اینور و انور شکایت کردم جواب نداد از شاتل درپیت رفتم جایی دیگه و از دست همایون ... خلاص کردم خودمو....

13. این کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

اینکه مال امسال بود.
    سلام همشهری عزیز
    من خودم 5 سال از اینها داشتم شبانه ام به جایی رسیده بود که محدود کرده بودن روی 5 کیلو بایت اخرم هر چی اینور و انور شکایت کردم جواب نداد از شاتل درپیت رفتم جایی دیگه و از دست همایون ... خلاص کردم خودمو....
    شما هم اگه مثل بقیه دوستان محدود میشدی و همچین کسی را میدی بهش شک میکردی...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام همشهری عزیز
    شما هم اگه مثل بقیه دوستان محدود میشدی و همچین کسی را میدی بهش شک میکردی...
    حالا دلیلش هر چی می خواد باشه اول که من راضیم و دارم استفاده می کنم و دلیل نمیشه که
    1- به من بگن دارم دروغ می گم یا هر چیزه دیگه
    2--اینکه هر کسی میاد اینجا رو بخوان نا امید کنن (با وجود اینکه اصلا خودشون از شاتل ندارن و میان تو این تاپیک پست می زنن)

16. این کاربر از sada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 78 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 78 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •